Tom POV.

Er zijn weer wat maanden voorbij gegaan en Susie is ook niet meer geweest, waardoor Bill en ik een andere oppas moesten vinden. Wel blijft Susie mij maar sms'en, ook al was het een week geleden wel een hele tijd stil. Ik dacht toen even dat het was gestopt, maar helaas, sinds een paar dagen stuurt ze zelfs naaktfoto's. Mijn mobieltje blijft maar zoomen op mijn nachtkastje. "Is dat Susie weer?" vraagt Bill die zijn armen om mij heen legt.

"Ik vrees van wel," zeg ik en ik pak mijn gsm en laat het aan Bill zien.

"Okay, dat hoefde ik niet te zien," zegt Bill en hij drukt mijn gsm snel weer terug in mijn hand.

"Ik dacht dat negeren zou helpen, maar ze blijft maar vragen wanneer ik langskom voor seks en ze blijft herhalen dat ze van mij houdt en nu dus ook die naaktfoto's," zeg ik zuchtend.

"Heb jij haar ooit wel duidelijk gemaakt dat het gewoon seks was? Zij lijkt te denken dat jullie wat kunnen worden," zegt Bill dan.

"Nee, ik kon het niet zeggen," zeg ik dan eerlijk.

"Misschien moet je eens naar haar toe gaan en het wel zeggen? Via SMS gaat ze het niet geloven, maar als ze oog in oog met jou staat en je het haar dan duidelijk maakt," zegt Bill en ik knik even.

"Je hebt gelijk, misschien komt mijn gsm dan ook wat tot rust," zeg ik en Bill knikt en hij drukt een kus op mijn wang. "Ik zal mij dan maar gaan aankleden, wacht jij hier op mij?" Vraag ik met een knipoog, aangezien de nieuwe babysitter de kinderen vandaag heeft meegenomen zodat ze in het park kunnen spelen en Bill knikt.

Ik glimlach even om dan, zodra ik helemaal klaar ben, te vertrekken.Bij het huis van Susie aangekomen klop ik op de deur, want ik zie geen bel, en al vrij snel gaat de deur open. "Tomi, eindelijk," zegt ze en ze trekt mij naar binnen en begint mij dan gelijk te zoenen, maar ik stop haar.

"Ik heb niet dezelfde gevoelens die jij wel voor mij hebt Susie," zeg ik dan.

"Oh, maar die komen vanzelf wel, je moet gewoon wat vaker langskomen," zegt Susie alsof de woorden niet helemaal tot haar doordringen, ook al snap ik ook dat ze de hoop levend wilt houden, dat zou ik ook willen in haar situatie. Susie doet haar hand in mijn broek en ik laat een kreun horen.

"Doe nu niet, Susie," fluister ik en ik wil haar hand pakken, maar in plaats daarvan duwt ze die hand op haar borst waarna ze mij weer zoent, en dit keer zoen ik haar terug en ik duw haar tegen de muur. Wanneer ik net met mijn hand in haar slipje ben gegaan hoor ik ineens een baby huilen en gelijk ruk ik mijzelf bij Susie vandaan. Ik volg waar het geluid vandaan komt en zie daar een baby die nog niet ouder dan een week kan zijn in een wiegje liggen. "Susie, vertel me alsjeblieft dat dit kind niet van mij is," zeg ik en ik ga met mijn handen door mijn haar.

"Het is 100% wel jouw kind, Sebastian heb ik hem genoemd, ik besefte pas dat ik zwanger was toen ik zes maanden was, ik had het je willen vertellen, maar je kwam maar niet," zegt Susie en ik blijf maar met mijn hoofd schudden. Fuck, dit kan toch niet waar zijn. Ik loop de babykamer weer uit en wacht in de woonkamer totdat Susie Sebastian stil heeft gekregen.

"Waar is je dochtertje?" Vraag ik dan, want ik moet weten of ik vrijuit kan praten.

"Bij een vriendinnetje spelen," zegt ze en ik knik even.

"Okay, Bill mag niet weten dat Sebastian bestaat, je verteld hem niks, okay?" zeg ik dan dreigend.

"Waarom zou ik het hem niet mogen vertellen?" Vraagt Susie dan.

"Bill denkt dat wij het veilig hebben gedaan, het klinkt niet echt geloofwaardig als ik hem dan zou zeggen dat ik een kind heb met jou," zeg ik dan.

"Okay, ik vertel hem niks, maar ik wil er wel wat voor terug," zegt ze en ik knik.

"Zeg het maar, ik heb er alles voor over," zeg ik.

"Je zou Bill voor mij kunnen verlaten," zegt ze dan.

"Wat denk je zelf? Dan kan ik Bill net zo goed vertellen over Sebastian," zeg ik dan.

"Okay, dat was geen goede, één keer seks per week dan," zegt ze en ik zucht even.

"Okay, maar dan stop je ook met sms'en, ik kom elke dinsdag rond een uur of 3," zeg ik dan en ze knikt waarna ik het huis uitloop en de deur achter mij dicht smijt en ik hoor dat Sebastian weer begint te huilen, maar dat is mijn zorg niet. Ik blijf even tegen de muur staan en adem diep in en uit om mezelf te herpakken waarna ik naar huis vertrek.


Thuis aangekomen open ik de deur en loop naar binnen. "Is het gelukt schat?" Vraagt Bill en ik knik.

"Van Susie zullen we geen last meer hebben," zeg ik en Bill glimlacht waarna ik hem naar de eetkamer volg.

"Ik heb voor ons gekookt," zegt Bill en ik kijk naar de kaars die op tafel staat en de heerlijke geur die vanuit de keuken komt. "Ik ben zo terug," zegt Bill en hij loopt de keuken in en komt even later terug met twee borden.

"Ik dacht laten we het romantisch maken. Eerst heb ik lunch voor je gekookt en de rest van de middag kunnen we in bed doorbrengen, ik heb het gevraagd en ze zal de kinderen pas tegen zessen terugbrengen," zegt Bill en ik knik waarna we aan de lunch gaan.

"Oh wow, Bill, dit is echt heerlijk," zeg ik verwondert en Bill bloost even.

"Dank je, ik was al een paar dagen achter jouw rug om op zoek naar een lekker recept zodat het helemaal een verrassing zou zijn," zegt Bill, hij is echt zo lief en dan heb ik zo'n groot geheim voor hem, maar Bill zal het niet begrijpen. "Tom, ben je okay?" Vraagt Bill en ik ontwaak weer uit mijn gedachten en knik even.

"Je bent gewoon zo lief voor mij," zeg ik dan en ik buig over de tafel heen om hem een zoen te geven.


Wanneer we klaar zijn met eten help ik Bill met afruimen. "Ga jij vast naar de slaapkamer? Ik kom er zo aan," zegt Bill en hij knipoogt even naar mij en ik knik waarna ik naar boven loop.

In de slaapkamer pak ik één vol doosje condooms en doe die in mijn tas en schruif die onder het bed, het oude doosje bevat toch nog genoeg. Ik zal niet meer dezelfde fout maken bij Susie. Ik kijk naar het bed die vol rozenblaadjes ligt en op beide nachtkastjes staat een kaarsje. "Vindt je het mooi? Ik wou eigenlijk op de grond zoveel kaarsjes neerzetten totdat het een hart zou vormen, maar ik besefte dat ik daar de tijd waarschijnlijk niet voor zou hebben, en ik had gelijk, want ik was pas net klaar met koken toen jij thuis kwam," zegt Bill en ik draai mij naar hem toe.

"Het is prachtig, Bill. Je bent dan ook een prachtig mens," zeg ik en ik trek Bill naar mij toe en druk mijn lippen op die van hem en hij trekt mij mee tot op het bed. Liefdevol ontdoe ik hem van zijn kleding en Bill doet hetzelfde bij mij waarna onze lippen elkaar weer vinden. "Hmm, Bill," kreun ik tegen zijn lippen waarna ik zonder de kus te onderbreken naar een condoom grijp, dat daarbij het doosje op de grond valt maakt dan ook niet meer uit, ik heb de condoom die we nu nodig hebben in ieder geval.


Nadat Bill en ik de liefde hebben bedreven blijft Bill nog tot een uur of 4 in mijn armen liggen.

"Laten we in bad gaan," zegt Bill dan en ik knik, dat kan nog net voordat de kinderen thuis komen. Samen met Bill loop ik dan naar de badkamer waar hij het bad vol laat lopen en hij geeft mij een zoen. "Deze kinderloze dagen hadden we eerder moeten bedenken, het is lang geleden dat ik zo'n middag heb gehad met de man van wie ik hou," zegt Bill en hij drukt een kus op mijn wang. "Het bad is vol, Tomi," zegt Bill en ik doe de kraan uit en ga in bad zitten en Bill komt ook in bad zitten en legt zich tegen mij aan terwijl ik mijn handen rond zijn middel houd. "Tomi, misschien moeten we volgende week zaterdag weer vragen of de oppas een dag iets met de kids gaat doen, of woensdagmiddag, dit soort dagen moeten het standaard worden, ik voel dat dit ons dichter tot mekaar brengt." En het geheim dat ik met mij meedraag kan dit allemaal verpesten en dat is precies waarom ik dit geheim voor altijd voor mezelf moet houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grr ik wist gewoon dat die susie gemeen kreng was
    En Tom moet eerlijk zijn anders raakt die Bill kwijt

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen