Bill POV.

Ik moet inmiddels al bevallen, dus lig ik op bed, terwijl Caleb aan het voeteneind staat. "Weet je zeker dat ik geen dokter moet regelen? Ik heb dit nog nooit gedaan," zegt Caleb, maar ik schud mijn hoofd.

"Ik kan dit," laat ik hem weten en zodra ik voel dat het tijd is begin ik te persen.

"Oh my God, Bill, ik zie het hoofdje," brengt Caleb uit waarna ik nog één keer pers en ik zie Caleb vertedert naar de baby kijken. "We hebben een zoontje Bill," zegt hij en ik zie nu al hoeveel Caleb van ons zoontje houdt waardoor ik weet dat hij een goed leven gaat krijgen bij z'n pa. "Hij is echt een mix tussen jou en mij, ik kan het nu al zien," zegt Caleb en ik glimlach even.

"Oh fuck," breng ik uit wanneer er weer een wee door mijn buik heen gaat en geschrokken kijkt Caleb mij aan. "Er komt er nog één," breng ik geschrokken uit, want dit was niet gepland. Gelijk legt Caleb de kleine jonge voorzichtig neer waarna hij terug komt.

"Okay Bill, je kunt dit," zegt Caleb en ik knik even en zodra het moment daar is begin ik weer te persen en even later is de tweede ook gebeuren en volgens mij ben ik nu echt helemaal leeg. Ik kijk naar Caleb die nu het tweede kindje schoonmaakt. "Bill, we hebben ook een dochtertje," zegt Caleb vrolijk en het doet mij goed dat hij zo blij is met onze kinderen. Hij legt de kleine meid in mijn armen waarna hij de kleine jongen ook weer pakt en die ook bij mij legt. "Ik ben zo trots op je Bill," zegt hij en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

"Hoe wil je ze noemen?" Vraag ik dan aan Caleb.

"Mag ik de namen kiezen?" Vraagt hij verbaasd.

"Jij zal de namen normaal gesproken vaker uitspreken," zeg ik en Caleb knikt even.

"Joey en Monica," zegt hij dan vastbesloten.

"Joey en Monica, die passen perfect Caleb," zeg ik en Caleb knikt.

"Ik ga nog even snel wat extra spullen regelen in mijn huis, ik had ten slotte maar ingericht voor eentje," zegt Caleb dan en ik knik even waarna hij de kamer verlaat en ik kijk naar mijn twee kindjes.Twee weken zijn voorbij gegaan en eindelijk voel ik mij minder moe. Ik loop naar Caleb toe die met Joey in zijn armen staat. "Ik wou altijd drie kinderen, ik ben aardig goed op weg, hmm?" Zegt Caleb en ik lach even.

"Je vindt vast nog wel iemand waar je één kindje nog mee kan krijgen," zeg ik met een glimlach en ik geef de kleine Joey een kusje. "Maar, ehm, ik ga naar Tom nu, je kan hier blijven, als ik Tom terug weet te winnen moet hij toch eerst zijn spullen nog pakken," zeg ik, en daarnaast kan ik Caleb z'n steun wel gebruiken als het mij nog niet lukt.

"Succes Bill, je kunt het," zegt hij en ik knik waarna ik naar het kasteel vertrek.


Bij het kasteel aangekomen kijk ik even rond. "Wat doe jij hier?" hoor ik ineens Tom zijn vader vragen en hij richt een geweer op mij waardoor ik gelijk een stap naar achter doe.

"Ik wil Tom spreken," zeg ik dan.

"Alsof ik dat toe laat, rot op! Of ik schiet!" Roept hij streng.

"Pap, niet doen!" Roept Tom dan die er aan komt gelopen en zijn vader zucht. "Ik praat wel met Bill, ga naar binnen pap," zegt Tom en met tegenzin luistert zijn vader waarna Tom zich op mij richt. "Ik gok dat je inderdaad zwanger was en daarom nu pas op de stoep staat?" Vraagt Tom en ik knik even ter bevestiging. "Hoe voel je, je?" vraagt Tom dan.

"Ja, best wel goed, het ging eigenlijk allemaal vrij soepel," zeg ik dan.

"En met de baby?" Vraagt Tom dan.

"Met mijn zoon en dochter gaat het ook goed," zeg ik dan.

"Een tweeling?" Vraagt Tom verbaasd en ik knik.

"Hoeveel pillen had je geslikt?" Vraagt Tom dan.

"Drie."

"Dan is er nog één eitje niet bevrucht, ideaal om je gezinnetje met Caleb compleet te maken," zegt Tom en mijn mond valt open.

"Tom, je denkt toch niet? Caleb en ik zijn gewoon vrienden," zeg ik.

"Mijn zege heb je Bill, ik hou niet meer van je, we moeten binnenkort alleen wel weer samen in publiek verschijnen vanwege het volk," zegt Tom en ik bijt in mijn lip en weet even niets te zeggen.

"Mag ik de kinderen even zien?" Vraag ik dan.

"Oh, die zijn net bij een kinderfestival, maar ik zal ze van de week wel bij je langsbrengen," zegt hij en ik knik maar waarna ik verslagen terug naar huis ga.


Zodra ik terug thuis ben loop ik gelijk naar Caleb toe. Ik duw hem tegen de muur en begin hem te zoenen en hij zoent mij terug en wanneer we al even aan het zoenen zijn ga ik met mijn hand in zijn broek en voel dat hij al behoorlijk opgewonden is en het voelt goed dat Caleb nog steeds zo op mij reageert. Wanneer ik zijn broek naar beneden heb getrokken en mijn eigen ook en ik trek Caleb bij mij op de bank. Zijn lul is nat van het voorvocht en hij gaat bij mij naar binnen en ik laat een kreun horen, maar zonder waarschuwing gaat hij weer uit mij en gaat wat verder bij mij vandaan zitten.

"We kunnen dit niet doen Bill, ik begin verliefd op je te worden. Ik wil onze vriendschap niet verpesten," zegt Caleb en ik slik even.

"Waarom proberen we het dan niet samen? Jij, ik, de tweeling en uiteindelijk ons derde kind, ik heb nog een eitje over," zeg ik dan en Caleb slikt even.

"En die had ik net al kunnen bevruchten terwijl je die voor Tom zou moeten bewaren," zegt Caleb en dat is het moment dat een traan toch mijn oog verlaat.

"Tom houdt niet meer van mij, hij gaf jou en mij zijn zege," zeg ik dan zachtjes.

"En dat geloof ik dus niet, je moet niet opgeven Bill, als je echt moeite hebt gedaan en het is 100% over, dan wil ik het zeker met jou proberen, dan zou ik je alles geven wat je hartje begeert, maar eerst Tom, ik wil geen tweede keus zijn," zegt Caleb en hij drukt een kusje op zijn voorhoofd waarna hij zijn broek weer aantrekt en bij de tweeling gaat kijken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bam
    Bam
    Bam

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen