Hallo allemaal. Ik ben Mempje en schrijf dit verhaal. Je kan het zien als een soort dagboek. In dit verhaal schrijf ik over mijn vriendinnen, hun liefdes, hun verhalen en over bekende mensen (om het op te spicen). In het eerste deel van dit verhaal zal ik even vertellen wie er allemaal voorkomen.

[1] Ik! Ik ben Mempje, 14 jaar, en schrijf dit verhaal. Ik zal zelf ofcourse een hoofdrol hebben in dit verhaal en ben erg lief, en erg bijzonder. Maar dat wist je waarschijnlijk wel als je dit ging lezen.

[2] Het tweede persoon die ik aan je voorstel is Uitdat. Uitdat is een bijzonder kind, maar zeker niet onaardig. Er komt een mooi verhaal over haar op het gymveld (heel veel zin in). Uitdat is ook 14 jaar. Ook haar liefde Triestuit komt voor in dit verhaal. Ook dat ze op enkels trapt... bereid je maar voor, anders laat ze je straks nog janken..

[3] Het derde persoon is de enige echte Liefde. Haar naam zegt het al 'Liefde'. Heel veel liefde heeft dit kind. Ze staat ook wel bekend als de most famous gerbil from the earth. Ook staat ze bekend om haar liefde voor haar buurjongen, Joham, maar die liefde is nu wel een beetje over.. Meer informatie volgt nog.

[4] Het vierde persoon is Hestel. Hestel is een beetje een fortnite verslaafde. Voor de rest doet ze niet zo veel.

[5] Anne, ook wel bekend als Katrien. Katrien is ook een belangrijk persoon. Ze geeft altijd goed 'relatie'advies. Als je net iemand hebt verteld dat je verliefd bent en het niet zo goed afloopt zeg je gewoon 'Even goede vrienden?' soms werkt dat (heb ik ook wel eens geprobeert, bij Joham, later meer informatie) maar bij Katrien liep het niet zo goed af.

Voor de rest zijn het of allemaal mannen, of allemaal bijkarakters. Deze namen moet je goed onthouden. Bereid je voor op veel liefde, veel drama en veel.. gezeur. Ja dat zocht ik. Veel plezier fuckerrrsss - Groetjes Mempje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen