Bill POV.

Er zijn een paar dagen voorbij gegaan en ik wil net het huis verlaten wanneer mijn ex voor mijn neus staat en ik slik even. Dat ik nu gelukkig ben met Bill betekent niet dat mijn ex mij helemaal niks meer doet, ik heb echt van hem gehouden. "Ik moet naar mijn werk, ik heb geen tijd," zeg ik dan tegen hem.

"Jou kennende ben je altijd vroeg dus heb je vast wel even tijd, ik wil je echt terug, het was dom van mij om met iemand anders te beginnen."

"Je bent te laat, ik heb vier kinderen met de man van mijn leven," laat ik hem dan weten.

"Hé, hoe? Adoptie gaat niet zo snel, dus lijkt mij sterk dat je op die manier nu al 4 kinderen kan hebben?" zegt mijn ex, volledig in de war en ik glimlach even.

"Toen Tom en ik nog niet zo lang hadden werd hij zwanger van een tweeling en daarna zijn ik en Tom allebei zwanger geweest, en ja, zo gaat het snel, en Tom heeft nog een kind met zijn ex, maar die heeft hij nog nooit ontmoet, zijn ex lijkt spoorloos," zeg ik dan en ik weet dat Tom soms ook aan dat kindje denkt, maar zich probeert te focussen op onze drie kinderen, zijn dochter krijgt nog geen aandacht van hem.

Mijn ex legt dan zijn hand op mijn schouder en kijkt mij met een glimlach aan. "Dan moet ik maar blij voor je zijn he, maar laat mij je op z'n minst naar je werk brengen, dan kunnen we wat bijpraten," zegt hij en even denk ik na om dan te knikken.

Ik loop met hem mee naar zijn auto en neem plaats op de bijrijdersstoel. "Bill, je moet wel weten, ondanks dat we tijdens onze relatie nooit seks hebben gehad, dat je mij nog altijd iets doet," zegt hij dan en zonder dat ik het in eerste instantie door heb pakt hij mijn hand en legt die op zijn blote lul die stijf is en al nat van het voorvocht.

"Dit kan echt niet," zeg ik dan en ik wil mijn hand terugtrekken, maar mijn ex, Alex, houdt mijn hand op zijn plek en elke keer wanneer ik mijn hand toch terug wil trekken laat hij een kreun door de wrijving. "Tom en ik gaan trouwen Alex," zeg ik dan om te proberen om extra tot hem door te dringen, maar dan duwt hij mijn stoel naar achter, waardoor ik met een gil wat naar achter val en zo in liggende positie terecht kom.

"Het laat jou ook niet onberoerd," zegt hij dan en ik bijt op mijn lip en probeer mij nog altijd te verzetten. "Wat zou je er van vinden als ik bij jou naar binnen dring, je hebt gevoeld hoe opgewonden ik al ben," zegt Alex en hij pakt mijn hand die om zijn lul heeft gezeten en likt er aan.

"Okay, okay, maar met condoom," zeg ik dan, en met condoom is een 100% voorwaarde. Ik sluit dan mijn ogen en voel mijn broek naar beneden gaan, ik voel hem over mijn lul strelen en sneller dan verwacht voel ik zijn lul bij mij naar binnen gaan, maar gelijk schieten beelden van Tom en de vier schatten van kinderen door mijn hoofd en alles wat ik hiermee op het spel zet. Ik hoor Alex kreunen terwijl hij steeds sneller begint te bewegen en uit automatisme sla ik mijn benen wat om hem heen en kreun even luid, maar schud dan mijn hoofd. "Stop, Alex, alsjeblieft, ik kan dit niet, ik hou van Tom, Tom is de enige met wie ik dit wil doen, zodra hij weer herstelt is," zeg ik dan en Alex laat zich met een grijns uit mij glijden en trekt zijn broek weer op en ik kijk hem wat verward aan. Waarom grijnst hij nu zo? Ik heb hem uiteindelijk toch alsnog afgewezen? Hij is niet eens klaar kunnen komen!

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen