Bill POV.

Ik heb de afgelopen paar dagen voornamelijk op bed gelegen. Ik moest gewoon nadenken. Caleb was lief genoeg om af en toe wat eten en drinken te komen brengen. Ik stap dan mijn bed uit en loop naar de babykamer waar ik Caleb met Joey bezig zie en ik kan het niet laten om te glimlachen.

"Kijk Joey, daar is je andere papa," zegt Caleb die met Joey mijn kant uit komt gelopen en ik neem hem van hem over.

"Mijn kinderen met Tom noemen mij mama," zeg ik dan.

"Oh, okay, als je wilt dat onze kinderen je ook mama noemen?" Vraagt Caleb.

"Nee, nee, ik vind het goed zo, ik ben ten slotte een man en geen vrouw," zeg ik en Caleb knikt. Bij de kinderen met Tom had het ook met traditionaliteit te maken vanwege het koningshuis, maar nu ik geen lid meer ben van het koningshuis kan ik die traditionaliteit loslaten.

Ik kijk met een glimlach naar Joey. "Die glimlach van jou, ik ben blij dat ik die weer mag zien," zegt Caleb en ik kijk hem even aan.

"Ik was de laatste paar dagen niet heel gezellig zeker? En dat terwijl ik steeds meer besef dat ik sowieso voor een keuze stond, alleen nu heeft Tom die keuze voor mij gemaakt," zeg ik dan zachtjes.

"Wacht, had Tom gelijk toen hij zei dat hij zag dat jij gevoelens voor mij hebt?" Vraagt Caleb en ik knik langzaam terwijl mijn wangen rood kleuren. "Okay, Bill, ik denk dat we moeten praten," zegt Caleb dan en ik knik even en leg Joey voorzichtig in zijn bedje en loop dan met Caleb mee naar de slaapkamer en zet mij neer.

"Zal ik beginnen?" Vraag ik dan en Caleb knikt. "Nou, het zit zo, ik hou nog steeds van Tom, dat weet jij ook. Het is alleen, tussen jou en mij is ook wat ontstaan. De dag dat we de tweeling hebben verwekt, dat was gewoon echt pure lust, ik kende je ook nog maar amper. Tom ging weg, jij bleef en hield mij in de gaten. Toen ik inderdaad zwanger bleek zorgde je voor mij en we werden vrienden. Ik weet niet precies wanneer het veranderde, maar de vlinders kwamen steeds vaker wanneer je dichtbij was, ik was alleen te druk met Tom bezig om het mij echt te realiseren," zeg ik dan eerlijk.

"Ik kan zeggen dat toen ik jou voor het eerst zag dat ik mij sowieso al tot je aangetrokken voelde. Ik heb totaal geen spijt van Joey en Monica, ze zijn mijn hele wereld, maar ik had je niet mogelijk verleiden. Maar goed, het is gebeurd en de tijd die we door begonnen te brengen, het was fijn. Toen die dag dat je door Tom gekwetst thuiskwam en mij begon te verleiden, het scheelde echt maar heel weinig of ik had het tot het einde door laten gaan, maar juist door mijn groter wordende liefde voor jou heb ik dat niet gedaan, en ook om het voor mijzelf niet moeilijker te maken, wist ik veel dat ik een paar weken later nog gekker op jou zou zijn," zegt Caleb en ik glimlach even en pak zijn hand vast. "Maar Bill, ik meen nog steeds wat ik zei, ik wil geen tweede keus zijn," zegt Caleb.

"Caleb, ik heb heel goed kunnen nadenken, je bent niet mijn tweede keus, het is gewoon anders, maar er is geen eerste of tweede keus," zeg ik dan.

"Dus als Tom weer terug is over een aantal jaar ren je niet gelijk terug naar hem? Kan ik mij openstellen naar jou toe zonder gekwetst te raken?" Vraagt Caleb en ik streel over de top van zijn hand.

"Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, ik zal jou nooit willen kwetsen," zeg ik, en ik meen dat hij sowieso een eerlijke kans krijgt. Ik zal altijd van Tom houden, maar hij moet de troon opgeven wil hij een kans maken wanneer hij terug is. Ik was altijd gelukkig met Tom, maar ik was nooit gelukkig met het soort leven. Nu krijg ik de kans om de komende jaren een normale relatie te hebben met iemand die een normaal leven heeft geleid. "Caleb, vertrouw mij, ik hou echt van je," zeg ik dan nog.

"Ik hou ook van jou Bill," zegt Caleb en hij ademt diep in en uit. Hij legt zijn hand dan op mijn wang. "Maar dat is ook net het probleem, Bill, hoe meer ik van je ga houden, hoe makkelijker jij mij zou kunnen kwetsen, al ga je dat niet bewust doen," zegt Caleb.

"Maar dat is niet mijn plan, en is het leven er niet om risico's te nemen? Heb je ooit eerder relaties gehad?" vraag ik dan.

"Alleen korte, nog nooit iets serieus," zegt Caleb en nu snap ik waarom hij extra nerveus is en ik druk een kort kusje op zijn lippen. "Oh Bill, je maakt het mij zo moeilijk," fluistert Caleb. "Maar Tom is zo belangrijk voor je, Bill."

"Jij ook! Tom zei dat ik niet stil moest blijven staan, en dat ben ik ook niet van plan. Caleb, wees niet bang, we gaan het samen aan, wil je mijn lief zijn?" Vraag ik dan en ik zie nu toch een glimlach op Caleb z'n gezicht verschijnen.

"Ja Bill, dat wil ik, ik vertrouw er op dat we overal over kunnen praten," zegt Caleb dan en ik knik.

"Dat kunnen we zeker," zeg ik dan en ik druk mijn lippen op die van Caleb.

Wanneer hij mijn lippen loslaat kijk ik hem met een pruillip aan. "Ik ga even douchen, heb daar vandaag geen tijd voor gehad nog," zegt Caleb.

"Ik vergezel je," zeg ik dan en Caleb knikt en hij loopt vast de badkamer in en ik volg twee minuten later. Ik kleed mij uit en stap onder de douche en geef mijzelf de tijd om Caleb's lichaam te bewonderen. Ik ga tegen Caleb aan staan en kijk hem aan. Ik druk dan voorzichtig mijn lippen op die van Caleb en ga met mijn hand naar zijn penis en streel erover wat Caleb een lichte kreun doet ontlokken. "Ik wil je Caleb," fluister ik.

"Weet je het echt 100% zeker?" Vraagt Caleb dan en ik knik.

"Heel zeker," zeg ik en Caleb duwt mij wat omhoog waarna zijn lippen mij weer vinden en hij voorzichtig in mij gaat.Wanneer we beide zijn klaargekomen wassen we onszelf en we stappen de douche uit, drogen ons af en kleden ons aan. "Wat wil je eten?" Vraagt Caleb dan.

"Laten we pizza bestellen," zeg ik dan en Caleb kijkt mij toch wat verbaasd aan. "Ja, wat? Als koningin kreeg ik echt geen pizza, en voordat ik bij Tom kwam was ik te arm om pizza te bestellen."

"Dan wordt het pizza," zegt Caleb en ik glimlach en wanneer Caleb de pizza's heeft besteld ga ik de flesjes voor Joey en Monica klaarmaken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik heb nog steeds geen goed gevoel

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen