Bill POV.

De volgende dag in het ziekenhuis aangekomen belt Tom Adam, want dat had hij ten slotte beloofd terwijl ik al bij Gijs zit. Ik hoop dat de komende weken snel voorbij gaan, ik wil graag Gijs mee naar huis kunnen nemen.

"Adam komt er zo aan," zegt Tom die de ruimte in komt gelopen en ik knik even en hij komt naast mij staan. "Ik heb ook de dokter nog gesproken, morgen zou je hem heel voorzichtig even mogen vasthouden," zegt Tom dan en ik glimlach, dan verheug ik mij nu al op morgen.

Na even gaat de deur open en komt Adam binnenstappen en ik stap gelijk een stap achteruit zodat ik naast Tom staan, die zijn arm om mij heen legt. "Dus dit is mijn zoon," zegt Adam die nu recht voor de conveuse staat en ik knik even. "Mag ik hem even aanraken?" vraagt hij dan.

"Alleen heel voorzichtig met een vinger," zegt Tom en hij stapt naar voren en zet het luikje heel voorzichtig open waarna Adam Gijs voorzichtig aanraakt en Tom heeft zijn arm opnieuw om mij heen gelegd, voornamelijk om mij rustig te houden, want Tom voelt wel aan dat ik mij hier niet prettig bij voel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grrr Adam
    Gewoon oprotten

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen