Foto bij 47 - Always working

Na het bellen met Bill, heb je ook nog even met Heidi gefacetimed. Dat voelde een beetje vreemd, want het is niet alsof je haar al weken niet gezien hebt, maar ze is afgelopen maandag naar Berlijn vertrokken en komt vrijdagavond weer terug. Vandaar ook jullie plan om op zaterdag lekker te gaan shoppen samen. Ze praatte je een beetje bij over Germany's Next Topmodel, maar je kon merken dat ze vooral heel benieuwd is hoe het nu tussen jou en Bill gaat. Je legde haar kort uit dat jullie een gesprekje hebben gehad over het vele facetimen en dat alles, voor alsnog, best prima gaat tussen jullie, los van het feit dat je hem enorm mist. Ze begon weer over het feit dat ze het zo jammer vindt dat je er niet eens bij bent met de kerst en het kostte je heel veel moeite om daar niet op in te gaan. In plaats daarvan vertelde je haar hetzelfde als wat je Bill steeds vertelt - je gaat het druk hebben met je studie als je thuis bent en je belooft je best te doen om in ieder geval oud en nieuw samen te kunnen vieren.
Als je eindelijk uitgebeld bent, sjok je weer terug naar beneden. Het leek je niet zo handig en een tikkeltje onbeleefd om naast Jamie te gaan zitten bellen. Plus, je vindt het wel fijn om wat privacy te hebben, zeker als je met Bill belt. Je weet nooit wat voor wendingen zo'n gesprek kan nemen. Een klein glimlachje verschijnt op je gezicht, maar die verdwijnt net zo snel weer als je bedenkt hoeveel voorbereidend werk je nog moet doen. De juniors hebben een toets, maar die moet je nog afmaken en een tweede versie is ook wel handig. Het eerste uur heb je, eh, welke groep heb je het eerste uur ook al weer? Je bijt gefrustreerd op je lip - het rooster zou een stuk beter in je hoofd moeten zitten nu dan dat het geval is. Oh! Jenna, Andrew, Sam, dus dat zijn de seniors! Sam moet zijn presentatie nog inhalen, omdat hij er vorige week niet was, en verder wil je ze aan de slag zetten met een foutenanalyse van een college essay. Daar moet je wel nog even een college essay voor schrijven of op internet opzoeken. Oké, dus dat is dan seniors, het tweede uur juniors, het derde uur..-
"Penny for your thoughts?" laat Jamie je opschrikken uit je gedachten. Je schudt even je hoofd om terug naar de realiteit te keren en draait je dan naar hem toe. Hij staat met zijn weekendtas over zijn schouder en een brede glimlach naast de eettafel.
"You going somewhere?"
"Not yet," grinnikt hij. "I'm going home for the weekend, remember? Leaving tomorrow after you leave for work?"
Het komt je vaag bekend voor, maar om heel eerlijk te zijn, was je een beetje vergeten dat Jamie dit weekend weg zou zijn. Laat staan dat je dus donderdag en vrijdag eigenlijk alleen bent. Dat is wel lekker, wat tijd voor jezelf. Je ziet dat Jamie je nog altijd vragend aankijkt. "Oh, right. Sorry, forgot they think I will survive for two days without my babysitter."
"I still cannot believe that that's what you call me."
Je steekt plagend je tong naar hem uit en loopt dan door naar het koffiezetapparaat om wat koffie voor jullie te zetten. Als je bedenkt wat je nog moet doen voor alleen al de eerste twee lesuren morgen, zal het wel een lange avond worden als je weet wat je voor de rest van de dag nog moet regelen. Jamie zet zijn weekendtas weg en haalt twee kopjes uit het kastje. Je grinnikt een beetje om hoe smooth jullie samen inmiddels zijn, maar heel veel tijd daarvoor gun je jezelf ook niet: je hebt nog veel te veel te doen. Je loopt door naar de eettafel, pakt je tas van de grond en loopt door de tuin in, waar je aan de tafel gaat zitten. Je haalt je laptop en papieren uit de tas en begint op te starten.
"How about I get us some takeout?" stelt Jamie voor, terwijl hij je kopje koffie naast je laptop op tafel zet.
"Sounds great." Je glimlacht verontschuldigend naar hem. "I really have to get some work done for tomorrow."
"That's all right. Just let me know when you're starting to get hungry and I'll take care of dinner, all right?"
"Oh, I'm going to miss this when you're gone, Jamie!"

Reacties (1)

  • Luckey

    Er gaat iets gebeuren als Jamie weg is
    Ik voel het en dan is Bill niet blij

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen