Tom POV.

Ik ga naar huis en open daar de deur. "Susie, waar is Ava?" vraag ik dan gelijk.

"Ehm, ehm, daar," zegt ze en ze wijst en ik vraag mij af waarom Susie altijd zo verlegen is wanneer ze mij ziet, ben ik echt zo angstaanjagend. Ik loop dan maar naar Ava toe die met haar armpjes over elkaar op een stoel zit en ik hurk voor haar neer.

"Liefje, waarom maak je het Susie zo moeilijk hmm?" vraag ik dan terwijl Ava mij boos aankijkt.

"Is Ava wel eens alleen zonder Bill geweest voor een langere tijd dan een halve dag?" vraagt Susie dan zachtjes, nog steeds verlegen en ik kijk even op.

"Vermoedelijk niet," zeg ik en gelijk weet ik wat het probleem is. "Oh, liefje, je weet dat papa Bill altijd terug komt, toch?" vraag ik dan aan Ava en ik zie tranen in haar ogen die ik gelijk wegveeg waarna ze d'r armpjes om mijn nek heen slaat. "Zal ik Susie vragen of ze jullie later vanmiddag bij het ziekenhuis langs kan laten komen?" vraag ik dan en gelijk knikt Ava, waarna ik op kijk naar Susie.

"Ik zal er later vandaag zijn, met de kids," zegt ze zacht en ik knik tevreden waarna ik Ava een kus op d'r voorhoofd druk.

"Tot straks liefje," zeg ik en ze knikt.

"Tot straks papi," zegt ze waarna ik opsta.

"Dan ga ik nu terug naar het ziekenhuis," zeg ik tegen Susie waarna ik het huis uit loop, terug naar Bill en ons kleintje.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En susie vind Tom leuk
    Ava moet het maar leren dat ze niet aan Bill kan hangen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen