Foto bij Hoofdstuk 45.

Harry Edward Styles

"Je dacht toch niet dat ik al klaar met je was he? Ik wil je totale overgave, ik wil zien dat je weet dat je fout zat, je zult harder moeten smeken en ik moet weten dat jij mij nooit meer zo ongehoorzaam zult zijn". Mijn stem klinkt zacht, de enige emotie die erin zit is woede. Ik zie hoe Belle allemaal senarios aan het bedenken is, in dat mooie koppie van haar.
Maar dit keer zal ik haar breken, dit keer zal ze smeken om mijn genade, bescherming en mijn macht die ik op mensen heb.
"Kom schatje", zonder dat ze iets zegt volgt ze mij. We lopen naar de salon, waar mijn gang zich verzameld heeft. Als ze ziet wat zich daar begeeft blijft ze staan, ze heeft amper iets aan en de kamer is gevuld met geile, dronken en arrogante mannen.
Ik duw Belle naar binnen en doe de deur achter mij dicht als ik ook binnen stap, mijn blik ligt op Isabelle haar trillende lichaam.
Ik loop op haar af en zet mijzelf tegen haar aan, mijn lippen komen tegen haar oor al ik begin te praten.
"Ze zullen zich niet inhouden, het boeit ze niet of ze je pijn zullen doen of hoe jij je voelt. Ik ben benieuwd of je mij nu wilt, of je mijn bescherming wilt. Je weet hoe je het kan krijgen belle, ik ben in de kamer hiernaast, ik hoor het wel of je van gedachten veranderd".
Met deze woorden duw ik haar in de armen van Divanno, een man die de nare bloederige klussen voor mij doet.
Belle kijkt om als ik de kamer uit loopt en ik zie de angst en verwarring in haar ogen, ze verwacht niet dat ik dit echt zal doen, maar ik doe het, want ik heb haar nodig, 100%

Ik ga tegen de muur op de grond zitten, geen behoefte aan luxe meubilair. Ik luister naar de geluiden uit de kamer, de mannen lachen en joelen. Maar Isabelle hoor ik niet, hoe goed ik ook mijn best doe.
Maar na een tijdje veranderd dit, opeens hoor ik haar gillen, schreeuwen en een paar mannen vloeken.
Wat zou er gebeurd zijn?

Haar hoge stem komt door de muren heen en raakt mij regelrecht, ik voel mijzelf koud worden, een soort walging overspoeld mij. Walging voor mijzelf...
"Ik had je daar moeten laten liggen, je had voor mijn part dood kunnen bloeden, ik haat je, ik haat je! Ik had weg moeten gaan toen ik de kans had, ik Haat Je!"

Op deze woorden wordt er in de kamer gereageerd, er word woedend geroepen. Het effect is dat Isabelle gilt en waarschijnlijk ook huilt, ze wordt aangerand en dat komt door mij.

Ik knijp mijn ogen samen, woede overspoeld mij. Het gevoel van walging naar mijzelf wordt alleen maar groter, ik ben ziek... Ze heeft gelijk.
Ik kom overeind, terwijl ik naar de deur loop hoor ik haar weer. Smekend om mij, smekend om mijn bescherming... dit is wat ik wilde toch? Maar het gevoel van euforie is heel ver te zoeken, het enige wat ik wil is Isabelle daar weghalen.
Ik sla de deuren woedend open, zo hard dat ik hoor dat het huis er onder leid. Mijn ogen zoeken Belle, ik vind haar snel. Ze zit huilend weggedoken in een hoekje van de kamer, haar haren zitten wild, ze heeft lelijke plekken op haar lichaam en ze snikt ongecontroleerd.

Fuck styles....

Ik kniel naast haar neer, als ik haar wil aanraken duikt ze angstig voor mij weg. "Rustig Belle, ik ben het, ik zal je beschermen, dat beloof ik". Maar haar ogen kijken mij walgend aan, ze gelooft mij niet.
"Ik til je op, niet schrikken". Het kost moeite, teveel moeite, maar ik doe het. Ik til haar de kamer uit, breng haar naar haar kamer en leg haar met zorg in de badkuip van de badkamer.
Ik verzorg haar, ik was haar, droog haar, kam haar haren, trek haar een echte warme pyjama aan en stop haar in. Dit alles gebeurd in stilte, terwijl ik alleen maar walging voor mijzelf voel en de tranen bij Isabelle over haar wangen lopen.
Als ze in bed ligt kruip ik uitgeput en vol pijn naast haar, ik streel haar haren en luister naar haar gesnik.

Mijn hoofd maalt en woorden spoken door mijn hoofd.
'Ik wilde alleen maar dat je van mij zou zijn, dat je totaal aan mij toegewijd zou zijn, net als ieder ander. Maar je bent anders, ik snap nu pas dat ik het moet verdienen om jou totale toewijding te krijgen'. Ik merk dat ze stopt met snikken terwijl ik bezig ben de stemming in mijn hoofd de baas te worden. Voor het eerst in jaren ben ik eerlijk, voor het eerst in jaren geef ik mijzelf bloot. Al is het alleen maar aan mijzelf.....
De woorden dat het mij spijt branden op mijn lippen, maar ik heb de kracht en de moed niet om deze te zeggen.

Het is een tijd lang stil, het gesnik is gestopt en ik kijk alleen maar wat voor mij uit.
"Je kunt niet verwachten dat ik ooit toegewijd aan jou zal zijn, wat je mij hebt aangedaan is verschrikkelijk en ik haat je daarvoor".
Isabelle haar stem klinkt gebroken en kil, het vrolijke en ooit zo blije meisje heb ik gebroken, zonder dat het mij iets opgeleverd heeft.
Ik trek mijzelf bij haar vandaan en stap van het bed, "ik ga, we hebben elkaars aanwezigheid niet nodig vannacht. Probeer te slapen en zorg morgen dat het kerstfeest helemaal verzorgd is".
Mijn stem is emotieloos, mijn blik is koud en kil. "Waag het niet mij in de rede te vallen, het boeit mij niet hoe je denkt op dit moment. Slaap, eet en regel dat verdomde feest". Kwaad stap ik weg, terwijl ik haar woorden door mijn hoofd hoor, 'ik haat je'.

Op mijn kamer aangekomen smijt ik de deur achter mij dicht, ik zou mijzelf ook haten.
Fucking hell, ben ik nu soft?
Verkeerd bezig? Of zou ik voor 1 keer om iemand kunnen denken, zou ik voor 1 keer weer iets kunnen voelen? Iets anders kunnen voelen dan haat, walging?
Hoe kan ik mijn schade aan Isabelle verlichten? De enige oplossingen die door mijn hoofd spoken zijn dat ik van haar af moet blijven en die verdomde Zayn. Want haar laten gaan is geen optie, ze zal voor eeuwig de Dark Sparrows-slet zijn.

Ze houdt van hem, Zayn, hij weet alles van haar, ze heeft wel respect voor hem. Deze gedachten maken mij weer kwaad en ik besluit dat ik nu echt moet gaan slapen, ik moet mijzelf gaan beheersen in de buurt van Isabelle. Maar die gedachtes zullen makkelijker zijn dan het daadwerkelijk uitvoeren ervan. Want mijn handen jeuken nu al weer, ik weet dat ik dit kwijt zal moeten.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen