Foto bij 30 - Burning for love, again

Dat laat Bill zich geen twee keer zeggen en hij drukt zijn lichaam hard tegen dat van jou, waardoor je klem komt te staan tussen hem en de deur. Hij grijpt je beide polsen vast en pint ze met één hand boven je hoofd tegen de deur. Hij buigt naar je toe en drukt zijn lippen op die van jou. Je zet zacht je tanden in zijn onderlip en hij kreunt gewillig. Hij laat zijn vrije hand over je bovenlichaam glijden en eindigt bij de rand van je broek. Hij maakt de knoop los en trekt je broek naar beneden. Je trapt je schoenen uit en stapt dan uit de broek. Bill schopt hem een stukje opzij en knoopt dan ook zijn eigen broek los. Hij drukt zijn nu in slechts een boxer gehulde lichaam tegen je aan en wiebelt een beetje heen en weer, zodat de skinny naar zijn enkels glijdt. Ondertussen glijdt zijn hand terug naar de rand van je string. Je kreunt verlangend en drukt ongeduldig jouw lippen op die van hem.
"Maud? You coming home with me?" klinkt het vanaf de andere kant van de deur. Je bijt betrapt op je onderlip.
"Nah, she's staying with me," antwoordt Bill en hij laat je een scheve grijns zien. "We'll see you at home."
Hij drukt zijn lippen opnieuw op die van jou en laat plagend een vinger tussen de rand van je string verdwijnen. Je kijkt hem waarschuwend aan, maar dat nodigt hem alleen maar uit om verder te gaan.
"All right. Don't get too mad at her, though. It was my idea to tease you."
"Don't worry, Tom," weet je uit te brengen, terwijl je Bill's hand, die langzaam op verkenningstocht in je string gaat, probeert te negeren. "We'll be oh-.. We'll be okay." Bill herhaalt zijn laatste beweging, waardoor je hard op je onderlip moet bijten om een nieuwe kreun te onderdrukken.
"You sure?" vraagt Tom. "You sound a bit upset."
"I'm oh- knock it off, Bill," sis je, maar een ondeugende grijns verschijnt op zijn gezicht, terwijl hij je polsen los laat, door zijn knieën zakt, je string naar beneden trekt en zijn tong het werk laat overnemen. Je bijt opnieuw op je onderlip en weet dan met moeite uit te brengen dat je écht oké bent.
"Absolutely sure?"
"Po-oh!-sitive."
Je voelt en ziet hoe Bill geruisloos lacht. Zoals gebruikelijk geniet hij er iets te veel van dat hij je helemaal gek maakt. Je probeert hem van je af te duwen, maar zodra hij dat door krijgt, grijpt hij je heupen stevig vast en hij doet er alles aan om je opnieuw te laten kreunen, wat hem ondertussen niet heel veel moeite meer kost, omdat hij precies weet wat je lekker vindt.
"Bill," kreun je zacht smekend. "Please."
Hij stopt heel even om je vragend aan te kijken, maar laat dan casual zijn vingers weer aan het werk gaan. Je bijt opnieuw op je onderlip.
"You don't like it?" vraagt hij bijna geruisloos.
"Ofcourse I like it," sis je terug. Je krijgt de kans niet om verder te praten, want na een zelfvoldane grijns, verdwijnt zijn hoofd weer tussen je benen. "Just- oh, Bill!"
"What's going on in there?" klinkt het een tikkeltje ongerust vanaf de gang. "Are you sure you'll be all right?"
"Yes!" Je hoort Bill triomfantelijk grinniken en weet jezelf met moeite te herpakken. "Uh, yes, Tom." Je voelt het laatste beetje bloed dat nog niet in je wangen zat naar je hoofd stromen. "Just go-oh!"
Na wat voor je gevoel een eeuwigheid geduurd heeft, hoor je Tom zuchtend meedelen dat hij dan maar eens richting huis gaat.
"Go-oh!-odbye." Je slaat een hand voor je mond en vervloekt jezelf voor het feit dat je daar niet eerder aan gedacht hebt. Zodra het geluid van Tom's voetstappen langzaam wegebd, komt Bill rechtop staan en hij grijnst. "Took him long enough."
"I can't believe-" begin je, maar hij snoert je de mond door zijn lippen tegen die van jou te drukken. Je bijt op zijn lip en er klinkt een soort grom uit zijn mond. Hij duwt zijn heupen naar voren en je laat je handen over zijn rug glijden, om hem vervolgens uit zijn boxer te bevrijden. Je wil je benen om zijn middel klemmen, maar hij pakt je heupen vast en draait je hardhandig om.
"You're all mine, remember," mompelt hij hees.

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Wie neem nu wraak op wie

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen