It's been 2 years! Sinds ik nog wat updatete op Quizlet. But I'm back and klaar om jullie ter verwennen met veel La Push liefde!

“Ja, makker, een vriendin van de mysterieuze Yuki Fuller.” Zei Jared vol ontzag, toen we samen in Sams keuken zaten nadat ik op Eliz ingeprent was. De jongens hadden me eerst op straat gefeliciteerd om me dan vervolgens richting Sams huis te duwen voor hoe zij het noemden ‘een plan van aanpak’.

Alle goden, wat was ze mooi, vooral als ze lachte. Ik kon niet wachten om Eliz beter te leren kennen.

“Die Yuki, gaat die niet naar een of ander internaat verderop in de staat?” Vroeg Paul. “Brady, ze is toch jouw nicht, weet jij niet waar ze het hele jaar rondhangt?”

Brady draaide en keerde ongemakkelijk in z’n stoel. “Ik weet het niet, er lijkt alleen iets niet pluis te zijn. Ze zijn echt erg gesloten als ik met haar en d'r ouders over school praat.”

“Ach ja, erg zal het wellicht niet zijn. Misschien is het wel net zo'n dure school en willen ze gewoon niet pochen.” Zegt Sam.

“Vast zoiets, inderdaad.” Mompelde Brady in reactie. Hoewel hij nog steeds bedenkelijk keek.

Het boeit me niet. Of ze nu naar een dure of een gekke school gaat. Wel dat ze op een internaat blijkt te zitten. Een heel jaar weg. Waar zou ze überhaupt wonen? En waar houdt ze allemaal van? Ik wil zoveel over haar weten. En ik voel me zo overweldigd dat ik niet eens weet hoe ik nu met haar moet gaan praten. Ik laat m'n hoofd in m'n handen zakken, moedeloos, maar hopeloos verliefd.

“Hey, kop op, Embry! Maak je geen zorgen.” Jared klopt me op de schouder. “Willen we Elizabeth en Yuki uitnodigen voor het kampvuur vanavond?”

“Ja, goed idee.” Ik probeer het vol overtuiging te zeggen, maar het komt er eerder als een vraag uit.

“En wij helpen je wel bij het conversatie voeren. Je staat hier niet alleen voor.” Glundert Jacob. “Bella komt ook vanavond, dus ze hoeven ook geen schrik te hebben, dat ze alleen met enkel jongens zijn.”

“Goed idee! Oké, gaan we het hen dan dadelijk vragen of ze komen?” Vraag ik nu al een pak opgewekter, nu ik een duidelijker pad voor me zie.

Deze dag draaide alvast heel anders uit dan verwacht. Normaal gingen we gewoon wat hangen in Jake's schuurtje waar hij momenteel weer eens een auto opknapt. En nu, nu zit ik vol vlinders en adrenaline. M'n hoofd draait, maar op een goede manier. Ik voel me uitgelaten en enthousiast.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen