Santana

‘Sam en zijn vriendin zijn lief samen’ fluistert Brittany zachtjes. Santana volgt haar blik naar de blonde jongen en zijn nieuwe vriendin.
“Best wel” glimlacht Santana dan. Ze is wel blij voor Sam en het lijkt een goede match.
Santana glimlacht naar Brittany en ziet dat ze het verkeerde boek voor zich heeft. Ze schuift dat van haar in het midden van hun tafels. Zo heeft de leraar niet door dat ze niet opletten.

Adam

‘Na school pas? Wat denk je van tijdens de pauze. We duwen hem een leeg lokaal in en bewerken dat gezichtje van hem wel even snel’ zegt James met een gemene grijns op zijn gezicht. ‘Hij wordt de laatste tijd steeds mondiger. Dat moeten we maar eens aanpakken’
James moet ook altijd de overtreffende trap hebben. Uit hun zicht rolt Adam zijn ogen. Hij probeert zich een beetje op de les te concentreren. Ze zullen straks wel zien of James ooh echt iets van plan is.

Noah/Puck

‘Zitten hier ook mensen van het sportteam waar je inzit’ vraagt Novan nieuwsgierig.
Puck weet wel dat er een paar zitten. Hij kende ze maar oppervlakkig.
“Er zitten er wel een paar hier” zegt Puck. Hij kijkt om zich heen om een paar bekende gezichten te zien.
“Je zult ze wel leren kennen als je mee doet aan de try outs”
Dan beginnen toch echt de lessen. Puck doet geen moeite om zich te concentreren en speelt liever een spelletje op zijn telefoon om de tijd te doden. Hij is blij als de bel klinkt dat de eerste les er eindelijk op zit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen