In het jaar 7096 post gifted, besloot de vertegenwoordiger van de mensen, Valtor, dat alleen mensen op aarde zouden mogen leven. Hiermee stapte hij naar de beste raadgevers van zijn volk en stookte hen op tegen de andere rassen.

Na 8 jaar voorbereiding en 7104 jaar vrede tussen alle soorten besloten de mensen om magie uit te roeien. De revolutie waar niemand op was voorbereid, brak uit. Mensen staken steden van Elfen en Dwergen in brand ze lieten de Tritons en Tortles terugtrekken tot in het water en alle scholen waar magie werd geleerd werden met de grond gelijk gemaakt. Voor de mensen was het een tijd van hebzucht en macht. Ze evolueerden heel snel en in de kortste keren waren er spoorwegen op basis van geluid en autosnelwegen op basis van puur licht.

En terwijl de schoonheid van technologie plaatsvond ging het gepaard met de martelingen en wreedheid van de Riddertijd. Elk kleinste teken van magie werd beschouwd als landverraad en de betrokkene werd zo snel mogelijk weggetrokken uit het beeld van de samenleving en verdwijnt.

Sommigen verliezen hoop, anderen proberen het dan weer aan elkaar te geven.

Maar de strijd is nog lang niet opgegeven. Een organisatie "The Cloak" biedt onderdak aan voortvluchtigen en bevrijdt gevangenen die op basis van magie gebruik vastgehouden worden. Ze zouden natuurlijk wel wat hulp kunnen gebruiken. Maar wie weet wat Geluk en Geestkracht wel niet kunnen uithalen om de Balans weer te herstellen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen