Bill POV.

Een paar weken zijn voorbij gegaan en ik hang boven de wc pot om mijn maaginhoud te legen. 'Papi, jij okay?' hoor ik Ava achter mij vragen en zodra ik kan kijk ik gelijk op.

'Ik ben okay liefje, maak je maar geen zorgen,' zeg ik waarna ik weer recht ga zitten en ik wrijf over haar hoofd en druk er een kusje op. 'Ga maar naar je andere papa.' Even kijkt Ava mij nog twijfelend aan, waarna ze toch wegloopt, waarschijnlijk naar Tom, zoals ik haar zei te doen.

Ik weet dat ik zwanger ben, het kan niet anders. Ik had kunnen weten dat die ene keer weer met Tom het gelijk raak zou kunnen zijn. 'Bill, Ava zei me dat je hier was,' zegt Tom en ik kijk hem even aan. Toen ik Ava zei naar Tom toe te gaan bedoelde ik niet om mij te verraden, maar eerder zodat Tom even tijd weer met haar kan doorbrengen.

'Ik ben okay Tomi, we praten vanavond verder, goed?' zeg ik dan en Tom knikt en hij neemt even kort mijn hand vast waarna hij de badkamer uitloopt. Even laat ik toch een zucht uit mijn mond ontsnappen. Het is ook mijn eigen schuld omdat ik eerst wel nog een nieuw kindje wou en mij daarna bedacht. Het is wel zo dat ik superveel van Tom houd, en een liefdesbaby is altijd mooi, hoe druk het ook is, denk ik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha lolz

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen