Santana

‘Tana en ik hebben een roadtrip gedaan. Veel snoepjes gegeten en heel erg veel gezien. Het was geweldig‘ zegt Brittany vol glundering. Het maakt Santana trots dat ze vriendin zo gelukkig heeft gemaakt met deze leuke zomer. Zelf verlangd ze er al naar terug. Alleen Britt en zij en niemand anders. Geen problemen, geen drama. Alleen maar leuke dingen doen met de belangrijkste persoon in haar leven.
‘En jij, Rachel? Had jij een leuke zomer?” vraagt Brittany. Santana rolt even haar ogen want ze weet nu al dat er een eindeloos verhaal komt. Rachel kan altijd zo overdrijven. Maar Santana is verrast als die reactie uitblijft. ‘Eerlijk gezegd Britt, Nee mijn zomer was klote maar wel leerzaam’ zegt ze. ‘Mijn vaders zijn gescheiden’ zegt ze. ‘Maar het gaat goed, Ik heb veel geleerd en ik heb zin in dit jaar met iedereen’ knikt ze dan.
Santana fronst, ze heeft wel te doen met Rachel. Een scheiding is heel rot en zoiets valt zwaar. 'Ik ga dan zo even op zoek naar Kurt en Cedes' zegt ze glimlachend. 'Zie ik je bij Frans? Of heb je een ander rooster?" Vraagt ze.
‘Ze heeft Frans,’ antwoordt Santana voor haar vriendin. Wetend dat ze het zelf waarschijnlijk niet zou weten. ‘zie je later, Berry’ zegt Santana en gaat dichter naar Brittany toe. ‘Kunnen we niet gewoon voor altijd blijven roadtrippen?’ Zucht Santana zacht. Ze heeft duidelijk geen zin in het jaar.

Puck

De jongen staat op en is nog langer dan Puck had ingeschat toen hij nog zat. Hij voelt zich tegenover hem wel erg klein nu.
Maar hij leek wel tof. En meer sporters als vrienden was nooit mis. Puck’s status heeft toch een beetje schade opgelopen door de Glee club.
‘Football en Basketbal klinkt tof’ knikte hij. ‘Ik zal me zeker inschrijven’ glimlacht hij. ‘En wie weet, ik heb het wel eerder gedaan en ik denk dat ik wel oké was met basketbal dus geef nu niet al je hoop op mij’ glimlacht hij even. Hij haalt zijn schouders op. Mensen kunnen je verrassen. “is iedereen altijd zo laat bij de lessen ‘vroeg hij.
“De meesten wel. Maar ze zijn hier op school niet zo streng” antwoordt hij. “En eigenlijk kan het mij ook niet veel schelen”
Al is hij nu wel te laat..

Adam


Daar zul je er twee hebben’ grijnst James. Zodra ze voorbij kwamen mikt James zijn slushir op de gay jongen die snel genoeg helemaal onder het plakkerige spul xiy. ‘Deze look staat je pas goed, Hummel’
Een lach ontschiet Adam maar die verstomt als zijn vriendin ze een ranf geeft.
Zeg, luister eens, leeghoofden,’. ‘misschien moeten jullie eens iets nuttigs met jullie leven gaan doen in plaats van te gooien met slushee’s. Jullie zullen ons nooit klein krijgen!’
Adam fronst.. Hoe durft ze? Hij gooit zijn slushie over haar heen..
“Dit ís nuttig. Zo laten we jullie zien waar jullie staan” glimlacht hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen