Foto bij 41 - I miss you

Het is inmiddels alweer zaterdag en je bent er nog altijd niet achter waarom Bill zich geen zorgen maakt, maar je hebt besloten het daar maar bij te laten. Je eerder gedachte was, natuurlijk, dat Jamie misschien niet op vrouwen zou vallen. Toen je dit voorzichtig aan Heidi voorlegde, lachte die je keihard uit. Als je Jamie eenmaal zou kennen, zei ze, zou je nooit denken dat hij op mannen viel. Toch wilde ze je ook niet vertellen waarom Bill dan zei dat hij zich geen zorgen maakte. Daar kwam je vanzelf wel achter, zei ze. Buiten dat, ben je behoorlijk aan Jamie's gezelschap gewend. Zeker op de dagen dat Heidi er niet is, is het fijn om niet in een leeg huis thuis te komen. Je bent de hele week druk geweest op school en hebt je voorgenomen om vanavond voor het eten te zorgen. Je bent sowieso niet gewend dat er voor je gekookt wordt, laat staan zo vaak.
"So, what kind of food does Jamie like?" vraag je Bill casual. Jullie zijn al zeker anderhalf uur aan het facetimen en het verbaast je hoe makkelijk dat eigenlijk gaat. Hij praat jou bij over zijn week, jij praat hem bij over jouw week, jullie kunnen elkaar eventjes zien zo. Als het zo makkelijk blijft, als jij het ook zo druk blijft houden, vliegen de weken dat hij weg is om.
"Hm, I think he's one of those carnivores, like you," plaagt Bill. "You might want to take him to Carlitos on Melrose. I know Tom and Heidi sometimes go there, it's supposed to be good."
"Melrose Avenue?" Je denkt even na. "That's West Hollywood, right?"
Hij knikt trots. "Look who's learning her way around LA!"
"Kinda have to, now that I live here. Thanks for the tip, Billchen. I will give them a ring later, see if they got a table available."
"If they don't-"
"Tell them the reservation is for either 'Klum' or 'Kaulitz', I know, I know." Je glimlacht even. "Speaking of which, I'll give Heidi a call too, see if she wants to join."
"That might be nice." Bill glimlacht even moeizaam. "I do have to go now."
"I know. I am glad we had time to facetime today, though. I miss you a lot."
"I miss you, too. Talk soon?"
"Talk soon. I love you!"
"Love you more," grijnst hij.
"Love you most."
Hij knijpt zijn ogen toe. "Don't think so."
"True story."
"Hm. Agree to disagree?"
"Fine."
Jullie kijken elkaar even zogenaamd geïrriteerd aan, maar schieten dan allebei in de lach. Je blaast nog een kusje richting de camera en hij doet hetzelfde, voordat hij ophangt. Je laat jezelf onderuit zakken in de ligstoel waar je opligt, terwijl je het nummer van Carlitos Gardel Restaurant opzoekt. Je wil net op bellen drukken, als je zelf gebeld wordt. Als je opneemt, verschijnt het lachende gezicht van je moeder in beeld.
"Hey Maudje!"
"Hey mam!"
"Hoe is het daar?"
"Oh, wel goed hoor. En daar?"
"Hier is het prima. Is het een beetje te doen zo, met Bill op toer?"
"Ja, op zich wel. Het is wel even wennen, maar ik kan het goed vinden met Jamie en Bill en ik appen iedere dag en we hebben net heel lang gefacetimed en ik heb het druk met werk en mijn studie en-"
"Haal eens adem, Maud," lacht je moeder. "Bij het begin beginnen. Wie is Jamie ook al weer?"
"De 'bodyguard' die Bill en Tom voor mij geregeld hebben in overleg met hun manager."
"Ah, de babysitter."
Je grinnikt. "Ja, die. Die is hier nu een week, ongeveer, en ik had niet verwacht dat dat zo prima zou gaan."
"Oh, nou, fijn toch?"
"Ja, zeker."
"En nu is Bill jaloers, zeker?"
"Nee, verre van. Er is iets, ik ben er zelf alleen nog niet achter wat, dat er voor zorgt dat hij zich geen zorgen om Jamie maakt."
"Hij is zeker gay?"
"Nee, dat dacht ik ook, maar dat schijnt het niet te zijn."
"Oh. Nou, dan weet ik het ook niet. In ieder geval fijn dat je het met hem kan vinden, toch?"
"Ja, zeker."
"En wat vertelde je verder net?"
"Oh, dat ik veel met Bill app en dat we fametimen en dat ik het sowieso druk het op school nu, dus dat het best wel te doen is zo."
"Nou, gelukkig, lieverd. Ik mis je wel, hoor."
"Ik mis jou ook, mam."

Reacties (1)

  • Luckey

    Wat is er dan met Jamie?!

    Zo lief hoofdstukje!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen