#Kurt
‘Nu maak je me wel heel nieuwsgierig,’ fluisterde ze zachtjes terug. Kurt glimlachte breed en haalde het briefje tevoorschijn.
"Ik vond dit in mijn locker vandaag." Vertelde hij haar zachtjes, waarna hij terug verder ging met notities nemen. Hij wilde wel mee kunnen met de les. Frans was niet zo makkelijk, al ging het hem best aardig af.

B bleef door zijn hoofd spoken. Wie zou het toch zijn? Jongen of meisje? Had B gevoelens voor hem buiten de bewondering? Wilde Kurt dat?

#Sam
Sam zwaaide terug naar Brittany en opende zijn schrift.
De leraar begint de lesstof uit te leggen, en Katja tekende een hartje in Sam zijn schrift.
Een grote, verliefde glimlach nam zijn glimlach over en hij schreef I love you terug in haar schrift. Verliefd zijn was geweldig en zijn familie hield enorm van Katja. Het was perfect, buiten dat hij zo nerveus was om haar ouders te ontmoeten.

#Brianna
‘Na school pas? Wat denk je van tijdens de pauze. We duwen hem een leeg lokaal in en bewerken dat gezichtje van hem wel even snel’ Zei James met een gemene grijns op zijn gezicht. ‘Hij wordt de laatste tijd steeds mondiger. Dat moeten we maar eens aanpakken’ besloot James tenslotte. De leraar kwam daarna binnen en excuseerde omdat hij te laat was. Dat betekende het einde van de conversatie, het was een goed einde geweest vond Brianna. De gleeks zouden op hun kop krijgen en dat beviel haar maar al te goed.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen