Foto bij Chester 'Chet' Stevenson

Chet, vader van Edwin, Greg en Noa. Hij werkt als colonel in de Amerikaanse luchtmacht. Na het vechten in Vietnam, is hij terug gekomen en leerde toen Dean kennen in een diner. Chet kennende, hij stalkte haar bijna en liet haar bijna geen keus om toch eens met hem af te spreken. Gelukkig voor hem, vond Dean hem wel iets hebben. Hij was groot, sterk en had geld vanwege zijn werk. Chet was ook stapelverliefd op Dean en deed ook alles om haar voor zich te winnen. Zo nam hij haar mee naar de mooiste restaurants, bracht en haalde hij haar op van werk (ook zodat hij wist dat geen enkele andere man bij haar zou komen) en vroeg haar na een jaartje ook ten huwelijk. Hij liet Dean altijd weten dat hij tenminste 1 zoon van haar wou en dat die ook bij de luchtmacht zou gaan. Chet is nog steeds tot de dag van vandaag stapel op Dean. Zo kust hij haar bij bijna elke kans die hij heeft, bepoteld hij haar wanneer hij kan en kan echt possessive over haar zijn wanneer hij merkt dat een man te vriendelijk doet met haar. Hij neemt haar steeds bij haar heup en houd steeds haar hand vast. Ondanks dat ie zo verliefd is, schrikt het hem niet af om ook boos op haar te worden en op haar te roepen. Omdat ze zo'n though ass bitch is, kunnen ze zoals Frank en Sue roepen maar maken ze het altijd wel goed omdat hij als een zielige puppy terug komt en z'n excuses aanbied.

Chet was de gelukkigste man op aarde toen Dean beviel van Edwin. Edwin is zijn grote trots die hij aan iedereen toont en vanwaar hij altijd al van in het begin al de Amerikaanse 'trots' in stak. Toen Greg was geboren, was ie ook heel blij tot dat ie merkte dat Greg geen interesse toonde in de luchtmacht en al dat. Hij was meer geïnteresseerd in hot roken van wiet en muziek te luisteren. Na 4 jaar, kreeg ie Noa met Dean die hij tot nu ook als zijn kleintje ziet. Hij weet hoe mannen zijn en probeert haar te verstoppen voor de wereld.

Chet is een man van short temper die bijna tot geen geduld heeft maar wel veel van z'n familie houd. Zeker van z'n vrouw.

Reacties (1)

  • Minazuki

    Hello abusive brother in law!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen