Foto bij 34 - Forever sacred

Je hebt Bill er nog net van weten te overtuigen dat het je niet heel verstandig lijkt om nu, vanavond, na een aantal biertjes, de tatoeage in je nek te laten coveren. Hij zit met een iets te brede glimlach naast je nu en je weet gewoon dat hij niet kan wachten om morgen aan de slag te gaan.
"You're not actually going to let him do it, are you?" mompelt Georg je toe. Je haalt je schouders op.
"Why not. Worst come to worst, I'll just have to get it covered again."
Je hoort Gustav zacht gniffelen. "I think you'll be fine, though."
"What's that?" vraagt Bill.
"Nothing," zegt Georg snel. "I just said I need another beer and Gus said he thinks I'm fine without."
"No, you're not!" Bill schiet overeind en komt al snel terug met bier voor iedereen. "Let's have another round."
"Great," mopper je tegen Georg, terwijl je hem zijn biertje aangeeft. "Now I'll be getting a tattoo while having a hangover."
Hij schiet in de lach en tikt zijn biertje tegen dat van jou, terwijl hij roept: "Cheers to new tattoos and drunk nights!"
De tweeling tikt snel hun flesjes tegen die van jullie en Gustav volgt hoofdschuddend hun voorbeeld. Je neemt een flinke slok bier en zet je flesje dan op tafel. Als je nu wat langzamer drinkt, bedenk je, heb je hopelijk geen kater morgen. De jongens beginnen een gesprek over de toer en je legt je hoofd tegen Bills schouder. Hij drukt een kus op je voorhoofd en vertelt dan enthousiast verder over zijn kostuums en hoe geweldig hij er wel niet uit gaat zien. Je grinnikt zacht om het feit dat zijn ego nog tien keer groter lijkt als hij gedronken heeft. Als je na een tijdje ziet dat Georgs flesje bijna leeg is, wissel je snel jullie flesjes om. Zo, dat scheelt weer een half biertje.

Als je de volgende ochtend wakker wordt, ben je verbaasd om te zien dat Bill niet meer in bed ligt. Je bent zelf rond half twee naar boven gegaan en het leek er toen niet op dat de jongens snel zouden volgen. Je strekt je gapend uit en trekt een trainingsbroek en topje aan, voordat je naar beneden gaat. Je hoort de bekende houtzagerij uit de slaapkamer van Tom en Heidi komen en als je onderaan de trap staat, klinkt er ook gesnurk vanuit de woonkamer. Je sluipt op je tenen door de keuken in om koffie te zetten en spiekt dan de woonkamer in. Gustav ligt op de ene bank en Georg op de andere, beide volledig in coma. Je pakt je koffie en sluipt door de tuin in. Daar tref je Bill aan, die geconcentreerd zit te tekenen. Het puntje van zijn tong tussen zijn lippen, zijn ogen strak op het papier gevestigd en het zonlicht glanst op zijn ontblote rug. Als je stilletjes bij hem aan tafel gaat zitten, kijkt hij geschrokken op en hij dekt het papier af met zijn handen.
"No peaking!"
"Goodmorning to you, too," grinnik je. "What are you up to?"
"Designing your tattoo, ofcourse." Hij laat het klinken alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
"Oeh, can I see?"
"No!" Hij draait snel het vel om, als je het bij hem weg probeert te trekken. "It's a surprise. You'll just have to trust me."
Je schudt lachend je hoofd en staat dan weer op. Je drukt een kus op zijn wang en zegt dat je hem in stilte verder zal laten werken.
Twee uur later, als iedereen ontwaakt, gedoucht en aangekleed is, zit je aan de eettafel binnen, met je haar in een hoge knot op je hoofd, voorover geleund. Op de selfie die je net gemaakt hebt, is te zien dat Bill tijdens het zetten van de tatoeage net zo geconcentreerd te werk gaat als tijdens het ontwerpen ervan, inclusief het puntje van zijn tong tussen zijn lippen. De rest van de jongens zit om de tafel toe te kijken. Af en toe gaat één van ze bij Bill spieken, om te zien hoe het ervoor staat, maar je kan niet aan hun gezichten aflezen wat ze ervan vinden. Na zeker anderhalf uur, legt Bill zijn spullen op tafel.
"Done!" glimlacht hij trots. De jongens schieten overeind om het resultaat te zien.
"Hello?" klaag je ongeduldig. "I wanna see it, too!"
Bill pakt je telefoon van tafel en maakt een foto van zijn meesterwerk in je nek. Hij gaat naast je zitten en laat je dan trots het resultaat zien. Hij heeft een koffiemok om het logo heen gemaakt, die op een stapel boeken staat.
"Because you love coffee and reading," grijnst hij. Voor de stapel boeken staat een honingpot en daarnaast ligt een veer. "The quill is because I know you used to like writing and the honey pot-"
"Represents you," flap je verbaasd uit, terwijl je inzoomt op de foto. "This looks amazing!"
"Well, it's supposed to represent your love for Winnie the Pooh," geeft hij toe. "But sure, I suppose it could represent me as well. You like it?"
Een glimlach van oor tot oor siert je gezicht, terwijl je je ogen haast niet van de foto kan halen. "I love it!"

(Mocht je een groter plaatje van de tattoo willen zien: https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/100887085_10222774891858249_3315762551203037184_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JiXbUzVtP6QAX_PPhfc&_nc_oc=AQnuZ5ekiIq9MjGkiq8_TfOTsammYLvnVYu_Xr0vpcREMiW7JTD5bb2Ddzq_Z9Fxlwk&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&_nc_tp=6&oh=2dfe04935a0efa6e13968e11ef8a7b21&oe=5F5CAF71
Ja, dat is mijn tatoeage, ik heb hem alleen op mijn enkel, niet in mijn nek)

Reacties (1)

  • Luckey

    Gaaf doe tattoo!

    En wat lief van Bill!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen