Tom POV.

Susie is net met de kinderen in het ziekenhuis langsgekomen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het feit dat ze zo goed met al de kinderen om kan gaan terwijl ze nog maar net 20 is.

"Tomi, Susie vindt je leuk, of toch op z'n minst aantrekkelijk," zegt Bill en ik kijk hem verbaasd aan, vooral om het feit dat, dat hem totaal niets uit lijkt te maken.

"En dat vindt je niet erg?" Vraag ik daarom verbaasd en Bill zucht even.

"Je weet dat ik al tijden met dat schuldgevoel rondloop dat toen ik nog hoer was jij elke avond thuis zat, wetend dat ik seks had met meerdere mannen, en als jij nu eens de nacht met Susie doorbrengt, nu ik toch vannacht nog niet thuis ben, dan lig ik hier wetend dat jij thuis seks hebt, het zal mij helpen met van dat schuldgevoel af te komen, ik zou het zelfs verdienen als je verliefd op haar zou worden na wat er met Bushido gebeurt is," zegt Bill.

"Ik zou nooit verliefd worden op iemand anders Bill, daarvoor houd ik te veel van jou, wat er vanavond tussen mij en Susie gebeurt zal alleen seks zijn, veilige seks om precies te zijn, maar alleen als jij het zeker weet," zeg ik en Bill knikt.

"Ik weet het 100% zeker, alleen dan kan ik mijzelf vergeven," zegt Bill en ik knik even en geef Bill een zoen, als hij dit wilt dan doe ik het, voor Bill doe ik alles.Wanneer ik een paar uur later bij Bill weg ben gegaan en niet veel later het huis binnenloop zie ik Susie op de bank zitten en ik adem diep in en uit. "Slapen de kinderen?" Vraag ik dan aan haar en ik zie haar verlegen knikken. Als ik haar zo verlegen zie rondom mij zou ik zeggen dat seks met haar hebben onmogelijk is, maar bij Bill is ze alles behalve verlegen en als ik Bill moet geloven vind ze mij leuk of aantrekkelijk en zou het daaraan moeten liggen. Ik loop dan naar haar toe en steek mijn hand naar haar uit en ze kijkt mij verbaasd aan, maar pakt dan toch mijn hand aan. "Houdt je van sexy?" Vraag ik en ik wiebel met mijn wenkbrauwen.

"Vraag je nu wat ik denk dat je vraagt?" Vraagt ze.

"Ja, ja, ik denk het wel," zeg ik dan en ik zie dat haar blik van verlegen in opgewonden verandert. "Kom, naar boven," zeg ik dan en Susie knikt waarna we samen naar boven lopen. "Ga maar vast op het bed," zeg ik en ik sluit de deur en doe hem ook op slot, de kinderen zouden het niet begrijpen. Wanneer ik mij omdraai zie ik dat ze haar slipje al uit heeft gedaan en haar vagina glinstert van het vocht. Ik had niet verwacht dat ze zo makkelijk geil te krijgen zou zijn. Van mezelf had ik dat ook niet verwacht, ik had verwacht dat Susie op zijn minst mijn lul zou moeten aanraken voordat hij stijf zou worden, maar dat is hij nu al, ik sta in voor een hetere nacht dan ik had verwacht.

Ik loop dan naar haar toe terwijl ik snel mijn kleding uittrek en ik zie haar met grote ogen naar mijn lichaam kijken. Langzaam kleed ze zich van boven ook uit en ik kijk naar haar borsten en ik kan alleen maar hopen dat ik na al die tijd nog weet hoe ik een vrouw moet verwennen.

Ik ga dan over haar heen hangen en kus haar en zij zoent mij terug terwijl ik met mijn vingers over haar vagina wrijf wat haar doet kreunen. "Tom, doe het," kreunt ze en ik pak snel een condoom en laat die om mijn lid zakken waarna ik Susie weer begin te zoenen en in haar begin te stoten. "Ja, Tom, ja!" Kreunt zij luid en ik begin alleen maar sneller te bewegen.

"Aaaaaahhh, Susie!" kreun ik wanneer ik na even klaarkom en ik laat mij voorzichtig uit mij glijden, neem het condoom af, leg er een knoop in en gooi hem weg. Ineens duwt Susie mij onder zich en ik grijns even. Ineens is ze niet meer zo verlegen he? Ze neemt mijn lid in haar mond en sneller dan verwacht staat mijn lid weer fier overeind. "Susie, wat ben je van plan?" vraag ik dan.

"Deze nacht wat langer laten duren," zegt ze en ze pakt mijn hand en legt die op één van haar borsten en ik begin haar borst zachtjes te strelen. "Oh, Tomi," kreunt ze waarna ze zichzelf boven mijn lid plaatst en die zo weer in zich laat glijden. "Susie," fluister ik kreunend en ze pakt mijn andere hand zodat die op haar andere borst komt te liggen en nu is zij degene die beweegt terwijl ik haar borsten blijf strelen en ik kijk naar haar gezicht van genot.

"Fuck, Susie," kreun ik en opnieuw kom ik klaar.

"Lekker he, Tomi? Ik heb nog iets in petto," zegt ze en ze streelt over mijn penis om die opnieuw stijf te krijgen. Ze gaat opnieuw op mijn penis zitten, maar vlak daarna trekt ze mij omhoog waardoor we echt één worden met elkaar, onze benen om mekaar heen en voor mijn gevoel zit ik nu dieper in haar dan dat anders mogelijk was geweest. "Nu samen bewegen," fluistert ze en ik begin te bewegen terwijl zij meebeweegt en ze drukt haar lippen op die van mij en ik zoen haar terug terwijl we tegen elkaar blijven bewegen.

"Susie," kreun ik wanneer ik mijn derde orgasme beleef.

"Blijf nog bewegen, ik ben bijna zover," zegt Susie en dat is wat ik doe totdat Susie ook klaarkomt. "Wow," brengt Susie verwondert uit en ze laat zich naast mij neervallen.

"Hoe ben je zo goed in seks geworden? Met 20 zit je denk ik nog niet op de leeftijd met de meeste ervaring," zeg ik dan, en ik vraag het mij echt af.

"Bill heeft ook als hoer gewerkt, toch? Nja, ik dus ook, daar heb ik veel geleerd, ik was nog maar 16, en heb het maar een jaar gedaan, ik ben gestopt toen ik een kind kreeg," zegt ze en ik knik even en ik zie hoe ze haar mobieltje pakt en mij dan een foto toont.

"Ze lijkt sprekend op jou," zeg ik en Susie knikt. "Waarom neem je haar niet eens mee wanneer je hier weer werkt, dan kan ze vrienden worden met mijn kids," zeg ik en Susie knikt.

"Dat klinkt goed, ik had niet gedacht dat, dat de bedoeling zou zijn, dus laat ik haar meestal bij mijn ouders, maar als ze mee mag," zegt ze.

"Als jij één kind extra aankan, waarom niet?" zeg ik dan en Susie glimlacht waarna ze tegen mij aan gaat liggen, haar been rustend tussen mijn been en zodra zij in slaap is gevallen probeer ik ook te slapen.


De volgende ochtend word ik wakker omdat ik Susie op mij voel liggen terwijl ze mijn penis in haar mond heeft en aangezien ze omgekeerd op mij is gaan liggen lik ik over haar clit zonder haar te waarschuwen en een kreun verlaat haar mond waarna ze toch op gaat zitten. "Ik moet naar Bill en de kleine in het ziekenhuis," zeg ik dan tegen Susie.

"Nog wel samen douchen?" Vraagt ze dan en ik knik even.

"Maar de kinderen slapen nog?" vraag ik en Susie knikt waarna we naar de badkamer sneaken. Ik zet de douche aan, trek Susie met mij mee de douche in, til haar op en begin gelijk in haar te stoten, onze laatste keer, ook al weet Susie dat nog niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die raakt zwanger
    Oh boy

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen