Tom POV.

Ik kijk nog steeds naar Bill met zijn gsm en ik begin steeds zwaarder te ademen. "Tomi, alles okay?" Vraagt Bill en hij kijkt mij bezorgd aan.

"Open het bericht niet," smeek ik bijna en Bill kijkt terug naar zijn gsm.

"Ontspan gewoon, Tom, zo stressen is nergens goed voor," zegt Bill en ik slik. Dat kan hij nu wel zeggen, maar dan kent hij, de vermoedelijke, inhoud nog niet.

Ik zie hoe Bill dan toch het gesprek aantikt en mijn lichaam begint te trillen, zeker wanneer ik de geluiden van het gekreun van Susie, maar ook van mijzelf uit Bill z'n gsm hoor komen. Ik kijk dan voorzichtig naar Bill zijn gezicht en zie dat er tranen over zijn wangen lopen. Ik wil hem geen pijn doen, ik wil Bill zo niet zien. "Hoe heb je mij dit aan kunnen doen!? Ik dacht verdomme dat je hiermee gestopt was op het moment dat het niet meer nodig was!" roept Bill uit en hij gooit zijn gsm tegen mij aan.

"Bill, het is niet wat het lijkt," zeg ik en ik voel een brok in mijn keel.

"Oh nee!? Ik zag op die video toch echt twee mensen die duidelijk van elkaar genoten! Ben ik soms toch niet goed genoeg voor je, is dat het!?" Roept Bill uit terwijl een snik z'n mond verlaat en ik besef dat Susie nog niks over Sebastian heeft gestuurd.

"Bill, alsjeblieft, ik hou van je," zeg ik en een traan verlaat mijn ogen.

"Spreek me niet van houden van! Dit doe je niet als je van iemand houd!" roept Bill en hij legt zijn hoofd in zijn handen en begint nu echt goed te snikken. Ik wil mijn hand op zijn rug leggen, maar hij slaat mijn hand gelijk weg.

"Ze chanteerde mij Bill," zeg ik dan terwijl mijn buik pijn begint te doen, maar ik probeer het te negeren.

"Wat een chantage als ze jou daarmee ook zo veel genot weet te geven," bijt Bill mij toe.

"Weet je hoe schuldig ik mij voelde?" vraag ik en ik zucht even, wetende dat ik met meer uitleg moet komen. "Ik heb tegen je gelogen, okay? Die eerste keer met Susie, het begon als veilige seks, maar de paar rondes daarna niet meer, ik was te stom om te geloven dat het bij dat kleine leugentje kon blijven. Ik kwam er een week of 11 geleden achter dat ze een jongetje ter wereld had gezet, Sebastian, mijn zoon om precies te zijn. Ik durfde het je niet te vertellen, omdat ik al had gezegd dat ik het veilig had gedaan, en om dit geheim te kunnen houden moest ik elke dinsdag naar haar toe voor seks," zeg ik dan zachtjes.

"Oh, het wordt nog beter, dus om jouw geheim te beschermen dacht je van, dan ga ik ook maar vreemd om dat geheim te kunnen houden!?" roept Bill en ondanks dat hij zo woedend is, ziet hij er ook gebroken uit.

"Ik wou je niet kwijtraken, ik weet dat het dom was, ik weet het, maar ik kon je gewoon niet kwijtraken," zeg ik en steeds opnieuw veeg ik mijn tranen weg.

"Had mij dan verdomme gewoon de waarheid verteld! Had toegegeven dat je het toch niet zo veilig had gedaan als dat je beweerde en dat je een zoon hebt bij haar. Nu ben je mij juist kwijt, 10 weken lang heb je mij bedrogen en dat terwijl ik 11 weken geleden begon met minstens 1 keer per week iets romantisch te organiseren, weet je wat voor een gevoel dat mij geeft!?" roept Bill.

"Het spijt mij echt Bill," zeg ik en ik wil naar Bill toe gaan om mijn armen om hem heen te slaan, maar zoals verwacht duwt hij mij bij zich vandaan.

"Ik denk dat het beter is als ik samen met de kinderen een paar dagen ergens anders verblijf," zegt Bill en hij staat op, op het punt om weg te lopen en snel wil ik hem achterna, maar gelijk voel ik mij duizelig worden en ik laat mijzelf op mijn knieën zakken waardoor Bill zich toch omdraait.

"Tom?" Vraagt Bill en ik had niet verwacht dat hij weer dichter naar mij toe zou lopen.

"Ik denk dat ik moet overgeven," zeg ik zachtjes en Bill helpt mij voorzichtig overeind en begeleid mij naar de wc, en ik had geen seconde later bij de wc moeten aankomen, want gelijk leeg ik mijn maaginhoud. "Bill, blijf alsjeblieft hier," smeek ik bijna en Bill zucht even, maar schud dan zijn hoofd.

"Ik kan het niet meer Tom, nu even niet," zegt Bill en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan.

"Ik ben bang, mijn buik doet pijn op een plek waar ik nog nooit pijn heb gehad, ik val af en toe bijna, of zelfs helemaal flauw, ben misselijk en, pff," zeg ik en Bill gaat even met zijn hand door mijn haar, waarna hij mij voorzichtig overeind trekt en mij meeneemt naar de slaapkamer en hij legt mij op het bed en stopt mij in.

"Probeer wat te slapen, ik kom morgen wel terug om te checken hoe het dan gaat," zegt Bill en ik bijt in mijn lip.

"Bill, kan je blijven totdat ik slaap?" vraag ik en Bill kijkt even naar onder.

"Okay, vooruit, maar daarna vertrek ik echt, want ik meen echt dat het beter is als we een break nemen in onze relatie," zegt Bill zachtjes.

"Voor hoe lang?" Vraag ik zachtjes.

"Een week, een maand, een half jaar, een jaar, misschien wel voor altijd, ik weet het niet. Op dit moment voel ik mij niet goed genoeg om er nog mee door te gaan," zegt Bill en ik schud mijn hoofd.

"Jij bent het beste voor mij Bill," zeg ik dan.

"Maar ik heb geen borsten, als ik naar jou kijk zie ik alleen maar die stomme video, en ik zag hoe je naar haar borsten keek," zegt Bill en hij kijkt weg.

"Dat moet dan zo hebben geleken, want dat heb ik echt niet gedaan," zeg ik, niet de hele tijd dan toch.

"Ik ben nu gewoon te gekwetst, we praten nog wel eens hierover wanneer ik het verwerkt heb," zegt Bill.

"Mag ik nog wel een kusje?" vraag ik en Bill zucht even, maar geeft mij dan toch een kusje.

"Ga nu maar slapen," zegt Bill en ik knik even en sluit mijn ogen en wanneer ik de volgende ochtend wakker word is het compleet stil in huis.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik snap Bill
    Maar je brengt ze bij elkaar maar!!
    En Tom is echt wel zwanger!! Of hij is goed ziek

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen