Bill POV.

Die dinsdagochtend ga ik naar Adam toe, of eigenlijk naar Gijs, dat het Adam's huis is maakt dan niet uit. Ik druk op de bel en Adam doet de deur open. "Ik dacht dat je wel een keer zou komen," zegt Adam.

"Waar is mijn kleine jongen?" Vraag ik dan.

"Onze kleine jongen," zegt Adam met een glimlach.

"Ja, okay, onze kleine jongen," zeg ik dan waarna Adam mij binnen laat.

"Ik zal hem even halen, ik ben zo terug," zegt Adam en ik knik en blijf onderaan de trap staan en even later komt Adam weer beneden. "Kijk eens wie er is, je andere papa," zegt Adam en hij geeft Gijs een kusje om hem dan aan mij te geven. Het verbaasd mij dat Adam zo lief is met Gijs, dat had ik eerlijk gezegd niet achter hem gezocht. Ik schud het even van mij af waarna ik mij helemaal op Gijs richt.

"Hey kleintje, ik heb je gemist hoor," zeg ik en ik houd hem dicht tegen mij aan. "Kan ik met hem op de bank zitten?" Vraag ik dan.

"Ja, natuurlijk, ga je gang," zegt Adam en ik ga zitten en Adam komt naast mij zitten, iets te dichtbij, maar ik negeer dat aspect maar even. Hij legt zijn arm om mij heen en ook dat negeer ik, voor Gijs. "Hij heeft jouw mond, want die herken ik uit duizenden, en mijn neus," zegt Adam en ik glimlach.

"Speciaal he, hoe zo'n kindje gewoon een mix is tussen beide ouders," zeg ik dan, wat er des te meer voor zorgt dat ik ook ooit een kindje wil met Tom. Hij laat dagelijks zien wat voor een geweldige vader hij kan zijn.

"Bill, vond je, je tijd met mij echt zo erg?" Vraagt Adam ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Ik mistte Tom, ik wou met Tom mijn leven delen en toen moest ik ineens met jou trouwen. Dat is dan niet leuk. De seks was op 1 keer na ook altijd gedwongen, en ik kan je verzekeren, seks zonder opgewonden te zijn is niet fijn." zeg ik dan.

"Maar die ene keer was wel fijn, toch?" Vraagt Adam en ik zucht, ik wil hem ook geen verkeerde ideeën.

"Ja, die was fijn, die avond samen, toen dacht ik even dat ik mijn lot toch kon accepteren, dat het misschien niet per se zo erg hoefde te zijn, dat ik kon gaan leren om ooit van je te houden. Alleen na die avond werd je erger, gemener, ik mocht Tom zijn naam niet noemen, ik mocht helemaal niks. Je behandelde mij ineens alleen als broedmachine, seksmachine en ik moest alles schoonhouden, om ieder klein vlekje strafte jij mij. Toen was het niet meer uit te houden en moest ik gewoon terug naar Tom en Nicole, proberen wou ik het niet meer. Wanneer je niet thuis was kon ik alleen maar huilen, dus de vreselijke momenten overheersen," zeg ik dan.

"Dat spijt mij, nu wil ik gewoon de best mogelijke vader zijn voor Gijs. Misschien geloof je het niet, maar ik heb echt hulp gezocht," zegt Adam.

"Dat kan ik zien door hoe je ook met Gijs omgaat, het verrast mij, als ik eerlijk ben," zeg ik dan en Adam legt zijn hand op mijn wang en drukt zijn lip op die van mij en even zoen ik terug waarna ik mijn hoofd wegdraai.

"Je houdt van Tom," zegt Adam en ik knik. "Sorry, ik liet mij meeslepen. Ik denk dat ik Gijs gewoon alle tijd met beide ouders gun," zegt Adam.

"Dat gun ik Gijs ook, maar ik ga daarvoor niet proberen om van jou te leren houden, we kunnen het laten werken op de manier zoals gepland, onze zoon wordt gelukkig," zeg ik vastbesloten en Adam knikt.

"Bill, als ik ooit een man vind, de kans is minimaal dat die ook zwanger kan worden, wil je er dan over nadenken om ons kind te dragen? We doen dan gewoon hetzelfde zoals nu met Gijs, dus je hoeft het kind dan niet af te staan, maar dat is iets voor de toekomst," stelt Adam dan als vraag.

"Ik zal er over nadenken," zeg ik dan, maar dan moet ik er wel van overtuigd zijn dat hij echt verandert is, maar dat zal ik tegen die tijd wel weten. "En ik zal Tom niks vertellen over dat jij mij kustte, want ik heb zo'n vermoeden dat de neuzen van jou en Gijs dan niet lang meer op elkaar zullen lijken," zeg ik en ik geef Gijs voorzichtig aan Adam en hij legt hem in de box en draait zich dan naar mij toe. "Wat doe je?" Vraag ik wanneer Adam zijn broek openmaakt en ik wil wegkijken, maar kan vanuit mijn ooghoek toch zien dat hij geil is en ik zucht even. "Dat is mijn schuld, ik zal je er vanaf helpen," zeg ik dan en ik hurk voor hem neer en ga er met mijn hand overheen wat hem doet kreunen.

"Bill, mag ik je neuken?" Vraagt Adam dan ineens.

"Adam, ben je wel verandert of ben ik nog steeds je seksspeeltje?" Vraag ik dan.

"Nee, sorry, daarom vroeg ik het ook eerst," zegt hij en ik knik.

"En trek ook voortaan je broek niet meer naar beneden, okay?" zeg ik en ik neem zijn lid in mijn mond wat hem doet kreunen en wanneer hij is klaargekomen slik ik het door en veeg ik mijn mond af. "Dit was eenmalig, ja?" zeg ik waarna ik het huis verlaat. Wat was dit? Is het toch mijn bindingsangst die weer opspeelt, die ervoor zorgt dat ik alles wil verpesten? Nee, ik ga dit oplossen.

Ik loop naar huis en ga naar binnen waar Tom alweer thuis is. "Je bent wat later," zegt Tom en ik ga naast hem zitten.

"Sorry, Adam en ik hebben het uitgepraat," zeg ik dan en Tom knikt.

"Dus toch die vriendschap?" Vraagt Tom en ik bloos even.

"Okay, ik denk toch dat een vriendschap heel misschien mogelijk is," zeg ik dan en Tom knikt en ik druk mijn lippen op die van hem en ga bij Tom op schoot zitten. "Tomi, ik wil een kindje van jou en mij, dus laten we een kindje maken," zeg ik en ik kus dan zijn nek.

"Is dat niet te snel na Gijs?" Vraagt Tom bezorgd.

"Ik wil het Tomi, na twee kids wil ik gewoon eindelijk een kindje van degene van wie ik hou," zeg ik en ik ga van Tom zijn schoot af en steek mijn hand naar hem uit, die Tom dan toch aanneemt en ik trek hem mee naar de slaapkamer. Wat ik net bij Adam deed was heel onschuldig, ik noem het geen eens vreemdgaan, wat Tom en ik op het punt staan om te doen, dat is het echte werk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha noem het toch vreemd gaan Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen