Adam

‘Verder gaan dan dat had ik allang in gedachten,’ zegt James niet onder de indruk. Hij is een van Adams beste vrienden maar kan soms zo arrogant zijn dat Adam er misselijk van word.
Het is zijn plan en nu lijkt het ner alsof James het steelt. Hij doet altijd maar alles om indruk te maken op de meiden. ‘misschien moeten we er eens gewoon één in elkaar slaan zodat de rest weer bang voor ons’ zegt hij.
Alhoewel dat plan Adam wel trekt. Hij is er niet trots op maar hij uit zijn frustraties maar al te graag met geweld. Hij kan ook best agressief zijn.
"Ahw dankje. Ik mag jullie denkwijze ook wel. De logische keuze zou lady Hummel zijn." Zegt Brianna op haar beurt.
Iets geamuseerder glimlacht Adam weer naar haar. “Lady Hummel staat al tijden op mijn lijstje voor een pak rammel. Dus waarom niet?” Zegt Adam voordat James het kan doen.
“We kunnen hem na school opwachten?” Stelt hij voor.

Santana

‘Oeh ben je verliefd’ hoort Santana Rachel enthousiast zeggen als ze binnen komen. Brittany lijkt het niet door te hebben. Santana trekt haar wenkbrauw nieuwsgierig omhoog. Zou Kurt verliefd zijn? Ze zou het niet hardop toegeven maar ze zou het hem zo gunnen.
‘Hey iedereen, ik heb zin in Glee’ zegt Britanny die enthousiast het groepje. Santana krijgt een kleine glimlach op haar gezicht want het is typisch Brittany. Ze is echt het zonnetje van de groep.
‘Ik heb er ook zin in, ik hoop dat we een paar nieuwe leden kunnen fixen’ zegt Rachel.
Santana merkt wel op dat Kurt iets fluistert naar Mercedes ondertussen. Maar ze richt zich op Rachel.
‘Zolang ze maar van mijn solo’s afblijven,’ antwoordt Santana. ‘dat geldt ook voor jou trouwens, Berry’ waarschuwt ze haar.
Voor de les begint gaat Santana naast Brittany zitten.
Ze kruist haar benen over elkaar en kijkt weer kort naar Kurt. Stiekem zou ze wel willen weten wat er speelt.

Noah/ Puck

hmm oké en op basis van wat wordt bepaald of je loser bent’ zegt hij. Hij zucht en haalt zijn schouders op. Hij heeft er ook aan meegedaan. Nu zit hij zelf in de Glee club en begrijpt hij alles een stuk beter en ziet hij in waarom pesten verkeerd is.
‘Uhm we zijn verhuisd dus een beetje de boel hier verkent en gechilt’ Is zijn antwoord. Puck lijkt een lichte twijfel te zien bij hem. Maar gaat daar niet ol in. Als de gast het niet wil vertellen dan laat hij het zo.
‘Moeten we niet een klas in, ik bedoel lessen zijn volgens mij qua bel al begonnen en we staan nog op de gang’ zegt hij.
Hij glimlacht iets breder. ‘Ja, sorry. Ik ben niet de beste invloed hier. School kan me gestolen worden’ zegt Puck.
Maar loopt dan toch samen met Novan richting Aardrijkskunde. ‘Maar verhuizen is zwaar man, ik ben ook meerdere keren verhuist’ zegt hij onderweg naar het lokaal. De leraar kijkt ze boos aan.
‘Noah, is het werkelijk zo moeilijk om een keer op tijd te komen?’ Klaagt de leraar.
‘Ik hielp gewoon de nieuwe jongen om de weg te vinden’ geeft hij als excuus. De leraar trapt er weer in en ze gaan het lokaal in.
Zijn oog valt op de brunette cheerleader ( Brianna). Zij is zeker wel het type waar Puck op zou kunnen vallen. Als ze oogcontact hebben geeft hij dan ook een kleine, uitdagende knipoog. Dan gaat hij ergens achterin het lokaal zitten

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen