Tom POV.

Het is alweer de vijfde dinsdag dat ik naar Susie moet voor de seks. Het schuldgevoel brengt ook veel stress met zich mee, maar ik probeer dat af te sluiten, want de dag dat ik geen stijve weet te krijgen is de dag dat Susie Bill alles verteld en niet alleen over Sebastian en dus de onveilige seks, maar ook over de seks die ik nu regelmatig met haar heb zodat ze dit geheim houdt.

Ik klop weer bij Susie aan en de deur gaat bijna gelijk open. Ze trekt mij weer enthiousiast naar binnen. Ze drukt haar lippen op die van mij en ik duw haar tegen de muur. Ik ga met mijn handen in haar slipje wat haar een luide kreun doet ontlokken. Overdrijven is ook een vak, ook al weet ik dat ik het waarschijnlijk niet zachter heb gedaan toen zij en ik het voor het eerst deden, toen ik het ook graag deed. "Slaapkamer," kreunt ze en ik til haar op en breng haar naar de slaapkamer. Inmiddels weet ik ook wat ze lekker vindt en wat ze minder vind. Ik doe haar slipje uit en ook de rest van haar kleding en ik haat mijzelf voor het feit dat ik weer een stijve krijgt voordat ze hem überhaupt heeft aangeraakt. Ze gaat iets omhoog en begint mij te zoenen en ik zoen haar terug. "Neem me," kreunt ze en ze begeleid mijn lul naar haar vagina en duwt dan omhoog, maar ik trek gelijk terug. Ik trap hier niet meer in, ze probeert het letterlijk elke keer opnieuw. Waarom zou ze überhaupt het risico willen lopen op een tweede kind van mij? Ik kijk ten slotte ook niet naar Sebastian om, sinds ik van zijn bestaan weet ben ik geen één keer meer bij hem wezen kijken.

Ik pak dan snel een condoom uit mijn tas en doe die om. Ik zoen haar opnieuw en ga nu wel echt in haar. Ze laat een luide kreun horen. "Als Bill toch eens zou weten van onze seks," hijgt ze in mijn oor en gelijk ruk ik mijzelf bij haar weg.

"Laat Bill hier buiten!" Roep ik boos uit en ik gooi het condoom weg om dan op te staan. "Ik kan dit niet meer, Susie, ik kan Bill niet meer bedriegen," zeg ik en ik voel hoe een traan mijn oog verlaat.

"Daar kan je voor kiezen, maar dan stuur ik Bill nu een foto van onze zoon, en oh ja, dit filmpje," zegt ze en ze laat mij een filmpje zien van één van de keren dat we seks hadden.

"Je hebt ons gefilmd?" vraag ik en ik ga met mijn handen door mijn haar, ik maak alles zoveel erger.

"Yup, alle vijf de keren, alleen deze lijkt het meest gemeent," zegt ze.

"Je bent echt gestoord he!?" Roep ik uit en ze wilt bijna op verzenden klikken, maar nog net op tijd gris ik de gsm uit haar hand, die ze ook weer snel terugpakt terwijl ik Sebastian hoor huilen. "Ik ga douchen," zeg ik dan.

"We hebben de seks vandaag niet afgemaakt," zegt ze.

"Dat is je eigen schuld, volgende week ben ik terug," zeg ik en verslagen loop ik de badkamer in om te douchen.

Zodra ik de badkamer uitkom staat Susie te wachten, met Sebastian in haar armen, maar ik draai mij van hen af. "Tot volgende week," zeg ik en ik verlaat het huis waarna ik mijn telefoon pak en Bill bel.

"Tomi, waarvoor bel je?" Vraagt Bill.

"Kan je de oppas vragen om misschien ergens met de kinderen te gaan eten?" Vraag ik dan.

"Ja, natuurlijk," zegt Bill.

"Dank je schat," zeg ik waarna ik gedag zeg en ophang.Thuis aangekomen open ik de deur en zodra ik Bill zie sla ik mijn armen gelijk om hem heen. Bill die denkt dat ik elke dinsdagmiddag om 3 uur bij de sportschool ben, dat leek mij het makkelijkst omdat ik dan een excuus heb waarom ik gedouchet en al thuiskom. "Tomi, is alles okay?" Vraagt Bill.

"Ja, ja, ik ben okay, alleen, beloof mij alsjeblieft dat ik je nooit van mijn leven meer kwijt raak, die drie jaar toendertijd waren te zwaar, ik kan niet opnieuw zonder je," fluister ik dan in zijn nek.

"Tomi, schat, waarom zou je mij opnieuw kwijtraken? Ik hou van je, ik ben officieel weg uit het hoerenleven, dankzij jou is mijn schuldgevoel verdwenen, nu is er niks meer wat tussen ons in zou kunnen komen," zegt Bill en hij drukt een kus op mijn voorhoofd waarna ik opkijk en mijn lippen op die van hem druk.

"Ik weet dat ik net gedouchet heb op de sportschool, maar misschien zin om samen te douchen?" Vraag ik dan zachtjes en Bill glimlacht even.

"Natuurlijk schat, ik zet hem vast aan, als jij een condoom pakt," zegt Bill met een knipoog en ik bloos even waarna Bill mij loslaat en naar boven loopt. Snel volg ik hem naar boven, maar voordat ik hem de badkamer in volg pak ik een condoom uit de slaapkamer om dan alsnog de badkamer in te lopen. Ik kleed mij uit waarna ik de douche in loop waar Bill al staat en ik kus hem in zijn nek. "Hmm, Tomi," kreunt Bill en ik glimlach even waarna ik hem omdraai en hem begin te zoenen en wanneer we er allebei klaar voor zijn doe ik het condoom om waarna ik in hem begin te stoten.

Wanneer we allebei zijn klaargekomen gooi ik het condoom weg om daarna weer bij Bill de douche in te stappen. "Bill, ik ben er klaar voor om ook eens seks vanaf de andere kant te ervaren," zeg ik dan en Bill kijkt mij verbaasd aan.

"Maar je wou dat nooit van je leven omdat je bang was dat het pijn doet?" brengt Bill verbaasd uit, en dat is de pijn die ik zou verdienen.

"Ik durf het nu aan," zeg ik dan.

"Okay, maar dan wel op bed, ik wil het zo comfortabel mogelijk voor je maken," zegt Bill en ik knik even waarna we allebei onder de douche uitstappen.

Zodra we zijn afgedroogd pakt Bill mijn hand vast en hij neemt mij naar de slaapkamer. "Zoals jij nog nooit bottom bent geweest, ben ik nog nooit top geweest, maar ik doe mijn best, goed?" zegt Bill en ik knik. "Ga maar liggen, het belangrijkste is, ontspan je, geloof mij, dat helpt," zegt Bill en ik knik begrijpend waarna Bill glijmiddel pakt en hij zet dat neer zodat hij er gelijk bij kan zodra het nodig is.

Bill gaat dan op mij liggen en kijkt mij even diep in mijn ogen. "Weet je het echt zeker? Het is een vrij onverwachte ommezwaai," zegt Bill en ik knik.

"Ik weet het heel zeker Bill," zeg ik en Bill glimlacht waarna hij mij begint te zoenen en ik zoen terug. Bill doet dan wat glijmiddel op zijn vingers een voorzichtig doet hij zijn vingers in mij, tot 3 stuks.

"Gaat het nog?" Vraagt Bill en ik knik terwijl ik op mijn lip bijt. "Ontspan schat," zegt Bill en hij zoent mij opnieuw totdat ik mij beter weet te ontspannen.

Bill doet dan wat glijmiddel over zijn lid en kijkt mij aan. "Ik ben er klaar voor," zeg ik en Bill knikt. Hij zoent mij weer waarna hij in mij gaat, heel voorzichtig, maar toch kan ik niet laten dat mijn gezicht vertrekt.

"Ontspan je nu toch Tomi, ik wil je geen pijn doen," zegt Bill en ik adem diep in en uit waarna ik knik.

"Je kan verder," zeg ik en Bill knikt even waarna hij langzaam wat dieper gaat. "Ah, fuck" kreun ik.

"Shit, doe ik je pijn?" Vraagt Bill gelijk en ik schud mijn hoofd.

"D.dat, d.dat was fijn, doet dat nog eens," zeg ik dan en Bill gaat opnieuw wat dieper en ik laat weer een kreun horen. "Ga door," kreun ik en Bill begint steeds sneller te bewegen totdat hij in mij klaarkomt en hij legt zich op mij neer.

"Stelde ik niet teleur?" Vraagt Bill.

"Nee, je was super Bill, je hoeft ergens geen ervaring in te hebben om er goed in te zijn," zeg ik en ik Bill glimlacht, zo hebben Bill en ik nu ook samen een eerste keer met iets, en dat is precies wat ik nodig had.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Susie is echt gestoord
    Tom moet wel vertellen gewoon
    Al snap ik hem nu ook

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen