James Mccain

De les was eindelijk over en James kwam langzaam overeind. Hij wachtte op Brianna en Adam. Terwijl hij het lokaal rondkeek merkte hij een langere jongen (Novan) op die hij nog niet eerder had gezien. Hij had een mooie gebruinde huidskleur en mooie donkere haren. Hij was flink gespierd ook en wist zich goed te kleden. James begreep niet helemaal waarom deze jongen zijn aandacht zo wist te trekken. Het leek wel, alsof James zijn ogen niet van hem kon afhouden. James had nog nooit eerder op deze manier naar een jongen gekeken.
Hij probeerde het maar van zich af te schudden. Waarschijnlijk was het niets, hij moest nog wennen aan het schoolritme en voelde zich nog erg moe. Daar zal het wel aan liggen.
Maar het gevoel dat hij erbij kreeg maakte hem wel een beetje gefrustreerd.
‘Dus? Wat gaan we doen?’ Vroeg James aan Brianna en Adam. ‘Brianna, jij zou hem nog eens kunnen slushen. Als hij zich dan wilt gaan opfrissen in de jongenskleedkamers zouden Adam en ik hem daar kunnen opwachten’ grijnsde James, hoewel hij nog wel een beetje afgeleid was.

Mercedes Jones

Kurt straalde helemaal. Het was een lange tijd geleden dag ze hem zo vrolijk had gezien op school. Hij haalde een gefrommeld briefje tevoorschijn en liet het haar lezen. "Ik vond dit in mijn locker vandaag." Zegt hij. Mercedes fronste een beetje met haar wenkbrauwen. Wie zou deze mysterieuze schrijver zijn? Het was een lieve en positieve aanmoediging van iemand die duidelijk ook zag hoe zwaar Kurt het had. Het kon niet anders dan een oprecht en nobel gebaar zijn.
Mercedes kon niet antwoorden omdat de les begon. Maar zodra de bel ging, keerde ze zich direct tot haar beste vriend. ‘We gaan toch wel een zoektocht starten naar deze mysterieuze B?’ Vroeg Mercedes hem volhardend. ‘We hebben het handschrift én een letter. Het is misschien zoeken naar een spelt in een hooiberg maar we moeten hem vinden’
Ze is er vastberaden over. Degene die de brief schreef zou misschien niet uit zichzelf op Kurt afstappen.
Rachel voegde zich daarna bij Kurt en haar. Mercedes glimlachte vrolijk naar haar. Ze vond het oprecht fijn om haar weer te zien.
“Welke les hebben we nu?” Vraagt Rachel aan Cedes. ‘Ik kan niet wachten tot het Glee tijd is verzuchtte Rachel daarna beetje dramatisch.
‘Och, dramaqueen,’ plaagde Mercedes haar een beetje. ‘We hebben nu geschiedenis. Ontzettend saai’ zuchtte Mercedes.

Brittany Pierce

“Best wel” Antwoordde Santana. Brittany knikte en keek nog een keer naar Sam en zijn vriendin. Sam zwaaide teruf naar haar en ze glimlachte breed en ging verder met de kleurrijke tekening in haar schrift. Ze had een mooie regenboog gemaakt met haar glitter gelpennen. Ze wilde haar tekening aan iemand geven om diegene vrolijker te maken. Ze bekeek haar werk kritisch en wist dan meteen aan wie ze het zou geven.
Ze stond op zodra de bel ging en huppelde naar Kurt toe. ‘Dag Kurt, ik heb een tekening voor je gemaakt. Ik vond het bij je passen omdat je zo trots en open bent. Hang je het op in je kluisje?’ Glimlachte Brittany breed terwijl ze Kurt de tekening overhandigde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen