Betsy POV.

Wanneer ik een auto de oprit op hoor rijden loop ik gelijk naar buiten en zie mijn dochter, haar man en mijn kleinzoon de auto uit komen. "Hallo lieverds," zeg ik hartelijk en ik geef ze alle drie een knuffel.

"Oma, niet doen," zegt Bill die zich wat weg draait en ik schud lachend mijn hoofd. Ik weet dat Bill sinds zijn tienerjaren niet van het knuffelen is, behalve met zijn vriend dan, blijkt nu.

"Kom maar binnen," zeg ik dan en ze volgen mij en Bill gaat gelijk TV kijken en ik ga met mijn dochter en haar man aan tafel zitten.

"Hopelijk wonen er hier geen knappe jongens tegenwoordig," zegt mijn dochter.

"Misschien één, maar geloof mij als ik zeg dat nog niemand in ons dorp, naar mijn weten, ongehuwd seks heeft gehad, in ieder geval niet met zwangerschappen tot gevolg," stel ik mijn dochter gerust.

"Houd hem wel in de gaten," zegt ze dan.

"Natuurlijk, hoe zit het met zijn vriend?" Vraag ik dan.

"Ik dacht dat Bill het voor vertrek had uitgemaakt, maar je kan het beter aan hem vragen," zegt ze dan en ik knik en ik kijk even naar mijn kleinzoon die nog altijd zijn blik op de TV heeft gericht.

"Jullie grootste angst is dat hij zwanger zou worden als jullie hem thuis zouden houden, toch?" Vraag ik dan en mijn dochter knikt gelijk. "Dan kan ik jullie geruststellen, de enige knappe jongen hier van zijn leeftijd weet er van af, dat het kan, bedoel ik, voor de rest verwacht ik hem niet met veel anderen in contact," zeg ik en mijn dochter knikt gerustgesteld. Vannacht zullen ze nog hier blijven, vanaf morgen is alleen Bill hier, maar ik heb wel zin om weer eens wat tijd met mijn kleinzoon door te brengen. De laatste keer dat hij hier langer dan een weekend was, was toen hij 8 was, en voor jongens van die leeftijd is het hier geweldig, maar de leeftijd die hij nu heeft, en dan ook nog de manier van leven dat hij gewend is? Dat gaat nog wel een uitdaging worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Ik kan niet wachten tot Tom en Bill elkaar ontmoetenn

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen