Mercedes Jones

“Dit ís nuttig. Zo laten we jullie zien waar jullie staan” glimlachte de andere leeghoofd nog voordat hij zijn slushee leeg gooide over haar. Ze was het wel gewend ondertussen maar dat maakte het niet minder vervelend. Al vond ze het minder erg om het slachtoffer te zijn, ze vond het erger als ze haar vrienden lastig vielen. Daar ging ze echt niet licht over.
"Ze zijn het niet waard, 'Cedes. Wacht maar tot wij beroemd zijn en zij zich in het slijk moeten werken " zei Kurt. Hij nam haar hand om haar weg te leiden naar de kleedkamers. Ze zuchtte omdat ze zich zo machteloos voelde. Ze kon niemand beschermen en ze was nou eenmaal allesbehalve een geweldadig persoon. Ze peinsde er niet over om geweld met geweld te bestrijden.
"We zullen waarschijnlijk wel laat zijn voor de les nu." Zei Kurt.
‘Dat is wel het minst belangrijke nu. Ze wachten maar op ons’ zei ze met een kleine glimlach. ‘Ik zie je zo’
Zij ging daarop naar de dameskleedkamer om het plakkerige, zoete spul van zich af te wassen. Daarna deed ze haar reserve kleding aan en wachtte ze buiten de jongenskleedkamer op haar beste vriend.

James Ian Oliver Mccain

Met een gemene grijns keek hij toe hoe Adam het vriendinnetje van Hummel slushte. Moest ze maar geen grote mond terug geven. Dat werd dan meteen bestraft. Hummel durfde ook nog iets terug te zeggen. ‘Droom maar lekker verder, Hummel’ riep James hem spottend na. Daarna vertrokken Adam en hij naar Aardrijkskunde waar Brianna ze al aansprak. "De rest van de nerds ook eindelijk gearriveerd?" Vroeg ze hen met een grijns. "Wie waren het?"
James dumpte zijn lege beker in de prullenbak voordat hij Brianna aansprak.
‘Lady’Hummel en zijn divavriendinnetje,’ vertelde James. Hij gaf zijn ogen flink de kost, want ze was een prachtige vrouw. James trok zich niets aan van de ‘bro rule’ om niet te flirten met de scharrel van een maat. Ook al zou Anderson haar leuk vinden, dan nog zou James blijven flirten.
‘ze dachten dat ze terug konden praten tegen me. Dus ze zullen nog weleens iets meemaken’ James toon verraadde dat hij het ze niet makkelijk zou maken.

Brittany Pierce

‘Eerlijk gezegd Britt, Nee mijn zomer was klote maar wel leerzaam’ zegt ze. ‘Mijn vaders zijn gescheiden’ zei Rachel. ‘Maar het gaat goed, Ik heb veel geleerd en ik heb zin in dit jaar met iedereen’ knikte ze dan.
'Ik ga dan zo even op zoek naar Kurt en Cedes' zegt ze glimlachend. 'Zie ik je bij Frans? Of heb je een ander rooster?" Vroeg ze.
‘Ze heeft Frans,’ antwoordde Santana. Dat was maar goed ook, want Brittany kende haar rooster niet. Het was veel te ingewikkeld om het te begrijpen.. ‘zie je later, Berry’ zei Santana en gaat dichter naar Brittany toe. ‘Kunnen we niet gewoon voor altijd blijven roadtrippen?’
Een glimlach sierde Brittany’s gezicht. ‘Sterkte, Rach,’ zei ze nog voordat ze zich richtte op haar vriendin.
‘dat kan niet, Tana. We hebben vanmiddag Glee club’ glimlachte Brittany. Zodra ze alleen waren drukte Brittany een klein kusje op haar lippen.
‘Misschien in de volgende vakantie?’ Stelde ze daarna voor. Ook al had ze geen idee wanneer dat zou zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen