Tom POV.

Ik loop naar Bill toe en ga gelijk naast hem zitten en neem zijn hand vast. "Dat is Gijs Tomi," zegt Bill en hij wijst naar de conveuse en ik kijk naar de erg kleine Gijs.

"Fuck, wat is die klein," breng ik uit.

"Niet dat woord gebruiken bij mijn zoon jij," zegt Bill en ik lach even.

"Sorry schat," zeg ik waarna ik naar Gijs z'n conveuse loop. "Mag ik mijn hand er in steken?" vraag ik dan en Bill knikt waarna ik voorzichtig mijn hand de conveuse insteek en met één vinger over zijn buikje wrijf. Daarna sluit ik het weer goed af en ga weer naast Bill zitten en pak zijn hand weer vast.

"Bill, ik heb trouwens slecht nieuws, Adam is vrij, dus ik vrees dat we de voogdij met hem moeten gaan delen," zeg ik zachtjes.

"Hoe is hij vrijgekomen?" Vraagt Bill dan.

"Volgens mij was het iets van omdat het, het idee van jouw ouders was en niet zijn idee," zeg ik dan eerlijk en Bill knikt.

"Dan moeten we dat maar gaan accepteren denk ik, ik heb geen zin in een voogdijzaak om de gehele voogdij te eisen, ik heb daar ook de energie niet voor," zegt Bill en ik knik begrijpend, zolang Adam ook okay is met een gedeelde voogdij is een zaak niet nodig, dat zou ook te veel kosten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Maar anders vechten jullie het toch wel aan

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen