Tom POV.

"Tom, onze kleinzoon arriveert morgen aan het einde van de dag, ik wou vragen of jij hem overmorgen misschien wat wegwijs wou maken in de omgeving. Hij is hier natuurlijk al vaker geweest, maar heeft de omgeving zelf nog nooit verkent," zegt de oudere mevrouw Kaulitz.

"Oh, ja, natuurlijk, komt hij gezellig logeren?" Vraag ik dan.

"Zo kan je het noemen, maar hij blijft minstens de gehele zomer, misschien zelfs langer, als zijn ouders hem nog niet terugnemen," zegt ze.

"Heeft hij soms wat gedaan? Ik bedoel, ik wil niet te ver doorvragen, maar ik ben wel nieuwsgierig," zeg ik eerlijk.

"Laten we zeggen dat zijn ouders erachter zijn gekomen dat hij een vriend heeft en hem heeft betrapt met zijn vriend in bed," zegt de vrouw dan. Voor mij lijkt dat geen reden om hem weg te sturen, volgens mij was hun kleinzoon ongeveer van mijn leeftijd, dus oud genoeg om seks te kunnen hebben.

"Is er een speciale reden waarom ze hem voor zoiets wegsturen?" vraag ik dan.

"Ik zou niet zo snel persoonlijke dingen moeten vertellen, zeker omdat Bill het zelf niet weet. Laten we zeggen dat ze er ooit achter zijn gekomen dat Bill een man is die zwanger kan worden. Dus de paniek is aardig groot nu ze weten dat hij seksueel actief is met een jongen terwijl hij van niks weet," zegt ze.

"Moeten ze het hem dan niet gewoon vertellen? Dan kan er niks fout gaan," zeg ik, toch wat verward.

"Zo zijn ze niet, maar ze sturen hem dus naar hier zodat hij geen seks meer kan hebben met zijn vriend," zegt ze en ik knik dan maar. Ik ben wel benieuwd naar die jongen, maar naar mijn weten komt hij uit de stad, dus vraag mij toch af hoe hij het hier gaat uithouden, met de eerste winkel op een half uur.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaaha
    Ze sturen hem weg maar heeft geen nut
    En sowieso is slimmer dat die verteld dna geheimhouden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen