Foto bij Dean Stevenson

Dean Sparrow-Stevenson is de vrouw van Chet en moeder van Edwin, Greg en Noa. Ze werkte als tiener in het lokale diner restaurant waar ze haar husband heeft ontmoet. Na een aantal maanden waarbij Chet creepy deed en haar vrijwel elke avond voor een afspraakje vroeg, ging ze uiteindelijk akkoord en werd de avond erna meegenomen naar een fancy ass restaurant waarbij ze al snel merkte dat Chet stapel op haar was. Hij verdwaalde steeds in haar ogen en wilde steeds haar hand vast houden. Uiteindelijk begon ook Dean's moeder te merken dat haar dochter laat thuis kwam en steeds met een onbekende auto. Dean vertelde dat een white guy interesse in haar toonde en haar ook steeds uit eten nam en stapel verliefd was op haar. Op aandringen van haar moeder, nodigde ze Chet uit en zag dat haar moeder Chet niet ging loslaten. Toen hij wegging, zei haar moeder dat ze nooit nog iets beters zal vinden en dat ze enkel het beste voor haar dochter wou. Hij zou haar stabiliteit geven en een privilège vanwege zijn huidskleur en werkpositie.

Dean ging er op in en besloot toen voor echt met Chet te daten en trouwde na een jaartje met hem. Ze merkte al gauw dat Chet bijna een ongezonde obsessie met haar kreeg maar dat werd door niemand anders serieus genomen. Zo kon ze Chet betrappen wanneer hij naar haar staarde of rare dingen bij haar deed en zo. Ze kreeg ook een zware druk van Chet waarbij hij wou dat ze zwanger zou worden van een jongen. Hij had soms zelfs seks gedwongen bij haar. Na een jaar te proberen, werd ze eindelijk zwanger van haar zoontje Edwin. Ze was zo blij dat ze een baby zou krijgen en merkte op dat Chet ook een zeer zorgzaam persoon was. Ze werd verliefder en verliefder op Chet en vond het zelfs niet erg om weer zwanger te worden. Ze kreeg toen ook Greg en Noa.

Dean is een gelukkige vrouw die ook heel trots is op haar kiddo's en husband. Ze is wel een typical black mom en is ook niet bang om Chet weer op z'n plaats te zetten wanneer hij even gek doet. Zo kan ze ook wel last hebben van losse handjes. Anders maakt ze steeds lekker eten en ziet ze haar familie nog steeds als babies.

Reacties (1)

 • Minazuki

  Die is wel opgewassen tegen Chetslet! Dean is mooi!! Heb wel medelijden omdat ze wel een bepaalde druk ervaarde:(but she got stronngerrrrr!!

  3 weken geleden
  • Cherrypieces

   Tja in die tijden:(
   *put your head on my shoulder starts playing while he beats you for not making dinner earlier*

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen