Foto bij Chapter 2

Veel lees plezier! En laat een comment achter als je het leuk vond!

POV Emily Silver


Samantha kijkt me aan. "Ben je gek! Dat is echt geen big deal hoor. Zo lang ze maar niet rond verspreiden dat we echt bestaan, is er niks aan de hand. Daarbij, je bent mijn beste vriendin, ik wil je er graag bij hebben. Zeg alsjeblieft dat je mee komt." vraagt ze aan mij met een pruilipje. "Oke, oke, niet zo kijken met die puppy ogen van je, je weet dat ik daar niet tegen kan. Ik ga mee. Want wat voor een beste vriendin zou ik zijn, om nee te zeggen." zeg ik tegen haar. Een schreeuw van geluk verlaat haar mond en ze gooit haar armen om mijn nek. "Je bent de beste! Kom, we gaan naar boven, de jurken hangen al klaar." Ze trekt me aan de hand mee naar boven en we komen in een kamer, waar aan een rekmet verschillende modellen en kleuren van jurken hangen. "Ik ben wel nerveus Em." zegt Samantha. Ik kijk haar aan, terwijl ik het stof van een zwarte jurk over mijn vingers laat glijden. "Nou, het is hét grootste feest van het jaar, dit is een van de grootste kansen dat ik mijn metgezel vind." Ik geef haar een grote glimlach. "Alles komt goed Sam, dat beloof ik je." zeg ik, om haar gerust te stellen. "Wat zou ik toch zonder jou moeten." zegt Samantha lachend. Ze pakt een goude jurk met een diep decoléte en kleed zich om. Ik pak de zwarte die ik eerder in mijn hand had en kleed me ook om. Ik kom achter het wandrek vandaan en kijk naar Samantha. "Oh, Sam, je ziet er prachtig uit!" roep ik. Ze draait zich om en haar mond valt open. "Zeg jij, Em, kijk even naar jezelf in de spiegel! Dan ga ik even wat sieraden pakken die bij deze jurk passen!" zegt ze enthousiast. Terwijl ze de sieraden af zoekt, loop ik naar de spiegel en kijk ik vol verbazing naar mezelf. De jurk heeft een diep v hals en een split die tot net onder mijn heup komt. Mijn zandloper figuur komt er mooi in uit omdat de jurk smal is bij de taille en het zwarte doorzichtige stof die nog over de jurk valt, maakt het sexy maar toch elegant. Mijn borsten komen er mooi in uit en ze worden ook goed gezien, maar ook weer niet te erg. Mijn lange blonde lokken vallen er overheen en ik zie een hele andere Emily Silver voor de spiegel staan. Sam komt naar me toe en doet een rosé kleurige choker om mijn nek, gemaakt van een soort staal. Ze geeft me nog een armband en een ring in dezelfde kleur en ik doe ze om. "Je ziet er prachtig uit." zegt ze verbluft. Ze draait me weer om naar de spiegel en ik kan nou al niet wachten tot het bal morgen. "Jij ook Sam, we zien er prachtig uit, als jij je metgezel niet vind die avond, weet ik het ook niet meer hoor." zeg ik lachend tegen haar. Ze geeft me een knuffel. "Ik ben zo blij dat je morgen mee gaat!" zegt ze opgelucht. "Kom, nu even kijken wat we gaan doen met de make-up!" en ze tekt me naar een grote tafel vol met spullen.

De tijd vliegt als je plezier hebt. Want als ik op mijn horloge kijk, is het al laat in de avond. "Oh, ik moet zo gaan Sam, ik moet nog studeren voor mijn examen." kreun ik. "Oh, is geen probleem joh! Ik zal je even uit laten." zegt ze. Ik pak mijn spullen en de spullen voor morgen en loop naar beneden. "Dag John en Rose! bedankt dat ik mee mocht eten! Zie jullie morgen." zeg ik tegen haar ouders. "Graag gedaan kind, je bent altijd welkom dat weet je toch." zegt Rose, de moeder van Samantha. "Dat weet ik." zeg ik tegen haar en ze geeft me een knuffel. John lacht en zwaait. "Tot morgen Emily." zeggen ze beiden en ik loop de deur uit, naar mijn auto. Ik leg alles in mijn auto en draai me om naar Sam. "Bedankt voor vandaag, ik zie je morgen." We geven elkaar een knuffel. "Graag gedaan, oh, voor ik het vergeet, om 8 uur in de avond, klaar staan, we komen je halen." zegt ze tegen me. Ik knik en stap de auto in, ik zwaai naar haar en rij de oprit af. Eenmaal thuis zet ik mijn auto in de garage en zet ik de motor af. Ik zucht. Het idee dat ik alles nog mee naar boven moet nemen, vind ik maar niks. Nu was een man wel handig geweest. Ik lach om mijn eigen idee en stap uit en pak alles uit de auto. Ik sluit de auto af, loop naar de deur en ga door naar mijn apartement. Eenmaal binnen, leg ik alles op de bank neer en loop ik naar de keuken en pak een glas water. "Ach, fack it." zeg ik tegen mezelf. Ik ga echt niet meer studeren zo laat nog in de avond. Ik laat mijn spullen liggen voor wat het is en neem een heerlijke warme douche. Eenmaal alles gedaan te hebben stap ik mijn bed in en ben ik als snel naar dromenland.

De volgende ochtend wordt ik wakker met een berichtje van Samanta. Goeiemorgen sleepyhead. Zo veel zin in vandaag! Tot vanavond! Ik lach en stuur haar een berichtje terug, dat ik er ook zin in heb en dat ik haar vanavond stipt om 8 uur zie. Ik druk op verzenden en rek me uit. Sam komt me loop der avond ophalen dus ik kan nog een beetje studeren. Ik trap de dekens van me af en sta op. Ik loop naar de keuken om een lekkerr kop koffie te pakken als ik mijn telefoon weer voel trillen. Ik kijk op mijn scherm en zie een onbekend nummer. Ja, die ga ik dus mooi niet opnemen. Ik leg mijn telfoon weer weg en loop naar de woonkamer om mijn lapto pte pakken, als ik mijn telefoon weer voel trillen. Nu heb ik een berichtje binnen. Dag schoonheid, waarom neem je niet om? Staat in het berichtje. Goh, ik zou niet weten, omdat het een onbekend nummer is, denk ik bij mezelf. Wie is dit? Reageer ik terug. Net wanneer ik zit, gaat mijn telefoon weer over. Ik kijk er op, weer een smsje terug gekregen. Voor mij een weet, voor jou een vraag. Juist ja, hier heb ik dus geen tijd voor, voor dit wazige gedoe. Ik rol met mijn ogen, zet mijn alarm en begin met studeren.

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker die onbekende nummers
    Ben benieuwd hoe verder gaat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen