Foto bij Hoofdstuk 6

Vandaag is het welgeteld de eerste officiele schooldag, en vandaag is er toch weer iets leuks gebeurd in Elisa's 'verschrikkelijk' zware leven. In dit verhaal hebben we wéér een nieuw karakter AKA Richard, dit persoon heeft een erg grote rol in dit verhaal en wie weet ook nog in een ander hoofdstuk hehe.

Vandaag wordt het echt een hele bijzondere dag, alleen weet Elisa dat nog niet. Voor Maurice wordt dit de meest hartverscheurende dag EVEERRR. Laten we maar gauw beginnen. Elisa had die nacht geslapen bij haar, O ZO, knappe bestie Lieve, ze kon niet meer thuis slapen. Ze werd elke dag gepest door haar irritante broers omdat ze een relatie heeft met Maurice. De avond hiervoor heeft ze de HELE ( tegenovergestelde van halve ) JA DE HELE avond zitten schreien. ( als je niet weet wat schreien is hier een linkje: https://www.encyclo.nl/begrip/schreien , alleen de OG boeren weten wat schreien betekent ) Elisa werd wakker omdat Tinkeltje (de super schattige lelijke hond van haar bestie) right on the head van Elisa ging zitten. Dit vond Elisa niet zo leuk want Elisa HAAT, ja *ahum* HAAT, ik noem het nog een keer: HAAT, honden. Echt worst nightmare voor Elisa. Tinkeltje daarentegen vond Elisa eruug leuk, en ging helemaal onder de dekens *ooeheoehoeheoheoheoheoe eng*. Elisa's dag was alweer helemaal verpest. Lieve vermaakte zichzelf ook erg goed, Lieve was namelijk ondertussen wakker geworden omdat Elisa aan het schreeuwen en aan het janken was. Lieve vond dit zo vermakelijk dat ze bijna uit het bed viel lol. Nou de ochtend van Elisa en Lieve was vrij normaal, beetje tandenpoetsen, kleren aan doen, eten en op de fiets. Gelukkig hoefde Elisa niet alleen te fietsen dit keer.

Toen ze op school aan kwam, stond de school helaas niet in de fik, dit vond ze erg jammer. Toen ze ook nog maar 1 stap de school binnen stapte, stormde Maurice al op haar af en gaf haar een dikke smakkerd op dr lipjes. Elisa was wel een beetje panisch geworden want Maurice had zojuist haar eerste kus gestolen. Ach ja hé, het verschrikkelijke moet nog komen.

In de loop van de dag werd ze steeds depressiever, er was teveel informatie die ze moest opnemen in dr kleine hoofdje. Elisa was er klaar mee, haar broers pestten haar 24/7, ze was het gezeik met Sapje, Thimor en Maurice zat en besloot van de school af te springen. (ik raad jullie aan dit zelf niet na te doen). Elisa stond op het punt om van de school af te springen totdat ze ineens gehijg achter zich hoorde, 3x raden wie er achter haar stond? MAURICE, of nou ja ze DACHT dat Maurice achter haar stond, maar de hottie die achter haar stond was zeker Maurice niet. Het was de enige echte Richard die ook een crush had op die o zo leuke meid. Elisa had stiekem ook een crush op hem, maar dit heeft ze nooit aan iemand durven te vertellen. Richard heeft Elisa gekalmeerd want ja die meid zat natuurlijk weer te huilen als een baby. Samen liepen ze weer terug naar beneden. Richard was DE held van de dag. Toen Maurice het verhaal hoorde over Richard en Elisa was hij heartbroken: zijn liefje wilde zojuist van het dak af springen en hij was niet degene die haar had gered. Maurice vond dit zo erg dat hij recht op Richard af rende, ze hadden een zieke bitchfight. Echt niet normaal. Elisa kon de druk niet aan en wilde net naar huis toe gaan, totdat ze ineens een harde gil hoorde: "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" Ze rende naar de plek waar het gebeurde. ''OMG, MAURICE NEEEEE WAT IS ER GEBEURT?!'' Maurice lag buitenbewustzijn op de grond. Elisa keek omhoog en zag daar Richard staan, al huilend. Richard en Maurice waren zo druk bezig met het vechten dat ze niet door hadden dat ze al op de rand van het gebouw stonden. Richard duwde Maurice er perongeluk vanaf.
Ondertussen kwam de ambulance en de politie aan. Maurice werd eerst nog even onderzocht en was zwaargewond, Richard moest met de politie mee omdat Maurice bijna dood was. Het moment dat Maurice een beetje bij bewustzijn was schreeuwde Elisa in zijn gezicht: '' WATJE, JE STELT JE ECHT AAN MAN, IK MAAK HET UIT!!!!!!!!!!!''

Deze dag ging voorbij. Elisa lag inmiddels weer veilig in dr prinsessenbedje en droomde over haar toekomstige husband Richard

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen