Blaine

Hij zou zo graag eens willen zingen en meedoen met de Glee club. Maar hij kan maar beter niet te veel focus op zichzelf letten voor ze het door gaan krijgen.
Hij loopt verder naar zijn kluisje om zijn schrift en boeken te pakken. Dan ziet hij iets verder op de gang Kurt lopen met Mercedes. Als niemand het in de gaten heeft kijkt Blaine hun kant op. Hij heeft echt zoveel bewondering voor Kurt. Hij is zichzelf en zo open
En hij ziet er altijd zo goed uit. En hij is knap.. blaine kijkt snel weg voordat iemand door krijgt dat hij aan het staren was. Hij doet net alsof hij druk zijn boeken zoekt in zijn kluisje.

Katja

"Nou, ik was aan het hopen dat ze al door zou hebben dat ik haar wil vragen, maar dat lijkt niet het geval. Hoe denk je dat ik het aan moet pakken?" Speelt Sam het spelletje mee. Katja krijgt een grijns op haar lippen van oor tot oor. Sam is soms heerlijk maf en ze geniet er echt van om te gekken met hem.
“Wel, je bent een leuke jongeman. Dus wees vooral jezelf. Ze zou het geweldig vinden” glimlacht ze. En dat meent ze vanuit haar hart. Ze hoeft geen dure sierraden te krijgen.
Ze waardeert juist hoe Sam zijn liefde laat blijken. Ze lopen het schoolplein op.
“Ik ben wel een beetje gespannen voor mijn Glee auditie. Heb je tips?” Vraagt ze. Daar hebben Sam en zij het deze zomer over gehad. Hij heeft haar erg enthousiast gemaakt om mee te doen. Alleen is ze wel best onzeker.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen