Foto bij 29 - At least we know

Als Tom een beetje ongemakkelijk naar de punten van zijn sneakers blijft staren, kan je het niet over je hart verkrijgen om Bill zo in spanning te laten wachten. Je trekt langzaam de deur open en stapt met een kleine glimlach naar binnen. "I'm fine."
Bill vliegt, inmiddels gekleed in slechts een zwarte skinny, naar je toe en sluit je in zijn armen. "Thank god! What's going on?!"
Je kijkt hem glimlachend aan en hebt de kans nog niet eens om te reageren, als er ineens een verbaasde glimlach op zijn gezicht verschijnt en hij legt zijn handen op je buikt. "Are you...?!"
Je duwt hem verontwaardigd van je af, terwijl je hard 'nee' schudt. "No, Bill, I am not pregnant!" Je hoort Tom achter je in de lach schieten en je werpt hem een verontwaardigde blik toe.
"Oh." Hij blijft even stil, maar knikt dan. "I mean, good."
"Good." Je kijkt hem even vertwijfeld aan - waarom was hij daar direct zo enthousiast over?! Je schudt je hoofd en neemt je direct voor om nooit meer Tom nieuws aan Bill te laten vertellen. "Why on earth would I tell Tom before I would tell you? And it's not like we're even trying to..." Je krijgt het woord niet eens voor de tweede keer over je lippen. "Plus, I am on birthcontrol, remember?"
Hij staart een tikkeltje ongemakkelijk naar de punten van zijn schoenen, zoals zijn broer een paar minuten geleded ook deed. Tom mompelt een excuus op de achtergrond en verdwijnt de kleedkamer uit.
"I don't know," zucht Bill. "I guess I wasn't thinking straight. What's wrong?"
"Tom was just teasing you. Nothing's wrong."
"But then, why are you here?"
Je rolt je ogen. "Can't a girl suprise her boyfriend?"
"Yes, yes, of course! I just thought you'd still be at work."
"Staff meetings." Je besluit er maar geen big deal meer van te maken dat je de komende dagen vrij bent en flapt er direct uit: "Oh and I got the rest of the week off."
"Oh, cool."
Een tikkeltje ongemakkelijk blijven jullie tegenover elkaar staan.
"Cool?" herhaal je.
"I mean, that's great." De glimlach waar je op hoopte, verschijnt op zijn gezicht. "I'm sorry, I am still a bit distracted by whatever Tom was trying to pull off."
"I can see that." Jouw blik kruist de zijne en het laatste beetje irritatie dat je voelt, verdwijnt als sneeuw voor de zon. "So, yeah. I'm all yours till you leave."
Hij bijt zacht op zijn onderlip en kijkt je ondeugend aan. "I like the sound of that."
"I thought you would." Je stapt naar hem toe en drukt je lippen tegen die van hem. "Does this room have a lock on the door?"
Hij trekt verleidelijk zijn wenkbrauw op. "Are you serious?"
Je knikt ongeduldig en drukt opnieuw je lippen op die van hem. Hij slaat zijn armen om je heen en stapt voorzichtig naar voren, waardoor jij naar achter stapt. Dit herhaalt hij nog een paar keer, tot je zacht met je rug tegen de deur eindigt. Je laat een hand langs de deur glijden, tot je bij de deurknop aankomt en voelt of je het slot kan vinden.
"No lock," mompelt Bill hees. "So we'll just have to block the door ourselves."
"Hm," weet je uit te brengen, als zijn tanden over je nek schrapen. "Maybe we shouldn't..."
"We should," protesteert hij zacht en hij drukt zijn lippen hard tegen die van jou. Hij zet zijn tanden in je onderlip en een zacht, protesterend geluid ontsnapt aan je. "You okay?"
"Hm," verlaat opnieuw je lippen. "I really don't think we should..." Je stopt met praten als je zijn handen langzaam over je bovenlichaam voelt gaan en onder je shirt voelt verdwijnen. Hij streelt zacht over je buik en trekt dan je shirt over je hoofd.
"Only seems fair," prevelt hij met een speelse glimlach. "You're wearing way more than I am at the moment."
Hij laat je shirt op de grond vallen en drukt zijn ontblote bovenlichaam tegen dat van jou. Zijn vingertoppen gaan tergend langzaam langs de rand van je broek en dan stopt hij ineens. Een protesterende zucht klinkt uit je mond en hij stapt met een sneaky grijns van je weg. "Or maybe, you're right... Maybe, we shouldn't..."
Je trekt hem protesterend dichter tegen je aan. "Get your sexy ass over here, Kaulitz."

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha 🤣
    Die twee zijn niet te volgen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen