Tom POV.

De volgende ochtend heb ik de kinderen aan het ontbijt gezet, en ook voor Bill heb ik een ontbijtje klaargemaakt. Wanneer hij dan ook echt beneden komt gebaar ik hem te gaan zitten. 'Dankje, Tomi,' zegt hij dan lief.

'Graag gedaan schat,' zeg ik en Bill knikt even waarna hij begint te eten. 'Tomi, ik ga vandaag een test doen, ik bedoel, voor de 100% zekerheid, en niet de 99% zekerheid die ik heb,' zegt Bill en ik knik.

'Weet je wat, ik zal hem voor je halen, red je het even alleen met de kids? Ik bedoel, ik weet dat ze soms een handvol kunnen zijn,' zeg ik, terwijl ze inmiddels naar een tekenfilmpje zitten te kijken, maar dat ze nu rustig zijn betekent niet dat ze dat zullen blijven in mijn afwezigheid. Ook al ben ik niet van plan lang weg te blijven.

'Ik red mij wel,' antwoord hij met een glimlach en ik knik.

Wanneer ik een half uur later weer terug thuis ben leg ik het tasje met de test erin gelijk voor Bill neer. 'Hebben de kinderen zich wat gedragen?' vraag ik dan en Bill wijst gewoon naar de televisie. 'Die zijn zich dus blijven vermaken zo te zien,' zeg ik en Bill knikt waarna hij de test meeneemt naar de WC. En nu dan maar afwachten of die inderdaad positief is zoals we verwachten dat ie gaat zijn.

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Dat is afwachten

    2 weken geleden
  • Luckey

    Dat is afwachten

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen