#Kurt
Kurt douchete zich en kleedde zich om, waarna hij zijn crème terug aanbracht en zijn haren deed. Toen pas durfde hij zich terug in de gangen te vertonen en naar de les te gaan. Mercedes stond al op hem te wachten en samen liepen ze verder.

Hij liep eerst langs zijn kluisje en was verbaasd toen er een briefje uit viel. Misschien weer zo'n gemene boodschap. Tot zijn verbazing was het echter een lief briefje.

Kurt,
Ontelbare keren heb ik op het punt gestaan om je aan te spreken. Als je dit leest, heb ik toch niet de moed kunnen vinden om dat te doen. Daarom schrijf ik je deze brief, omdat ik je wil laten weten dat ik zo enorm naar je op kijk. Je bent trots op wie je bent en zo dapper om dat te laten zien. Hoe je dat blijft doen is bewonderingswaardig. Daar heb ik veel respect voor.
Denk alsjeblieft nooit dat het allemaal voor niets is. Je inspireert mij en vermoedelijk ook veel anderen.
Van wat ik heb kunnen zien denk ik dat je een prachtig persoon bent. Ik hoop je dit ooit persoonlijk te durven zeggen.

Blijf doorzetten, je bent niet alleen.

Ps. Negeer wat ze zeggen over je kleding. Je ziet er altijd geweldig uit.

- B.


Kurt glimlachte en stopte het briefje tussen zijn agenda. Dit zou Mercedes moeten zien, maar voor nu was het zijn kleine geheimpje. Een klein lichtpuntje. Met een grote smile liep hij naar zijn klas, waar hij Rachel terug zag. Hij begroette haar maar was een beetje afwezig.

Wie was die mysterieuze B? Hij zou hier toch op school moeten zitten. Wie weet zelfs hier in de klas!

#Sam
“Wat.. wat was dat?” vroeg Katja verbluft. “Gaat het wel?”
Sam veegde met zijn mouw zijn gezicht een beetje schoon.
"Dat was een slushee." Zuchtte hij " en ja het gaat ben er al zo'n beetje aan gewend."
Uit zijn kluisje haalde hij een handdoek en een nieuwe trui, en hij hielp Katja haar jurk wat schoon te krijgen.
"Ik ga me even opfrissen voor we naar de klas gaan. " Ze liepen richting de kleedkamers en kwamen kurt en mercedes tegen in de gang.
"Jullie ook al?" vroeg kurt meelevend.
"Zoals je ziet." zei Sam zuchtend.
"Ik zal zeggen dat je laat bent." beloofde Kurt, al was hij zelf ook laat.
"Bedankt!"

#Brianna
‘Lady’Hummel en zijn divavriendinnetje,’ vertelde James. ‘ze dachten dat ze terug konden praten tegen me. Dus ze zullen nog weleens iets meemaken’
James toon verraadde dat hij het ze niet makkelijk zou maken en Brianna grijnsde.
"Ze worden mondiger met het jaar, misschien doen we niet hard genoeg ons best?" vroeg Brianna zich af."Nu ja,Coach zal het niet erg vinden als we ze een keer meer slushen. Ze zal het ook heel interessant vinden dat Brittany en Santana, twee van haar eigen Cheerios, het opnamen voor die losers."
Misschien zou ze het wel melden aan Sue, gewoon om drama te starten en de unholy trinity problemen te geven, ze zag zelf de post van cheer captain wel zitten namelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen