Tom POV.

"Nu ga ik echt naar het ziekenhuis," zeg ik en ik zoen Susie nog een laatste keer, kleed mij snel aan om dan de badkamer uit te lopen.

"Papa?" Vraagt Ava die voor de badkamerdeur staat te wachten en ik hurk voor haar neer.

"Wat is er liefje?" vraag ik.

"Mag ik mee naar papa Bill, alsjeblieft?" smeekt ze en ik lach even.

"Natuurlijk liefje, kom, even snel ontbijten, dan gaan we," zeg ik en Ava knikt.Na het ontbijt, waar Susie trouwens ook bij zat, en ondanks dat er nu een jurkje overheen zat kon ik niet stoppen met naar haar borsten te staren.

"Kom liefje," zeg ik tegen Ava en ik pak haar handje en neem haar mee naar de auto om naar Bill te vertrekken.

Daar aangekomen rent Ava gelijk naar Bill toe en ik lach even terwijl ik wat rustiger naar binnen loop om een kus op Bill zijn lippen te drukken. "Komen daar zomaar twee van mijn favoriete mensen binnengelopen," zegt Bill met een glimlach en ik neem zijn hand vast.

"Waar is Andy?" Vraag ik dan.

"Op de kraamafdeling, maar we mogen zo naar huis," zegt Bill en ik glimlach en zet Ava weer op de grond.

"Ga maar even in die hoek daar spelen," zeg ik en Ava knikt en loopt daarheen.

"Is het gelukt met Susie?" Vraagt Bill dan ineens en gelijk speelt de afgelopen nacht mij weer op mijn netvlies af waarna ik knik.

"Hoe vaak?" Vraagt hij en ik kijk hem even raar aan, wat doet dat er nou toe?

"Vier keer," zeg ik dan maar naar alle eerlijkheid.

"Okay, mooi, dan was het in ieder geval geen vluchertje, en gewoon veilig gedaan, zoals beloofd?" Vraagt Bill.

"Natuurlijk liefje," lieg ik dan, maar ik weet dat alleen de eerste van de vier veilig is gegaan. De tweede keer, ik wou het haar nog zeggen, eerlijk waar, maar toen zat ze al op mijn lid en was ik het zo vergeten, en de derde keer was de heat al zover opgevoerd dat ik er totaal niet meer aan dacht, en vanochtend, in de badkamer hebben Bill en ik geen condooms liggen en toen heb ik gewoon gedacht van, laat maar en werd het alsnog onveilige seks, en vooral die laatste was fout van mij, omdat het daar gewoon geen zin was om het te halen, ik wou het niet onderbreken, ik ben ook gewoon een stomkop, hoe kan mijn lust nu voorgaan op SOA's en mogelijke zwangerschap?


Bill komt met Andy in zijn armen uit de auto gestapt. "Ik heb niet lang in het ziekenhuis verbleven, maar ik ben toch blij weer thuis te zijn," zegt Bill en ik glimlach.

"En ik ben blij dat je weer thuis bent," zeg ik dan en ik druk een kus op zijn wang waarna ik Ava d'r handje vastpak en de voordeur open om naar binnen te gaan.

Wanneer binnen mijn ogen die van Susie vinden kijkt ze blozend weg en ook mijn wangen kleuren ietwat rood, maar gelukkig lijkt Bill dat niet door te hebben. "Susie, zou je soms ook willen werken wanneer Tom en ik gewoon thuis zijn? Het zou ons voor een groot deel ontlasten," zegt Bill.

"Ja, natuurlijk," zegt ze waarna ze voor nu wel het huis verlaat.


Een paar maanden zijn voorbij gegaan en als ik probeer om de liefde met Bill te bedrijven lijkt hij mij altijd af te wijzen. In het begin dacht ik nog dat het lag aan het feit dat hij net was bevallen, dan is het logisch dat hij er geen behoefte aan heeft, maar nu maanden later? Ik weet het niet meer.

Ik loop over de overloop wanneer ik ineens de badkamer in wordt getrokken, die achter mij op slot wordt gedaan en ik kijk Susie aan. Ze drukt haar lippen op die van mij, maar ik draai even mijn hoofd weg. "We moeten dit niet doen Susie, hoe graag ik het ook wil, het kan niet meer," zeg ik, maar zodra ze in mijn broek gaat met haar hand vergeet ik weer waarom dit geen goed idee is en zoen ik haar alsnog terug.

"Kom, ik heb het bad voor ons vol laten lopen," zegt Susie dan en ik kleed mij uit en ga in het bad zitten, en Susie komt er dan bij zitten en ik kijk even naar haar buik, die wat boller lijkt dan een paar maanden terug. "Je wilt niet weten hoe vaak ik de afgelopen paar maanden aan onze vorige nacht heb gedacht en met mijzelf heb gespeelt," fluistert ze en ik bloos even en ze streelt over mijn lul. Ik begin al wat te hijgen.

"Susie, ik wil je, oh God, ik wil je zo graag," kreun ik, hopelijk niet te luid, want Bill is in de kamer hiernaast. Ze brengt mijn lid voorzichtig naar haar vagina, maar voordat ze mij in zich laat glijden beweegt ze wat over haar vagina waarna ik haar gewoon begin te zoenen waardoor ik automatisch in haar glijd om uiteindelijk luid kreunend klaar te komen. "Hmm, Susie," zeg ik en ik streel nog wat over haar lichaam en nu voel ik ook met mijn handen dat hij buikje boller is. "Is je buikje nu iets boller dan de vorige keer?" vraag ik dan.

"Noem je mij nu dik?" vraagt ze ietwat kwaad en gelijk schud ik mijn hoofd waarna haar blik weer verzacht. "Ik hou van je Tomi," zegt ze en ik slik even, hoe kan ik haar zeggen dat het alleen maar lust is voor mij en niks met liefde te maken heeft? "Kom anders eens naar mij thuis als je geil bent en ik hier niet ben," zegt ze dan.

"Dat zal ik zeker doen," zeg ik en ik geef haar een zoen waarna ik het bad uitstap en mij aankleed. Ik wacht tot Susie ook is aangekleed en samen lopen we de badkamer uit waar Bill voor de ingang staat en Susie loopt gelijk beschaamd de andere kant uit.

"Ik hoorde jullie kreunen," zegt Bill dan en ik slik even. "Zocht je het weer bij haar omdat ik je geen seks kon geven?" Vraagt Bill dan en ik knik even. "Kom, we moeten praten," zegt Bill dan en ik volg hem naar de slaapkamer en sluit de deur. "De reden dat ik je afwijs voor seks is omdat ik bang ben, wij zijn de koningen in het condoom vergeten, ik ben zo blij dat je er bij Susie wel aan denkt, maar ik vertrouw ons samen niet," zegt Bill zachtjes en ik pak een condoom uit het doosje en zwaai hem voor Bill z'n neus.

"Nu kunnen we het niet vergeten," zeg ik en Bill staat weer op en drukt zijn lippen op die van mij en trekt mij bij zich op bed en ik glimlach even naar hem. "Ik ben zo gek op je," zeg ik waarna ik Bill zijn lippen weer vang en zijn broek losmaak, zonder dat ik het condoom uit mijn ogen verlies, want als dat Bill zijn angst is, als dat de reden is waarom hij mij afwees, dan zorg ik er voor dat hij niet bang hoeft te zijn, dat ik hem gewoon weer kan laten genieten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Susie is zwanger en dat wist ik
    Tom is een leugenaar ook nog

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen