Rachel Berry

Na Rachel haar opmerking over de nieuwe zangers reageert Santana meteen. ‘Zolang ze maar van mijn solo’s afblijven,’ dat geldt ook voor jou trouwens, Berry’ Zegt ze met een waarschuwende toon en een glimlachje verschijnt om haar lippen. Dat was iets wat nooit zou veranderen en dat was stiekem ook wel fijn. Hoewel thuis alles veranderde was hier op school alles hetzelfde, ook de minder leuke dingen. ‘Iedereen krijgt dit jaar vast evenveel kans’ suste Brittany in een poging de goede vrede te bewaren. De docent komt binnen en zeg waar we onze boeken moeten openen en Rachel slaat haar boek open en zoekt de juiste pagina op. Niet veel later komt het laatste restje binnen en Rachel tekent wat met haar pen in haar schrift. Ze verveelde zich nu al. Ze trekt even een gezicht naar Mercedes dat ze er echt geen zin in heeft en ziet dat Cedes ook overduidelijk niet oplet. Rachel bekijkt haar boek en probeert er wijs uit te worden maar ze had een hekel aan de Franse taal. Het lag haar niet en wanneer zou ze het nodig hebben. Iedereen verstond Engels dus dan kon je dat beter spreken en dat deed ze. Ze begreep ook niet dat ze dit persé moesten leren. Ze zucht even diep en kijkt wat rond. Kurt leek erg afwezig, Brittany had overduidelijk een verkeerd boek voor zich en het niet eens door en Santana, tsja die was zoals wel vaker niet aan het opletten. De docent heeft het niet door, of wilt het niet opmerken en begint vrolijk te vertellen en uit te leggen en Rachel zucht nog maals. Dit ging een lange dag worden als dit zo de hele dag doorging.

Novan Dwight
Puck zijn glimlach wordt groter op de vraag van Novan of ze niet onderhand eens een les in moeten.. ‘Ja, sorry. Ik ben niet de beste invloed hier. School kan me gestolen worden’ zegt Puck.
Een kleine grijns verschijnt om zijn lippen. Puck was cool en hij vond hem chil. Ze lopen langzaam naar het juiste lokaal van aardrijkskunde. Het was fijn dat Novan in ieder geval één iemand kende in zijn lessen.. ‘Maar verhuizen is zwaar man, ik ben ook meerdere keren verhuist’ zegt hij onderweg naar het lokaal. Novan knikt ‘Ja leuk is anders’ knikt hij instemmend en ze gaan het lokaal in. De leraar kijkt ze boos aan.
‘Noah, is het werkelijk zo moeilijk om een keer op tijd te komen?’ Klaagt de leraar.

‘Ik hielp gewoon de nieuwe jongen om de weg te vinden’ geeft hij als excuus. Novan trekt even een onschuldig gezicht. ‘Novan Dwight’ knikt hij naar zijn docent die hen een plek laat opzoeken en met een lachje volgt hij Puck en ploft ernaast neer. Hij gooit zijn boeken op tafel en zucht even als zijn stoel en tafel te laag zijn. Nog een nadeel van erg lang zijn, alles was gebaseerd op een gemiddeld mens. Puck lijkt zijn aandacht in Novan al weer verloren te zijn aan een meisje en Novan kijkt even het klaslokaal rond. Hij slikte even toen hij de jongen weer zag van vanochtend. Ergens ook wel logisch maar hij wist nu al dat hij heel de les afgeleid zou zijn. Hij moest er overduidelijk voor gaan zorgen dat niemand dit ging door hebben anders was hij de lul. Hij probeert zo onzichtbaar mogelijk mensen te scannen. Hij geeft zichzelf vijf seconden langer voor de jongen om hem eens goed te bekijken. Hij was klein, althans kleiner dan Novan wat niet gek was. Hij draait zich naar Puck. ‘Zitten hier ook mensen van het sportteam waar je inzit’ vraagt hij nieuwsgierig. Het was hem opgevallen dat er inderdaad verder niet echt lange mannen waren voor het basketbal team en dat hij daarin waarschijnlijk zonder problemen bij zou kunnen komen. Hij hoopte dat het voor football ook zo makkelijk was. Hij was flink gespierd Novan dus dat kon in zijn voordeel werken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen