Tom POV.

Er zijn een paar weken voorbij gegaan en nu mag Gijs eindelijk toch echt met ons mee naar huis. We hebben net nog een nieuwe vaderschapstest bij hem laten doen. Bill en ik hopen gewoon dat het toen wat is verwisseld, maar we zullen ook niet teleurgesteld zijn als dat niet het geval was, want we weten ten slotte hoe klein de kans is.

Al het contact met Adam via de telefoon, gaat via mij, Bill zit er ook niet op te wachten om met Adam te spreken, voor hem was het geen fijne ervaring om met Adam te moeten trouwen. Wat logisch is, hij wou zelf kunnen bepalen met wie hij wil trouwen en wanneer dat moment daar is.

"Nog iets van Adam gehoord?" Vraagt Bill dan aan mij.

"Nee, vandaag niet, ik heb hem laten weten dat Gijs vanaf vandaag thuis is, ik vermoed dat hij morgen langs zal komen. Ik heb hem ook laten weten over die extra vaderschapstest en hij zei daarop dat voor het echte plan, dat hij dat zou willen bespreken wanneer de vaderschapstest officieel is, dus Gijs zal minstens nog een hele week bij ons zijn," zeg ik dan en Bill knikt even.

"Ik heb al een plan samengesteld waarvan ik vermoed dat hij het daar wel mee eens zou zijn," zegt Bill en ik knik even.

"Vertel."

"Nou, hij woont niet veraf, dus vanaf zijn huis gaat de school van Gijs ook makkelijk te bereiken zijn, wanneer Gijs eenmaal die leeftijd heeft, dus ik dacht eigenlijk gewoon de ene week bij hem en de andere week bij mij," zegt Bill en ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat Bill zich zo open zou stellen, maar het voorkomt ruzie en daarom ben ik trots op hem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Vind het knap van hem

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen