Santana Lopez

‘dat kan niet, Tana. We hebben vanmiddag Glee club’ glimlacht Brittany. Natuurlijk zou Santana het niet menen. Ze zouden eerst nog hun diploma moeten halen. Santana glimlacht na het kusje dat ze van Brittany gekregen heeft.
‘Misschien in de volgende vakantie?’ Stelt ze voor. Santana was dat al van plan maar doet net alsof Brittany het idee als eerst uitgevonden heeft.
‘Goed idee, Britt-Britt. Je bent een genie’ zegt ze liefdevol tegen haar vriendin. Daarna haakt ze haar pink in die van Brittany en daarba lopen ze naar het Frans lokaal.

Noah Puckerman

‘Heb jij nog iets leuks gedaan in de vakantie?” Vraagt hij en kijkt even rond. Puck ziet een paar van zijn Glee vrienden geslusht rond lopen.
Dus het is weer beginnen..
‘Wat is dat’ vraagt hij.
“Laten we zeggen dat het op school een traditie is dat de populaire mensen de niet zo populaire mensen onder gooien met slushies” Verteld hij. Puck heeft het zelf ook gedaan in het begin maar sinds hij ook Glee doet is het rustiger.
“Ik heb de hele vakantie gewerkt en s avonds met de dames geflikflooid. Jij dan, gast?’

Adam Sawyer

De rest van de nerds ook eindelijk gearriveerd?" Vraagt Brianna in het Aardrijkskundelokaal met een grijns aan ze. "Wie waren het?"
James heeft duidelijk ook zijn pijlen gezet op Brianna. Niet echt chill tegenover Blaine.
‘Lady’Hummel en zijn divavriendinnetje,’ antwoordt James.
“Ze worden mondiger met het jaar, misschien doen we niet hard genoeg ons best?" Vraagt Brianna zich af. “Nu ja,Coach zal het niet erg vinden als we ze een keer meer slushen. Ze zal het ook heel interessant vinden dat Brittany en Santana, twee van haar eigen Cheerios, het opnamen voor die losers."
Adam glimlacht om Brianna. Haar motivatie bevalt hem wel. Ze heeff wel goede ideeën. En ook Adam beviel de manier waarop Brittany en Santana tegen hen spraken niet.
“Wie weet krijg je haar wel zo ver om ze uit het team te gooien. Dat zou nog een een goede stunt zijn” glimlacht Adam.
“En misschien moeten we ook meer gaan doen dan slushen om ze te laten zien wie hier de baas zijn” stelt hij voor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen