Bill POV.

Nils en ik zijn in de club aangekomen en hij biedt mij gelijk een drankje aan. "Dankje," zeg ik en ik gooi het in één keer naar achter.

"Bill, niet te hard van stapel lopen," zegt Nils en ik schud mijn hoofd en neem nog een paar drankjes.

"Kom," zeg ik dan tegen Nils en ik trek hem mee de dansvloer op en begin met mijn heupen heen en weer te bewegen. Ik voel hoe Nils mijn heupen beetpakt en ik begin tegen hem aan te dansen.

Na even intiem met Nils te hebben gedanst neem ik nog twee drankjes om dan weer terug naar Nils te gaan. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij zoent terug en ik voel zijn tong tegen mijn lippen waardoor ik mijn mond open en onze tongen elkaar vinden. "Ik heb zin!" roep ik boven de muziek uit en Nils pakt mijn hand en neemt mij mee naar zijn appartement.Wanneer ik mijn ogen open schijnt de zon op mijn gezicht en de pijn in mijn hoofd is niet te doen. Ik kijk naast mij waar ik Nils zie liggen en gelijk schiet ik overeind. Ik duw het dekbed iets omhoog en zie dat hij en ik allebei naakt zijn en ik weet gelijk wat dat betekent.

Ik probeer de beelden van gisterenavond terug te halen, maar het laatste wat ik herinner is dat Nils en ik zoenden, maar daarna stopt het. Stilletjes stap ik het bed uit, zoek mijn kleding bij elkaar en trek mijn kleding aan om stilletjes het appartement te verlaten.

Buiten pak ik mijn gsm en ik verwijder Nils z'n nummer, het is beter dat hij en ik na vannacht geen vrienden meer zijn, ondanks dat het als afleiding wel heeft geholpen.


Een paar weken later

Ik kijk naar de zwangerschapstest in mijn hand en slik even wanneer ik zie dat ie positief is. "KloteNils," breng ik uit, hij wist dat ik de mogelijkheid heb om zwanger te worden, mijn kinderen zijn daar het bewijs van. En toch, ondanks dat ik mij kan herinneren dat hij veel minder heeft gedronken dan mij heeft hij niet aan een condoom gedacht.

Ik gooi de test woedend in de prullenbak en weet maar al te goed dat ik nog meer afleiding kan gebruiken dan dat ik hiervoor al kon.


2 maanden later.

Ik ben weer in de club, iets wat ik elke week ben gaan doen, de afleiding kan ik gewoon gebruiken. Ik dans tegen een willekeurige man aan die zijn lippen op die van mij drukt. Opnieuw heb ik misschien iets te veel gedronken wanneer er een pijnlijke scheut door mijn buik gaat en ik zak door mijn benen en de man met wie ik aan het zoenen was houdt mij tegen zodat ik de grond niet raak en daarna is er niks meer.


Wanneer ik ontwaak besef ik al snel dat ik in het ziekenhuis ligt. Wat is er gebeurt? Gelijk druk ik op de knop naast mijn bed en de dokter komt binnengelopen. "Waarom lig ik hier?" Vraag ik gelijk.

"U heeft een miskraam gehad," zegt de dokter en ik leg mijn hand op mijn buik en een traan verlaat mijn oog. Snel schud ik mijn hoofd, het is beter zo, waarom zou ik überhaupt een kind van Nils willen? Tom zou mij zien aankomen de dag dat ik thuis terug zou keren.


3 maanden later

Ik wil net naar de club gaan wanneer mijn gsm gaat. Ik kijk even naar wie het is. "Susie?" breng ik verbaasd uit waarna ik opneem.

"Bill? Je moet mij helpen, Sebastian blijft maar huilen en hij heeft koorts, ik weet niet wat ik moet doen," zegt ze en aan haar stem is te horen dat ze ieder moment in huilen zou kunnen uitbarsten.

"Okay, ik kom er aan," zeg ik dan en ik hang op en vertrek in plaats van naar de club naar Susie d'r huis.


Bij Susie aangekomen klop ik aan en gelijk opent ze de deur. "Gelukkig, je bent er," zegt ze opgelucht en ik stap naar binnen.

"Heb je Tom eigenlijk gebeld?" Vraag ik dan.

"Ik heb z'n nieuwe nummer niet," zegt ze dan.

"Oh ja, gebruik je hem echt niet om hem te stalken?" Vraag ik dan.

"Nee, echt niet, ik heb zo'n gevoel dat ik na vandaag bij jou in het krijt sta," zegt ze en ik knik en geef haar Tom z'n nieuwe nummer en zij stuurt hem gelijk een berichtje.

"Het kan hem niks schelen," zegt Susie dan en ze laat mij het bericht lezen.

"Okay, ik regel het," zeg ik dan en ik loop naar het huilende jongetje toe en til hem op. "Ben je wat ziekjes he," zeg ik tegen hem en ik veeg zijn traantjes weg en houdt hem dicht tegen mij aan. "Hoeveel graden koorts heeft hij?" Vraag ik dan.

"40, is dat erg?" vraagt ze onzeker.

"Nee, nja, het is hoog, maar niks wat Tom en ik niet hebben meegemaakt," zeg ik en ik kijk weer naar Sebastian. "Waarom hebben Tom en ik jouw dochter nog nooit gezien?" Vraag ik dan aan Susie, want ook nu lijkt ze niet thuis te zijn.

"Ik voed haar niet zelf op," geeft ze dan toe, Tom en ik hadden echt meer research moeten doen voordat we haar aannamen als oppas. Het verklaard wel een hoop. Waarom we haar dochter nooit hebben gezien, waarom ze nu hulp nodig heeft en alles.

"Wat Sebastian betreft, als je eens wat vrije tijd wilt, ik kan best wel eens oppassen," zeg ik dan en ik kijk weer naar hem.

"Je kijkt naar hem alsof het jouw zoon is," zegt ze dan.

"Het is Tom's zoon," zeg ik dan zachtjes en dat is voor mij bijna hetzelfde en ook al wilt Tom geen deel van Sebastian's leven zijn, dat betekent niet dat ik dat niet wel wil. Ik geef Sebastian dan even aan Susie en vraag Tom of het geen probleem is als de kinderen nog een paar dagen langer bij hem zijn, want ik ga hier niet weg voordat Sebastian weer beter is.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Waar is Tom???
  Is die nu wel of niet zwanger geweest?!
  Bill ga terug naar hem please!!
  Bill moet Seb gewoon mee nemen

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Tom zien we volgend hoofdstuk terug:)
   En als hij zwanger is zal ie nu ongeveer een maand of 6 a 7 zwanger zijn:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Nieuwsgierig!!!!
   Ben blij dat ik je verhalen weer lees!

   1 maand geleden
  • syllie1992

   :)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen