Foto bij 31 - Like animals

Een rilling trekt door je lichaam, als hij bij je naar binnen dringt. Zijn handen schieten over je bovenlichaam en hij duwt je BH aan de kant. Je steunt met je handen tegen de deur, terwijl hij een beetje zoekend een ritme bepaald. Hij pakt je borsten vast en maakt masserende bewegingen. Als hij plots in je tepel knijpt, grom je protesterend. Je hoort hem zacht lachen. Hij laat één hand door naar beneden glijden, terwijl hij met de andere je schouder vastgrijpt. Hij drukt kusjes in je nek en zet er af en toe zacht zijn tanden in. Zelf bijt je op je onderlip om je gekreun te dempen - wie weet wie er hier verder nog rondlopen! Je draait je hoofd een stuk zodat je je lippen op die van hem kan drukken. Bill trekt veel te snel naar jouw zin zijn hoofd weer weg en houdt het plagend net buiten bereik. Je probeert je hand in zijn haar te begraven, zodat je hem terug naar je toe kan duwen, maar door de onhandige hoek, trek je er per ongeluk aan. Een goedkeurende grom klinkt uit zijn mond en een tikkeltje twijfelend trek je opnieuw aan de groene lokken.
"Hm, that's hot," prevelt hij en hij begraaft zelf een hand in jouw haar, om daar vervolgens zacht aan te trekken, zodat hij zijn lippen opnieuw op die van jou kan plaatsen. Je kreunt afkeurend en een beetje gepijnigd, maar iets anders lijkt zijn aandacht te hebben gegrepen. Hij is inmiddels gestopt met stoten, haalt de hand van je schouder en veegt zacht met zijn vinger over je nek.
"When did you get this?" vraagt hij, terwijl hij de lijnen van de tattoo in je nek volgt. Een tikkeltje beschaamd sla je je ogen neer.
"That was ages ago," mompel je. "I wasn't even allowed to get one, so I must have been like fifteen or something."
"How come I've never noticed?" Er klinkt een vreemd soort bewondering in zijn stem. "I can't believe you've got a tattoo of my bandlogo in your neck and I've never noticed!"
"I usually wear my hair down," zucht je. Het was echt jaren geleden dat je die tattoo hebt laten zeten, aan het einde van je diehard fangirl fase. Je bent toen samen met Aria en gewapend met een fake ID naar een tattoo-shop gegaan. Aria kreeg haast een hartverzakking toen ze doorkreeg wat je van plan was. Een klein uurtje later stond je alweer voor de shop, met gloednieuwe inkt op je lichaam. Het zijn slechts de lijntjes van het Tokio Hotel logo, heel klein in je nek, vlak onder je haar. Soms zou je zelfs bijna vergeten dat hij er nog zit. "It's not that big of a deal. It's really just the lines and it's very small."
"But it's actually there."
"Yes, Bill, it's actually there. Way to ruin the mood, by the way."
Hij grinnikt zacht en drukt zich dicht tegen je aan. "Who says it ruins the mood? I think it's kinda hot."
"You do-oh!" Heel veel tijd of de kans om het gesprek voort te zetten krijg je niet, want hij stoot hard en diep verder, terwijl hij je haar nog altijd in zijn hand geklemd heeft. Je probeert, voor zover mogelijk, zijn haar nog steviger vast te grijpen, terwijl hij zijn nagels van zijn vrije hand in je heup boort. Je weet niet of het komt door de opgebouwde spanning van de toer die eraan komt, of het feit dat er ieder moment iemand binnen zou kunnen komen lopen, of misschien inderdaad ook wel de ontdekking van de tattoo, maar je geniet hoe dan ook intens van het enthousiasme en de passie waarmee Bill je neemt. Hij begint steeds sneller te stoten en de één na de andere kreun echoot door de ruimte. Hij trekt je ruw aan je haar naar achter en drukt zijn lippen hard tegen die van jou, als hij met een laatste, diepe stoot klaarkomt, die jou ook over het randje helpt. Een gezamelijke kreun galmt door de kleedkamer.
"My god," zucht je, terwijl je je omdraait en tegen hem aan laat vallen. Hij slaat met een glimlach zijn armen om je heen.
"My god, indeed."

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Wat vind Bill niet hot aan maud?

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen