Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ik doe het licht in de badkamer uit en ga in bed liggen, gewikkeld in de warme cocon van dekens. Ik denk aan mijn vader. Ik denk aan Nathan. Ik denk aan Dean, en aan Hailey, en vraag me af wie die "Davis" gast is waar ze het over hadden.
Misschien, denk ik, als we Hailey willen helpen, moeten we maar eens achterhalen wie Davis precies is, en dan ontdekken we misschien of hij net zo ongerust is over haar welzijn als wij.

Het is inmiddels al middernacht, en ik zit nog steeds aan het aanrecht in mijn appartement, met mijn pistool voor me op het stenen blad. Het voelt alsof ik daar al eeuwen zit.
Het is nu al de derde avond op rij dat we hier zitten: het pistool, ik, de beslissing die ik kan maken.
Hij is geladen, en ik weet hoe ik hem moet gebruiken.
Ik neem nog een slok whisky en vraag me af wie me uiteindelijk zou vinden, als ik het toch doe. Het antwoord is ongetwijfeld Marco, die een sleutel naar mijn huis heeft en me 's ochtends zou komen zoeken als ik niet naar werk kom. Dat vooruitzicht, dat het Marco zou zijn die me zou vinden, mijn dode lichaam en mijn stukjes brein tegen de muur, houdt me al drie avonden lang in leven.
Gisteravond heb ik de kogels er een keer uitgehaald en de trekker overgehaald, gewoon om het te proberen. Ik wilde de koude loop van het pistool tegen mijn slaap voelen, wilde mijn hart in mijn keel voelen kloppen, wilde de klik horen als ik de trekker overhaal. Ik wilde gewoon weten hoe het zou zijn, zelfs al is het met een ongeladen pistool.
Terwijl ik daar zo zit, minutenlang starend naar het wapen, lijkt het bijna een soort glans te krijgen. Het lijkt steeds dichterbij te komen. Het wordt steeds aanlokkelijker, alsof het moet. Ik raak er volledig door overgenomen. Al het andere valt weg. En het moet.
Ik neem nog een laatste slok drank, branden in mijn keel. Ik grijp het pistool vast, en dan... gaat de deurbel.
Ik schiet uit de trance waar ik in zat en berg met bevende handen het vuurwapen op. Terwijl ik naar de voordeur loop, vraag ik me af of ik misschien een afspraak ben vergeten.
Voor de deur staat Nola. Ze is het nichtje van mijn collega Chris Cassidy, en we hebben elkaar al wel vaker ontmoet. Ze volgt een opleiding in Duitsland, weet ik toevallig. Af en toe komt ze terug naar Amerika, en dan zoeken we elkaar wel eens op voor een nonchalante nacht.
En, nu ik er wat langer over nadenk, kan ik me wel herinneren dat ze dit weekend in de VS zou zijn. Ik weet niet meer of we ook echt iets afgesproken hebben, maar wanneer ze naar binnen loopt en me kust, sta ik er niet echt meer bij stil. Mijn handen omvatten haar middel en ik duw met mijn voet de voordeur achter ons dicht.
Ze slaakt een gedempt kreuntje wanneer ik haar tegen de muur druk en feller zoen. Mijn onrustige handen trekken haar trui en hemd uit haar broekband en glijden over de naakte huid van haar zij. Ondertussen knabbelt ze aan mijn onderlip, strijkt ze door mijn haar, trekt ze me dichter en dichter en dichter naar zich toe. De gang broeit van onze wanhoop en verlangen.
Ik verbreek de zoen even zodat ik fatsoenlijk haar jas uit kan trekken, en terwijl ik dat doe trapt ze haar schoenen uit.
'Gaat het wel?' vraagt ze dan hijgend. Blijkbaar is mijn instabiliteit goed op mijn gezicht te lezen.
Ik kus haar weer, fel en indringend.
'Wil je een antwoord of wil je dat ik je nog harder zoen?' murmel ik, mijn stem laag als een grom.
Haar antwoord is alleen een felle, wanhopige kus, en ze drukt haar lichaam nog dichter tegen de mijne. Ik weet genoeg.
Ik til haar van de grond en laat haar haar benen om mijn middel slaan. Zonder de kus te onderbreken draag ik haar naar mijn slaapkamer en laat ik haar op het bed neerzakken. Ik kruip ook het bed op en ze komt meteen op mijn schoot zitten.
Ze begint knoopje voor knoopje mijn overhemd los te maken, terwijl ze me zo intens zoent dat ik er licht van in mijn hoofd word. Wanneer ze de blouse geopend heeft en van mijn schouders heeft geduwd, trek ik haar trui over haar hoofd, gevolgd door haar hemd. Ongeduldig en stuntelend raken we ook onze broek en sokken kwijt, zodat we alleen nog maar ons ondergoed dragen.
Ik ben nou niet bepaald een expert op het gebied van vrouwelijke onderkleding, maar Nola's lingerie lijkt me nogal zorgvuldig uitgekozen, en niet al te goedkoop. Ik besluit er voor de zekerheid maar voorzichtig mee te zijn en laat bewonderend mijn handen over haar lijf glijden. Ze rilt onder mijn aanrakingen.
Ik kus haar zacht in haar hals, vlak boven haar sleutelbeen, en laat mijn vingers over het kant van haar beha glijden.
'Je ziet er prachtig uit,' fluister ik sensueel in haar oor, waarna ik zachtjes in haar oorlel bijt.
Ze slaakt een trillerige zucht en strijkt over mijn schouders, niet langer in staat om nog iets uit te brengen.
Voorzichtig, maar zeker met een zeker gevoel van gehaastheid, maak ik haar beha los en trek ik het kledingstuk van haar bovenlichaam af. Ik werp het stukje stof achteloos over mijn schouder en neem de moeite niet om te kijken waar het terechtkomt.
'Je bent zo fucking mooi,' breng ik uit, bijna kreunend van al het ingehouden verlangen.
Ik duw haar achterover op het matras, wetend hoe dat haar opwindt. Ik plaats een zuigzoen in haar hals en werk daarna kussend een weg over haar lichaam naar beneden. Ik zoen haar sleutelbeen, haar borsten, haar middenrif, haar buik, tot ik bij haar slipje aankom. Onderwijl blijft ze kreunend en hijgend door mijn haar strijkend, smekende woordjes piepend die ik niet eens echt kan verstaan.
Ik trek haar onderbroek uit en gooi die ook op de grond, bij de rest van de kleren. Ik laat mijn middelvinger even een paar keer door haar schaamlippen glijden en laat hem dan bij haar naar binnen glippen. Ze hapt naar adem en kronkelt om mijn vinger, haar handen klauwend in de dekens.
'Oh, Nathan, ik heb geen voorbereiden meer nodig. Ik wil je alleen maar in me voelen. Alsjeblieft,' hijgt ze.
Er kruipt een tevreden grijnsje over mijn gezicht. Nog een paar keer beweeg ik mijn vinger in haar, genietend van hoe haar spieren eromheen aanspannen, maar dan trek ik me terug.
'Condoom,' zeg ik, terwijl ik me over het bed naar mijn nachtkastje strek.
Terwijl ik het laatje opentrek en een van de verpakkinkjes zoek, verspreidt Nola wat kusjes over mijn schouder en bovenrug.
Met een ondeugende glimlach doet ze het condoom bij me om, wat een genietende zucht aan me ontlokt.
Wanneer ik zie dat ze op handen en knieën is gaan zitten, positioneer ik me achter haar. Ik laat mijn eikel een paar keer door haar schaamlippen glijden, waardoor ze zachtjes begint te jammeren van ongeduld. Wanneer ik dan uiteindelijk toch in haar stoot, doet het me goed om te voelen dat er nauwelijks weerstand is. Dat betekent dat ze inderdaad niet echt meer voorspel nodig had en ik haar geen pijn heb gedaan, als het goed is.
Terwijl ik in één keer zo diep mogelijk in haar verdwijn, hijgt ze iets half verstaanbaars met “oh, fuck” erin. Ondertussen neem ik haar stevig bij de heupen vast en begin in een rap tempo in haar te bewegen.
In de weerspiegeling van het raam kan ik haar voorkant zien, met haar van genot vertrokken gezicht. Haar borsten wiegen mee op het tempo van mijn stoten.
Ik zie dat haar armen wat beginnen te trillen, en niet lang daarna begeven haar ellebogen het. Hoewel ze nog steeds op haar knieën blijft zitten, zodat ik er nog makkelijk bij kan, strekt ze haar bovenlichaam languit over het matras. Haar vingers grijpen naar de lakens, die ze krampachtig tussen haar vingers verfrommelt.
De donkere kamer - we hadden de tijd niet genomen om het licht echt aan te doen - vult zich met ons gehijg en gekreun, en het geluid van huid tegen huid. Haar gekreun, en dat van mij, wordt harder en harder, tot ik bijna verwacht dat de buren zullen gaan klagen.
Wanneer ik voel dat we allebei ons hoogtepunt beginnen te naderen, trek ik me uit haar. Ik rol haar op haar rug en leg haar benen over mijn schouders heen, zodat ik nog dieper in haar kan komen.
Haar mond valt open van genot, en even lijkt ze te vergeten hoe ze moet ademen. Wanneer ik mijn hand tussen haar benen breng om haar clitoris te stimuleren, rollen haar ogen weg in hun kassen. Ze piept iets onverstaanbaars en huivert.
Ik zet mijn laatste beetje energie in om nog iets harder te kunnen gaan en merk hoe Nola steeds dichter en dichter bij het randje komt.
'Nathan, ik...' kreunt ze dan verstikt, maar ze begint al te schokken voor ze haar zin af heeft kunnen maken.
Haar spieren, die om me heen samenknijpen, zijn genoeg om ook mij over de grens te trekken en ik kom met nog een diepe stoot klaar.
Ik wil me al uitgeput voorover laten vallen, maar ik herinner met net op tijd dat ze dan wel erg dubbelgevouwen onder me zal liggen en rol opzij. Op mijn rug blijf ik liggen, mijn ogen gesloten en mijn borstkas hevig rijzend en dalend. Na een tijdje kom ik wel overeind om het condoom weg te gooien, maar ik eindig al snel weer als een slappe vaatdoek op het matras.
Terwijl ik nog op mijn rug uit lig te hijgen, trekt Nola mijn nachtkastje open. Daar vindt ze de reservefles sterkedrank die ik daar altijd bewaar, voor het geval ik geen zin heb om op te staan. Met haar duim duwt ze de dop eraf, en ze neemt meteen een paar gulle slokken. Daarna buigt ze over me heen en geeft me een kus, waarbij ze een beetje drank in mijn mond laat sijpelen.
Ik kam een paar keer met mijn vingers door mijn zweterige haar, nog altijd languit liggend. Nola gaat rechtovereind op mijn schoot zitten, wat mij een goed uitzicht op haar naakte lichaam geeft. Ze neemt nog een flinke slok drank en veegt haar mond dan af met de rug van haar hand.
Ze ligt de fles weg en kijkt me ondeugend aan, terwijl er precies op dat moment een lok haar voor haar gezicht valt. Haar handen wrijven even over mijn borstkas en ze vraagt met een grijnsje: ‘Toe aan een ronde twee?’
Ik glimlach en voel dat ze weer een condoom pakt en bij me omdoet. Er ontsnapt een lage kreun uit mijn keel wanneer ze zich over me heen laat glijden. Ik wiebel onrustig wat met mijn heupen, wanhopig om in haar omhoog te kunnen stoten en het ritme te bepalen, maar ze pint me effectief vast op het bed en ik ben volledig aan haar overgeleverd. Voordat ze me begint te berijden, buigt ze nog voorover voor een trage, sensuele tongzoen.
Ja. Ja, ik ben zeker toe aan een ronde twee.

Wanneer we klaar zijn, zijn we echt volledig uitgeput. We liggen allebei op onze rug op het matras, happend naar adem. Ik neem om de zoveel tijd nog een paar flinke slokken drank, om de fles daarna door te geven aan Nola. De alcohol brandt in mijn keel, en ik krijg er tranen van in mijn ogen. Heerlijk.
'Ik ga me even opfrissen,' zegt Nola, waarna ze in de badkamer verdwijnt. Ik kijk haar gewoon vanaf het bed even na, genietend van het uitzicht wanneer ze - nog altijd naakt - wegloopt. Ik hoor haar het toilet doorspoelen, en even later gaat de douche aan.
Wanneer ze even later terugkomt en zich weer naast me neer laat ploffen, kom ook ik overeind voor een broodnodige douchebeurt. Zodra ook ik klaar ben, ga ik weer liggen. Inmiddels lijkt het alsof Nola al bijna in slaap is gevallen.
Ik leg de dekens over haar heen en ze maakt een zacht geluidje, zich nestelend in de lakens. Er gaat een zucht door haar heen en ze kruipt wat dichter naar me toe, zoekend naar wat warmte in de koude nacht.
'Is het goed als ik hier blijf slapen?' murmelt ze.
Ik knik meteen, niet alleen omdat het onbeschoft zou zijn als ik haar in de kou buiten zou zetten, maar ook omdat ik het diep vanbinnen graag wil.
'Ja, natuurlijk,' prevel ik, mijn gezicht verbergend in haar haren. Ze ruikt lekker.
Ze vleit haar lichaam tegen me aan, en ik sla mijn armen om haar heen. Het voelt goed, met haar zachte middel zo tegen mijn huid. Ik geef wat lome kusjes tegen haar schouder en hals en laat mijn warme handen over haar rondingen glijden.
Ik ken Nola nu al jaren, ook al is ze het grootste deel van de tijd in Duitsland en zie ik haar maar eens in de paar maanden. Haar opleiding duurt nog maar een paar jaar, en daarna is ze van plan om weer hier te komen wonen. Soms vraag ik me af of we elkaar dan misschien vaker zullen zien.
Ik wil geen relatie. Dat heb ik mezelf - en Marco, wanneer hij ernaar vraagt - maar al te goed duidelijk gemaakt. Maar over een paar jaar... Ik laat mijn handpalm over Nola's heup glijden en geef toe dat ik er wel eens over nagedacht heb. We zouden redelijk goed bij elkaar passen, denk ik, en volgens mij heeft zij het ook al wel eens overwogen.
Ze zou niet perfect voor me zijn, maar dat is niet erg, want ik verdien geen perfect. Hetgeen waar ik me nog het meest over zorgen maak, is dat zij beter verdient.
Even sta ik mezelf toe om erover na te denken. Even maar. Daarna moet ik de neiging onderdrukken om mijn hoofd te schudden en te lachen.
Ik, in een relatie. Dat gaat dus echt nooit gebeuren.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    Leuk om dit begin te lezen van Nathan en Nola!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen