Tom POV.

Het was echt fijn om dit met Bill mee te maken. Dat had ik zelf nooit verwacht. Maar het schuldgevoel dat ik heb, daar zal ik voor altijd mee moeten dealen. Ik druk een kusje op Bill zijn lippen en glimlach lief naar hem. Wat hou ik veel van hem, en wat ben ik onze liefde aan het verpesten. Misschien niet de liefde zelf, maar het vertrouwen die ik liever nooit had beschaamd.1 maand later.

Ik voel mij vandaag echt niet lekker, maar ik moet weer naar Susie toe, want het is dinsdag. Ik kijk even naar de klok en zucht en verlaat het huis.

Bij haar thuis aangekomen klop ik weer op de deur en zoals altijd zoent ze mij gelijk. Alleen dit keer ga ik er niet zo makkelijk in mee zoals de andere keren, maar dat kan Susie niks schelen en ze trekt mij de slaapkamer in.

“Tomi, deze dag in de week is mijn favoriet, ik verheug mij hier altijd de hele week op, laat mij weer genieten,” zegt ze en ze kreunt al zonder dat ik wat doe. “Tomi, doe dan wat, je weet toch elke keer raad?” Vraagt Susie en ik kijk haar aan, maar ik voel mij gewoon echt niet goed.

“Susie, ik voel mij niet zo goed,” beken ik dan maar. Ik voel mij helemaal niet goed zelfs en dan wordt het zwart voor mijn ogen en dan is er even helemaal niks meer.

Wanneer ik wakker word kijk ik om mij heen en zie dat ik nog steeds op het bed lig en ik kijk op de wekker en gelijk schiet ik overeind. Zes uur! Ik had al thuis moeten zijn! “Weer okay, Tomi? Dan kunnen we nu alsnog, Sebastian slaapt ook weer,” zegt Susie en ze kruipt het bed op, maar ik sta snel op.

“Ik moet naar huis, ik ben al te laat,” zeg ik en zonder op haar reactie af te wachten ga ik de deur al uit.

Thuis aangekomen besef ik toch dat ik mij nog steeds misselijk voel. “Tomi, je bent laat,” zegt Bill die naar de deur komt gelopen.

“Ik voel mij gewoon niet zo goed,” zeg ik zachtjes en Bill voelt gelijk aan mijn hoofd.

“Volgens mij heb je geen koorts,” zegt Bill en ik probeer niet over te geven. Bill neemt mij dan mee naar de bank en zet mij voorzichtig neer. “Je voelt je vast snel weer beter,” zegt Bill en hij legt zijn arm om mij heen. Wanneer ik ineens Bill zijn gsm hoor trillen kijkt hij verbaasd op en ik slik even en voel mijn hart steeds sneller kloppen. Laat het alsjeblieft Susie niet zijn, want ik heb zo het idee dat ik haar de reden heb gegeven om alles open te gooien door te vertrekken zonder te doen waarvoor ik daar kwam, wat zou wou dat ik alsnog had gedaan.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Tom is zwanger van Bill !! Hihi
  Tom moet het gaan zeggen en snel ook
  Ze hebben samen voor ergere dingen gestaan
  En Bill zou woedend op susie worden als die hoort dat ze hem nu chanteert

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen