Ik voel dat het lukt aan de terugslag die ik voel in mijn polsen. Als ik mijn ogen opendoe zie ik dat er een felle lichtflits mijn toverstok verlaat. Het lijkt wel... een slang! Ik probeer de slang beter te bekijken, maar deze krongelt bij mij vandaan. Het lijkt wel alsof het mij iets wil laten zien en ik besluit het te volgen. De slang krongelt sneller en sneller bij mij vandaag en verdwijnt opeens in een muur. Als ik het goed heb is dat de muur waar ik Draco niet lang geleden nog door gevolgd ben, toen er plotseling een deur verscheen. Maar de deur is nergens te bekennen. Een hopeloos gevoel bekruipt me en ik begin op de muur te bonken. Ik moet erheen, er is iets dat ik moet zien!

Opeens begint de muur een rommelend geluid te maken en komt de deur tevoorschijn. Zonder nog langer te twijfelen sla ik de deur met een zwaai open en ren ik naarbinnen, maar de slang is verdwenen. In plaats daarvan, zie ik iemand ineengedoken in een hoekje zitten. Ik kan het niet mis hebben, dat moet Draco zijn. Hij lijkt mij helemaal niet opgemerkt te hebben en zit nog steeds angstig in elkaar gedoken. "Draco?" Vraag ik voorzichtig. Hij draait zich geschrokken. "Wat... Jij? Was dat jouw patronus?" Vraagt hij scherp. Hij kijkt me woest aan en staat met een ruk op. Dan heft hij zijn toverstok en komt heel dicht op mij af. Gek genoeg ben ik totaal niet bang meer en ik kijk hem net zo streng aan. "Ja, en wat dan nog? Wat doe je hier?" Vraag ik scherp.

Draco blijft me even strak aankijken en laat dan zijn toverstok weer zakken. "Je kunt me niet steeds blijven volgen Arminta!" Roept hij vervolgens kwaad uit. "Je hebt iets te verbergen en ik wil weten wat dat is!" Roep ik nog kwader terug. Draco stapt nu dreigend op mij af en grijpt mijn kraag beet. Dan duwt hij me met geweld tegen de muur en kijkt me strak aan. "Het is gevaarlijk voor je!" Gevaarlijk? Voor mij? Ik begin nonchalant te grinniken. "Wat maakt jou dat nou uit?" Draco's blik verscherpt en hij komt nu nog dichterbij staan. Dan, op het moment waarop ik het het minst verwacht, kust hij me.

Reacties (1)

  • Slughorn

    Yeeeeh een kus!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen