Foto bij Chapter 12

Whoops, gister vergeten een hoofdstuk online te zetten 🙈 dus bij deze! Veel lees plezier! ❤

POV Emily Silver

De kus duurde niet lang. Maar het volde alsof ik elektisch was opgeladen. Wanneer zijn lippen die van mij verlaten, hunker ik naar meer. Hij kijkt me aan en lach. "Rustig aan dame, we gaan niet te snel." zegt hij tegen mij. Dat zouden mijn woorden kunnen zijn, wetende hoe ik ben. Ik kijk hem verlegen aan en dan wordt er op de deur geklopt. "Binnen." zegt Samuel. Dit is een stem die ik van hem niet ken. Een dominante stem, die laat merken wie er de baas is. Het is best wel, opwindend. Wanneer de deur open gaat, steekt het hoofd van Samantha binnen. "Zeg, weet jij waar." en ze haakt af wanneer ze mij ziet. "Never mind, doen jullie, jullie ding maar." zegt ze met een te grote grijns op haar gezicht. "Samantha Johnson, ga jij eens met je perverse gedachten iemand anders pesten." zeg ik tegen haar en gooi de natte handdoek haar richting op. Ze lacht, vangt met een soepele beweging de handdoek, wiebelt met haar enkbrauwen en trekt dan gauw de deur weer dicht. "Ik uhm, ga maar weer eens." zeg ik tegen Samuel. Hij grinnikt. "Is helemaal prima, ik moet nog wat dingen afhandelen. Als er iets is, je weet de weg." Hij stapt opzij en ik loop langs hem af de deur uit naar de woonkamer. Eenmaal bij de woonkamer, kijkt Samantha op. "Haal die stomme grijns van je gezicht." Zeg ik tegen haar. "Dus, echt niks gebeurd?" vraagt ze me en ze leun met een arm op de bank en legt dan haar hoofd op haar hand. Ik rol met mijn ogen. "Waarom denk je dat er wat gebeurd is?" vraag ik haar en ga bij haar op de bank zitten. "Omdat ik het aan je ogen zie en je ruikt sterk naar hem." zegt ze. Aha, even vergeten dat ze hem kan ruiken. "Fine, what ever. Er is misschien een kleine kus vanaf gekomen. Maar that's it." zeg ik. Ik doe zo casual mogelijk, maar blijkbaar vind Samantha het nogal komisch. Ze proest het uit van het lachen. "Als jij mij nou gaat beweren dat jij iets causal over kan bengen, ben ik maagd." zegt ze lachend. Ik por haar in haar zij en ga goed zitten. Ik kijk naar de tafel naast mij. Sam had flink uitgepakt. Er staan 2 flessen rode wijn, kaas, wordt, popcorn en nog meer lekkernijen. Ik pak de wijglas en doe er een beetje wijn in. Ik settle me naar Samantha en ze klikt de tv aan. "Tijd voor wat ontspanning meid, gewoon even helemaal niks aan je hoofd." Sam geeft me een glas gevuld met rode wijn en we toasten. "Op een gezellige avond, want dat verdien je wel." Ik schud mijn hoofd en neem een grote slok van mijn wijn. Dit heb ik inderdaad even nodig.

Andere halve fles later, liggen Samantha en ik helemaal weg te kwijlen tijdens de film. "Ik kan niet meer." hikt Samantha en ze likt haar lippen af. "Die vent is zo kapot lekker." "Heb je een tijltje nodig?" vraag ik haar lachend. Samantha kijkt me aan en begint dan te lachen. "Kom op Em! Maakt die film jou niet boter geil?" "Ik ga het niet ontkennen Sam, maar dat zou Samuel ook wel bij mij mogen doen hoor." Samantha kijkt me met groten ogen aan. "IK WIST HET!" roept ze. "Sssst! Niet zo hard man gek, niet iedereen hoeft het te horen." en ik geef haar een por in haar zij. "Ga je het aan hem toegeven?" vraagt ze daarna. Ik haal mijn schouders op. "Weet ik niet, misschien ooit op een dag, maar niet nu." Ze schud met haar hoofd. "Maar ondertussen zit je wel hard op hem te geilen." grinnikt ze. Ik rol met mijn ogen. Dan horen we gekuch en gescrokken draaien we ons naar de deur opening. Daar staan Samuel en Jack. Ik slik. Hopelijk hebben ze niks van het gesprek meegekregen. "Hoelang staan jullie daar al?" vraagt Samantha licht geshrokken. "Niet zo lang, net een minuut ofzo." zegt Jack. "Kom erbij!" zegt Samantha net iets te enthousiast. Jack kijkt Samuel aan en hij haalt zijn schouders op. Ze komen bij ons zitten. Samuel gaat in een grote stoel naast mij zitten en geeft me een knipoog. Ik begin het nu wel heer warm te krijgen, of zou dat door die 5 wijntjes komen? "Welke film zijn jullie aan het kijken?" vraagt Jack, terwijl hij plaatst neemt naast Samantha. "Fifty Shades Darker." zegt Samantha en ze kijkt Jack aan. Zo dan, als die alleen in een kamer zouden zijn, zou ze hem bespringen. "Sam, er zijn nog andere mensen in de kamer, hou jezelf onder controle wil je." grap ik naar haar. Een beetje beschaamd kijkt me ze me aan. "Hehe, sorry." zegt ze met een rood hoofd. "Dan ben ik wel benieuwd waar het over gaat." zegt Samuel en hij kijkt mij aan. Ik slik. "Kijk de film maar, dan kom je er vanzelf achter." Ik kijk hem recht in zijn ogen aan en ik merk niet eens dat ik op mijn lip bijt. God, wat zou ik die vent nu graag willen bespringen. Samantha geeft me een por en ik ben weer uit mijn trance. Ik kijk weer vlug naar de tv en ik hoor naast me Samuel grinniken.

"Oke, ik ben kapot moe." brabbelt Samantha. "En een beetje dronken." brabbel ik terug. We schieten beiden in de lach en de mannen kijken elkaar alleen maar aan. "Tijd dat ik de aanstaande bruid maar eens naar bed breng." zegt Jack. Samantha kijkt Jack aan en grijnst van oor tot oor. "Naar bed of naar béd." En ze wiebelt met haar wenkbrauwen. Jack grinnikt en tilt haar op. "Fijne avond nog verder." zegt hij en hij neemt de dronken Samantha mee naar de slaapkamer. Ja, die gaan nog lang niet slapen. Ik grinnik bij de gedachten en dan kom Samuel naast mij zitten. Ik kijk hem aan en hij naar mij. De sfeer in de kamer is weer geladen met elektriciteit. Mijn hart begint sneller te kloppen en ik begin zweet handen te krijgen. Ik pak mijn glas wijn en neem de laatste slok er uit. Het enige wat Samuel doet, is mijn beweging volgen. Ik wordt er een beetje nerveus van en laat bijna mijn glas vallen, wanneer ik die op tafel wil zetten. "Beetje nerveus?" Grapt Samuel. Ik kijk hem. "Nee hoor, alleen een beetje tipsy." Zeg ik. Samuel grinnikt en leunt met zijn hoofd in zijn hand, die steunt op het hoofdstuk van de bank. "Ik eh, ook tijd dat ik eh.." begin ik te stotteren. Wat een ellende weer dit. Hoe ik mezelf voor schut zet. "Je krijgt toch geen beroerte he?" Ik kijk hem een beetje boos aan en dan floept het uit mijn mond, zonder na te denken. "Nee ik krijg geen beroerte Samuel! Jij hebt dit effect op mij! Ik háát het, dat wanneer ik bij je ben, je me mijn totale controle laat verliezen! Dat ik me helemaal verlies in je bijzijn! Ik wordt er gek van! En het ergste is nog, dat ik het juist wil!" Roep ik gefrustreerd. Samuel kijkt me aan en zet een duistere glimlach op. "Wat houd je tegen dan?" Vraagt hij uitdagen en op dat moment, verloor ik echt mijn controle. Ik kruip naar hem toe en neem hem vol op zijn mond.

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha alcohol geeft der een zetje gewoon 😂
  Gaan ze nu ook los 🤣

  1 jaar geleden
  • LittleFuryFox

   Zondag is het volgende hoofdstuk weer online 🤣

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Yeah!!!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen