Foto bij Chapter 8

Achja, waarom ook niet 🤷🏼‍♀️ breekt zo lekker de week 😂.

Misschien dat ik elke zondag en woensdag een hoofdstuk plaats. 👀

Veel lees plezier! ❤

POV Emily Silver

Een zeer vrolijke Samantha neem op "Dag sexy, heb jij geen les?" vraagt ze. "Sam, waar ben jij? Ik moet je iets vertellen, ik heb geen idee wat ik er mee moet." zeg ik ligt in paniek. "How, rustig, Em, wat is er aan de hand? Haal adem alsjeblieft. Ik ben het roedel huis. Wat is er gaande?" "Luister, ik weet niet wie, maar iemand is me aan het stalken ofzo. Ik weet niet wie, het is allemaal zo wazig. Ik snap niet dat iemand mij kan dreigen met mijn familie." een brok ik mijn keel begint zich te vormen en ik krijg uit paniek bijna geen lucht meer. Iemand die mijn enige familie dreigt, om ze wat aan te doen. Ik kan het niet veroorloven dat ze iets overkomt door mij. Niet mijn enige familie die ik nog over heb. Ik begin te hypervetileren en zet mijn auto aan de kant van de weg. Ik moet rustig worden, maar op dit moment weet ik niet hoe. Allemaal horror scenarios schieten door mijn hoofd heen en een flashack uit mijn verleden komt terug. Ik hoor Samantha niet eens meer de vragen stellen waar ik eigenlijk antwoord op moet geven.

Ik gil en ren weg van mijn zus, die met een water pistool achter mij aan zit. "Jolie! Niet doen!" lach ik. "Ik kom je pakken hoor!" zegt ze. Als ik naar de deur ren, knal ik tegen mijn vader op. Jolie spuit vol in het gezicht van mijn vader en snel verstopt ze haar waterpistool achter haaf rug. Achter onze vader hoor ik de schaterlach van onze moeder. "Ja, vind je dat grappig?" vraagt mijn vader aan haar. Mijn moeder kijkt hem lachend aan en knikt. "Schat, je had je gezicht moeten zien, het was fantastisch!" zegt ze lachen. "Wacht jij maar mevrou Silver, ik pak jou nog wel." zegt hij duivels en draait zich weer naar mij en Jolie om. "Opa en oma zullen zo hier zijn, Zullen jullie je gerdagen en netjes naar opa en oma luisteren." vraagt hij aan ons. "Altijd papa." zegt Jolie. "Alsof we ons nooit gedragen." zegt ze er achter aan. Mama komt ook onze kant opgelopen met een handdoek in haar hand en geeft zie aan onze vader. "Jullie zullen je als altijd voorbeldige engeltje gedragen bij opa en oma." zegt ze. Dan gaat de bel en Jolie en ik rennen naar de voordeur om die open te maken. Opa trekt ons in een beren knuffel. "Dag mijn schoonheden!" zegt hij vrolijk. "Dag pa en ma." zegt papa tegen opa en oma. "Dag jonge!" en hij geeft papa ook een dikke knuffel en daarna mama. "Dag kinders, hebben jullie er zin in?" vraagt oma aan mij en Jolie. Samen knikken we heftig ja. Tijd met opa en oma was altijd leuk. Ze deden ons extra verwennen en dan aten we altijd frietje. Oma geeft papa en mama een kus. Mama kijkt naar ons "Nou, dames, gedraag je he!" en ze wijst met haar vinger naa ons. Jolie en ik giechelen. "Altijd mama." zeggen we in koor. Papa en mama geven ons alle twe een kus en een knuffel, zeggen doei tegen ons alle vier en vertrekken.

De avond loopt soepel en het is tijd om naar bed te gaan. "Nou, lekker slapen en morgen zijn papa en mama er weer." zegt oma. Ze geeft ons een kus en opa zwaait en doet daarna het licht uit en de deur op een kier. Weggezakt naar dromenland, worden Jolie en ik opeens wakker van de deurbel. We kijken elkaar aan en sluipen stiekem ons bed uit en lopen naar de trap. We zien opa en oma voor de deur staan. "Dag meneer en mevrouw." zegt een politie agent. "Is dit het huis van de familie Silver?" vraagt hij. Opa en oma knikken bezorgd naar hem. Jolie en ik kijke elkaar aan, geen idee wat er aan de hand is. De man zet zijn pet af en kijkt moeilijk. "Ik heb slecht nieuws." begitn hij mee. Opa en oma kijken elkaar aan, alsof ze weten wat er komen gaat. De politie agen slikt een paar keer en dan komen de woorden, die ik als klein nooit meer zal vergeten. "Ik kom helaas mededelen, dat de heer en mevrouw Silver om het leven zijn gekomen in een auto onegluk."


"EMILY!" wordt er hard door de telefoon geschreeuwd. Ik wordt weer met een ruk terug naar het heden getrokken en ik hap naar adem. "Ja.. ja ik ben er nog." fluister ik. "Em waar ben je? Sta je stil? We komen je halen." Ik stuur mijn locatie door, geen puf meer om wat te zeggen en ik hang op.

POV Samuel Hitchkop

Jack en ik zijn wat papieren aan het controleren, wanneer de telefoon van Samantha af gaat. Ze antwoord. "Hey sexy, heb jij geen les?" vraagt ze aan de persoon aan de andere kant van de telefoon. Ik weet al gelijk dat ze Emily aan de telefoon heeft. Emily, wat een vrouw, ze wordt de mijne, dat weet ik zeker. Ze kan haar gevoelens dan wel ontkennen, maar haar lichaam zegt wat anders. Opeens klinkt Samantha bezorgd. "How, rustig, Em, wat is er aan de hand? Haal adem alsjeblieft. Ik ben bij het roedel huis. Wat is er gaande?" zegt ze opeens. Ik heb geen idee wat er aan de hand is, maar dit bevalt me niks. "Sam. Speaker. Nu." commandeer ik haar. Ze doet wat ik zeg en dan hoor ik haar stem. Overstuur en in paniek. "Luister, ik weet niet wie, maar iemand is me aan het stalken ofzo. Ik weet niet wie, het is allemaal zo wazig. Ik snap niet dat iemand mij kan dreigen met mijn familie." verteld ze Samantha. Woede begint op te borrelen. Welke achterlijke mogool, gaat mijn toekomstige Luna dreigen. Als ik hem in mijn handen heb. Jack legt een arm op mijn schouder en ik begin lichtelijk te kalmeren. "Em, waar ben je?" vraagt ze. Geen antwoord. "Emily, geef antwoord." vraagt ze nog een keer. Alweer geen antwoord. Paniek begint op te borrelen. "Vraag waar ze is." zeg ik tegen Samantha. "Emily, waar ben je?" vraagt ze. Nog steeds geen antwoord. We horen ook niks meer aan de telefoon. Een paar minuten is het stil en mijn hersenen beginnen al een plan te maken, om haar te kunnen vinden. "EMILY!" schreeuwt Samantha opeens. Opeens horen we iemand die naar adem hapt. Vol spanning wachten we af wat ze gaat zeggen. "Ja.. ja ik ben er nog." wordt er gefluisterd. "Zeg tegen haar dat we haar komen halen." commandeer ik haar. Samantha knikt en schrikt een beetje van mijn Alpha toon. "Em waar ben je? Sta je stil? We komen je halen." vraagt ze aan de telefoon. We krijgen geen reactie, maar Sam krijgt wel een berichtje binnen en dan wordt er opgehangen. "Ze heeft haar locatie gestuurd." zegt ze. We pakken onze spullen en sprinten naar de wagen. Ik kom je halen Emily.

Reacties (2)

 • Luckey

  Oh god!!
  Ik dacht dat hij het was!!
  Wie is het dan wel?!

  1 jaar geleden
 • snakebite852

  OOOOMMMGGG. geweldig. Ik hou echt van het verhaal en van je schrijftaal. Ik kijk al uit naar het volgende hoofdstuk.

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen