Rachel Berry

Rachel ziet dat Santana een licht knikje naar haar terug doet en dat is genoeg voor Rachel. Ze kamt haar haren verder uit en bind het dan samen tot een knot. Ze had geen zin om door de natte plukken in haar nek heel de dag aan de ochtend te worden herinnerd. Ze zag dat Brittany een trotse glimlach had gekregen toen Rachel enthousiast werd van de lolly en dat maakte Rachel al weer wat vrolijker. ‘Tana en ik hebben een roadtrip gedaan. Veel snoepjes gegeten en heel erg veel gezien. Het was geweldig’ verteld ze met glunderende ogen waardoor Rachel zelf ook weer glimlachte. Ze vond het ergens ook wel fascinerend hoe Santana werkte. Zo bitchy voor de wereld maar voor haar vriendin zou ze alles doen. ‘En jij, Rachel? Had jij een leuke zomer?” vraagt ze en even betrekt Rachel haar gezicht licht. Ze schud haar hoofd. ‘Eerlijk gezegd Britt, Nee mijn zomer was klote maar wel leerzaam’ gaf ze toe. ‘Mijn vaders zijn gescheiden’ zegt ze dan tegen Brittany. Ze had gehoopt het eerst tegen Kurt en Cedes te kunnen vertellen want dat waren wel haar allerbeste besties, maar Britt mocht het ook weten van haar. ‘Maar het gaat goed, Ik heb veel geleerd en ik heb zin in dit jaar met iedereen’ knikt ze dan opgewekt, proberend goede moed te houden. 'Ik ga zo even op zoek naar Kurt en Cedes' zei ze glimlachend. 'Zie ik je bij Frans? Of heb je een ander rooster?" vroeg ze. Niet dat ze verwachte dat Britt dit wist, want die gaf er niets om

Novan Dwight

Novan mocht een glimlach ontvangen van de jongen en dat gaf hem een goed gevoel. Hij had de jongen redelijk populair ingeschat en als hij hem nu al een beetje mocht, was dat alleen maar een goed teken. ‘Ik speel football en als het seizoen voorbij is ook basketbal’ antwoorde hij. ‘we hebben verschillende teams op school. Het zou tof zijn als je zou mee doen. We kunnen iemand met jouw lengte wel gebruiken. Misschien dat we dan eindelijk wel eens winnen’ zei hij en Novan knikte instemmend en moest een beetje lachen om het laatste. Het kwam een beetje zuur uit zijn mond en hij leek Novan ook geen type wat van verliezen hield. Nu doet op zich niemand dat, maar hij leek wel een beetje een type die de macho uit hing. ‘Ik ben trouwens Puck , Je kunt je inschrijven voor de tryouts op het prikbord’ zei hij. ‘Aangenaam’ knikt hij even.
Tevreden knikt Novan en besloot nu toch maar op te staan. Hij had allang gezien dat hij lang was, dus wat maakte het uit. Hij had er nu een praatje mee dus dat scheelde. ‘Football en Basketbal klinkt tof’ knikte hij. ‘Ik zal me zeker inschrijven’ glimlacht hij naar hem. ‘En wie weet, ik heb het wel eerder gedaan en ik denk dat ik wel oké was met basketbal dus geef nu niet al je hoop op mij’ glimlacht hij even. Hij kijkt even rond en op zijn horloge. “is iedereen altijd zo laat bij de lessen ‘vroeg hij. Hij wilde absoluut niet overkomen als nerd, maar op zijn school zat iedereen altijd voor de eerste bel al netjes op zijn plek. De bel zou over een minuut gaan en naast Puck en zichzelf was er niemand bij het Franslokaal dat hij zag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen