Foto bij Chapter 6

Vandaag extra vroeg met plaatsen! Veel lees plezier! 🥰

POV Emiliy Silver

Ik kijk hem aan en besef me net wat hij tegen me heeft gezegd. "Sorry, ik kan dit niet, ik moet gaan." Ik loop naar de deur, gooi hem open, bijna tegen de Alpha aan en loop zo snel ik kan terug naar de eetzaal. Ik heb het zo warm en ik voel de hitte gewoon overal branden. Wat is dit toch? Ik moet hier weg, ik heb lucht nodig. Bij de tafel aangekomen, leun ik naar Samantha en fluister in haar oor. "Ik moet weg." Ik pak mijn tas en ren nog net niet de zaal uit met Samantha achter mijn hielen. "Wacht, Emily, wat is er?!" roept ze. Ik stop, draai me om en Sam botst tegen me aan. Een 'oef' verlaat onze monden. Ze doet een stap achteruit en kijkt me bezorgd aan. "Wat is er gebeurd? Waarom ga je weg? Heeft hij je aangeraakt? Heeft hij je pijn gedaan? Als hij dat heeft gedaan hé dan-." Ik kap haar af. "Nee, nee, hij heeft niks gedaan." zeg ik tegen haar, om haar gerust te stellen. "Ik heb frisse lucht nodig en tijd om na te denken en dat kan ik niet hier." zeg ik tegen haar. Ze kijkt me aan en zucht. "Heb je een lift naar huis nodig?" vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. "Een wandeling in de frisse lucht is wat ik nu nodig heb." Ze knikt. "App als je thuis bent oke." We geven elkaar een knuffel en ik loop het grote huis uit. Terwijl Samantha me bezorgd na kijkt.

Eenmaal thuis aangekomen, doen mijn voeten zeer van het lopen. Ik had onderweg mijn hakken uit gedaan en lopen op een harde weg zonder schoenen en in de kou, is geen aanrader, al zeg ik het zelf. Nog steeds denk ik aan het moment wat er deze avond is plaats gevonden en ik sta er nog steeds niet bij stil. Het effect dat hij op mij heeft, is niet normaal. Ik verlies nooit mijn controle, nooit. Maar als hij in mijn buurt is, wil ik niks liever dan de controle verliezen bij hem. Alleen hem. Komt het misschien omdat hij een Alpha is? Nee, dat kan niet. Ik ben een mens en hij een wolf. Ik doe de deur van mijn apartement open en draai hem daarna weer op slot. Ik plof neer op de bank en staar voor me uit. Ik ga met mijn handen door mijn haren en maak ze los. De lokken vallen voor mijn gezicht en ik sluit mijn ogen. Als ik dat doe, zie ik hem weer voor me, hoe hij naar me kijkt en hoe zijn hand over mijn wang streelt. Wat hij wel niet zou kunnen doen met die grote sterke handen van hem. OKE STOP EMILY. Ik sta op en loop naar de douche en trek alles uit. Haal mijn make-up van mijn gezicht en stap onder de douche. Eenmaal klaar ga ik er weer uit en droog me af. Ik pak mijn telefoon en druk op Samantha haar nummer en bel haar. Ze neemt gelijk op "Is alles oke? Ben je veilig thuis gekomen?" Is het eerste wat ze vraagt. "Ja, ik kom net onder de douche vandaan." zeg ik tegen haar. "Oke, gelukkig, je ging zo snel weg, is alles wel oke?" vraagt ze bezorgd. Ik zucht. "Ik heb echt geen idee, ik voel dingen die ik eerder nooit heb gevoeld en het is allemaal maar heel wazig." vertel ik haar. "Hmm, is dat alles of vertel je me iets niet." Ik glimlach. Wat zou ik soms zonder haar moeten. "Nee, er is echt niks gebeurd Sam, geloof me." geruststel ik haar. "Oke, als er iets is, bel me oke." "Zal ik doen Sam, geniet nog van je avond samen met Jack." We zeggen doei en ik hang op. Ik trek wat comfortabels aan en ga in bed liggen. Het spookt nog steeds door mijn hoofd wat er deze avond gebeurd is. Ik kan het niet plaatsten. Maar mijn gevoel is zo sterk naar hem. Ik voel me zo aangetrokken tot hem, dat ik zijn aanraking mis. Dat zijn hand weer over mijn gezicht glijd en niet alleen mijn gezicht. Ik wilde dat hij me verder zou aanraken, dat hij me zou kussen. Hij keek naar me alsof ik een of andere godin ben. Ik draai mijn gezicht in mijn kussen en laat een luide kreun van frustratie. Wat doet hij toch met me?! Ik ga weer goed liggen en ik sluit mijn ogen. Op weg naar dromenland en natuurlijk, droom ik over hem.

Ik wordt wakker door mijn telefoon, die ligt te trillen op mijn nachtkastje. Ik kreun luid en doe niet eens de moeite om te kijken wie het is. Ik sta op en loop naar de keuken toe om een glas met water te pakken. Ik kijk op de klok en schrik van de tijd. Het was alweer 1 uur in de middag. Hoe heb ik zo lang kunnen slapen? Ik moet nog studeren voor mijn examens. Ik leg mijn glas terug op het aanrecht en loop terug naar mijn kamer om me te gaan kleden. Ik pak een zwarte legging en een witte crop top en trek het aan. Borstel mijn haren uit en doe een laagje mascara op. Ik pak mijn telefoon en mijn laptoptas en mijn autosleutels en verlaat het huis. Ik had zin in een goeie kop koffie. Ik kom aan bij mijn auto en mijn telefoon gaat weer af. Dit keer neem ik wel op. "Goeiemiddag Sam." antwoord ik. "Goeiemiddag slaapkop." zegt ze. "Hoe voel je je vandaag?" vraagt ze. "Beter dan gister en jij?" "Ik voel me fantastisch, Jack moet een paar dingen regelen voor Alpha Samuel en hij heeft gevraagd of ik hem er mee wil helpen. En wat ga jij doen." vraagt ze. "Mooi! Ik was net opweg naar Starbucks, ik heb zin in een goeie koffie en daarbij moet ik studeren voor mijn examens." zeg ik tegen haar. "Oh, oke, ik heb een vraagje vanuit iemand." Oh, god. "En wat mag die vraag dan wel niet zijn?" vraag ik haar. Het is even stil aan de andere kant. "Samuel vroeg aan mij of ik aan jou wilde vragen of je vanavond zin had om met hem te gaan uit eten." Nu ben ik de persoon die even stil valt. "Ik weet niet of dat zo'n goed idee is Sam. En daarbij, heeft hij genoeg vrouwen achter zich aan lopen, wat ik zo heb kunnen zien op het bal gister. Dus waarom zou hij persee met mij op date willen?" vraag ik haar bedust. "Geen idee, wat ik wel weet is dat hij je wil. Wat wil je dat ik tegen hem zeg?" vraagt ze aan me. "Weet ik veel. Zeg dat ik bezig ben met school." geef ik haar als antwoord. Ik hoor haar lachen aan de andere kant van de telefoon. "Oke, oke. Maar ik denk niet dat Samuel dat zo laat gaan hoor. Hij is een Alpha. Als ze iets willen, dan krijgen ze het." waarschuwt ze mij. Ik lach. "Ik geloof je gelijk, nou ik ga hangen, want mijn caffeïne verslaving begint zich op te wekken. Love you Sam, tot snel." "Love you to Em." en we hangen op. Ik stap in de auto en rijd naar Starbucks.

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Lolz
    Dat krijgt nog een lang staartje

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen