James Mccain

"Ahw dankje. Ik mag jullie denkwijze ook wel. De logische keuze zou lady Hummel zijn." Zei Brianna. James glimlachte gecharmeerd naar de mooie brunette. Hij hield wel van een dame met pit en haar plan keurde hij ook meteen goed. Adam was hem helaas iets voor. “Lady Hummel staat al tijden op mijn lijstje voor een pak rammel. Dus waarom niet?” Zegt Adam. “We kunnen hem na school opwachten?”
James had door dat er een kleine strijd ontstond tussen de jongens om de aandacht van Brianna. Hij dacht duidelijk ook niet meer na over de ‘bro code’, aangezien Blaine eerder aan het flirten was met Brianna. En eigenlijk bleef je van scharrels van vrienden af, maar James negeerde dat.
‘Na school pas? Wat denk je van tijdens de pauze. We duwen hem een leeg lokaal in en bewerken dat gezichtje van hem wel even snel’ Zei James met een gemene grijns op zijn gezicht. Hij was niet vies van een beetje geweld en liet maar al te graag eens zien wie de baas op school was. Als ze één gleek te grazen zouden nemen, dan zou de rest voortaan ook op hun hoede zijn.
‘Hij wordt de laatste tijd steeds mondiger. Dat moeten we maar eens aanpakken’ besloot James tenslotte. De leraar kwam daarna binnen en excuseerde omdat hij te laat was. Dat James het laatste woors had beviel hem maar al te goed, hij gaf Adam een kleine grijns. Deze ronde had hij toch mooi gewonnen.

Mercedes Jones

‘Hey iedereen, ik heb zin in Glee’ zei Britanny die enthousiast naar binnen liep. Ze leek niet mee te krijgen dat ze het gesprek verstoorde. Maar iedereen vergaf Brittany direct. Het was onmogelijk om boos op haar te worden. Ze was zo onschuldig en puur.
‘Ik heb er ook zin in, ik hoop dat we een paar nieuwe leden kunnen fixen’ glimlachte Rachel breed. Zoals vanouds maakte Santana weer een opmerking die ze verder negeerde. Ze ging naast Kurt zitten toen de leraar binnen kwam.
"Ik vertel je straks alles." Fluisterde hij. Ze keek een tikje verrast op naar haar beste vriend. Ze had niet verwacht dat er ook echt iets zou zijn. Ze dacht dat Kurt gewoon een beetje afwezig was zonder enige reden en ze plaagde hem daarmee.
‘Nu maak je me wel heel nieuwsgierig,’ fluisterde ze zachtjes terug. De Franse les kon haar gestolen worden, bovendien sprak ze de taal al best aardig. Ze kon het zich best permitteren om eens een keer minder goed op te letten. Ze hield wel haar ogen gericht op de leraar om hem nauwlettend in de gaten te houden. Ze had geen zin om in de problemen te komen, al helemaal niet op de eerste schooldag. Maar al snel dwaalden haar gedachten weer af.
Zou Kurt echt verliefd zijn? Dan wilde ze weleens weten welke man zijn hart gestolen hart. En natuurlijk zou ze ervoor zorgen dat ze zeker zou weten dat hij Kurt geen pijn zou doen. Hij was haar beste vriend en als iemand hem zou kwetsen zou ze daar niet licht over zijn.


Brittany Pierce

Rachel zei dat ze er ook zin in had en dat ze hoopte dat er nieuwe leden bij kwamen. Daarop kon Brittany alleen maar knikken, want nieuwe vrienden waren altijd welkom. Santana leek alleen iets minder enthousiast te zijn. ‘Zolang ze maar van mijn solo’s afblijven,’ antwoordde ze. ‘dat geldt ook voor jou trouwens, Berry’ Haar toon klonk iets scherper naar Rachel toe. Brittany nam plaats naast haar en kon het niet laten om de goede vrede te bewaren. ‘Iedereen krijgt dit jaar vast evenveel kans’ zei ze nog tegen de twee meiden voordat ze haar Engels boek pakte en opende. Dat ze het verkeerde boek voor zich had, realiseerde ze niet. Veel Engelse woorden waren net so verwarrend voor haar als Franse woorden. De leraar begon in het Frans te spreken maar Brittany begreep er niets van.
Ze keek even op toen Sam binnenkwam met zijn vriendin. De dame had prachtige lange krullen en stralende ogen. Sam zag er ook zo gelukkig uit en ze zwaaide even naar hem en knikte naar de dame. Hij had het maar goed voor elkaar. Brittany vond ook dat ze er lief uitzag.
‘Sam en zijn vriendin zijn lief samen’ fluisterde Brittany zachtjes naar Santana. Ze pakte daarna haar schrift en haar vrolijke kleur gelpennen en begon een beetje afwezig in haar schrift te tekenen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen